12

българка

преди 12 години

Сърбите до скоро воюваха. бяха и бомбандирани от американците и въпреки това са по-добре от нас.С много добра инфраструктора . по -ефтина храна. бензин и т. н.Но те имат по -добри и далновидни политици.

11

Анонимен

преди 12 години

Ще чакаме сега от янките да ни дадат, голия фар да си светим в тъмното.

10

отвратен

преди 12 години

Ха така а наш ганья ще става европеец. Да ама някой друг път. Европата през крив макарон.Навеждайте се овци да ви стриже великия Европейски съюз и чичо Сам в г**а с големия салам.

9

Дедо Йоцо

преди 12 години

Направо е чудесно да гледаш как сръбската *** се гърчи в безизходица и си търси сутеньор на изток, а с другото око гледа на запад с молба за ЕС! :)))) Каквото сам си направиш, и цело село да се сбере, пак не може да ти направи! Сега има още да повръщат мръсните шумадисйки свинчета, да върнат още 50% от земите, които задържат неправомерно, па тогаз може и да ги огрее за членство...

8

Анонимен

преди 12 години

Който си може си взима или му дават, а балъците са си балъци.

7

Анонимен

преди 12 години

Руснаците и на нас даваха 50 години, но кранчето спря. Кой както си го направи. Сега ще чакаме от Ес, затова и последната дупка на кавала.

6

Анонимен

преди 12 години

ne im davai Putin tova sa mnogo nagli K......I SARBITE VARTIAT SI G.....A TU NASAM TU NATAM

5

Тошо

преди 12 години

А на нас хамериканците какво ни дадоха, всем че ни исползват ?

4

Дедо Йоцо

преди 12 години

Сръбските *** ще се окажат на земята от двата стола, на които се опитват да седят. Не може да си в ЕС и в ОНД едновременно, но за слабоумни московски *** като шумадийците това не е ясно още...Нищо, като се смалят до белградски санджак след 5-10 години и се върнат там, дето им е местото, нещата ще се нормализират.

3

за Витков!

преди 12 години

Явно всички гледат да развиват железниците си докато ние гледаме да ги ликвидираме и то на всяка цена. После кажете ,че лобито на автотранспорта не е ефективно

2

Анонимен

преди 12 години

На кого да разчитаме, нашите партньори от ЕС и Америка ако могат ще ни вземат и ризите от гърба. И без това вече не остана какво да ни вземат. Всичко взеха.

1

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е, РУСНАЦИТЕ И НА НАС НИ ДАВАХА ПАРИ АМА СЕГА НЯМА, ЕВРОПА САМО ВЗИМА И ДАВА ПАРИТЕ НИ ЗА "БЕДНИТЕ" ГЪРЦИ СЪС 700 ЕВРО ПЕНСИИ И *** КОИТО СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗХРАНВАМЕ. ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.