421

до 586

преди 12 години

Какъв "конкретен въпрос бе, неграмотен партизанино...Да твърдиш небивалици как НЕ БИЛИ *** сърГей и доган е все едно да кажеш, че слънцето изгрява от запад, Елтън Джон не е гей или , че кравата ражда агнета...С развалени грамофони и чугунени глави - не споря

420

Зузи

преди 12 години

ха-хааа,наглеци!нали все ваши верни партийни другари държат всичко,нали вие се гъшите!Ненаядохте се десетилетия!

419

Radi

преди 12 години

Със сигурност тройната имаха много по-добри експерти и стандарта беше много по-висок. Също растяха цените на тока, парното, водата и хранителните продукти, но заплатите и пенсиите своевременно се индексираха. Тавана мисля стигна даже 700 лв, въпреки че той е основната пречка за да се осигуряват хората върху реалните си доходи и да се пълни хазната.

418

bkp

преди 12 години

Злобейте не наядени kомунистически ***!! ХРАНИЛКАТА СВЪРШИ!! Вървете в СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! БИВШИТЕ КОМУНИСТИ СИ ПОСТРОИХА ХОТЕЛИ ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ А ТЕХНИТЕ ДЕЦА СИ ЖИВУРКАТ........КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ФАМИЛИИТЕ ГЕРГОВИ, БАНЕВИ, ДОЙНОВИ, СТАНИШЕВИ, ГИГОВИ,ПЪРВАНОВИ,ПРЪМОВИ...........ЗАВЗЕЛИ СА ОСНОВНИ ХАПКИ В ИКОНОМИКАТА..... КОЙТО РЕВЕ ДА ПИТА ТЯХ КАДЕ ИЗНЕСОХА ИЛИ ЗЯДОХА ВАШИТЕ ПАРИ/??????????????????????????????

417

Анонимен

преди 12 години

БСП е истината, само тя може да ни спаси от тия комунисти и тая разсипия, друга сила за момента просто няма. Останалото са измишльотини

416

Анонимен

преди 12 години

Защо "експертите" комАнизи от снимката с мазните физиономии не кажат къде са изнесените от партията им пари от спестяванията на няколко милиона българи, вместо да ръсат глупости по разни пресконференции...Давайте, другари! Знам, че знаете къде са, но... поради факта, че няма нищо мъжко във вас - няма да кажете и думичка!

415

Разтворигъзец

преди 12 години

То хубаво кака Цвета има такива централи ,ама пишколапачите Серго ,сиренищкият сифилистик Гоце и Румен Овч нека обяснят поо кое време ги направи тези централи и колко пари си разделиха докато лижеха мъдете по разни проекти с Доган.

414

ДО 582

преди 12 години

НЕГРАМОТЕН СЪМ И СЪС СРАМ ПРИЗНАВАМ И ТЪРПЯ ВСЯКАКВА КРИТИКА ЗА ГРАМАТИКАТА,НО КОГАТО МИ Я НАПРАВЯТ КРИТИКАТА ТАКИВА НЕГРАМОТНИЦИ КАТО МЕН--РЕСПЕКТИВНОКАТО 579 НЕ ГО ПОНАСЯМ ТОВА.И НАЙ--ГАДНОТО,НА КОНКРЕТЕН ВЪПРОС МИ ТРЪГВА С...ЗА БУКВИТЕЗА КАПСЛОГАЗА НА...ХАЙДЕ ПРИЯТЕН WEEKEND !

413

Shark

преди 12 години

Присъединени са повече ВЕИ-та разбира се, та нали Бойко и Цветелинка имат лична изгода от тях, ама като си мълчим така ще е. Догодина гласувайте пак за ГЕРБ, щото Бойко има още ВЕИ-та да присъединява. И не 12лв, а 120 отгоре ще плащате, и пак ще мълчите овце такива!!!!!!!

412

до 576

преди 12 години

От такива поУграмотени, като теб индивиди-комуноиди, акъл не искам!Да твърдиш, че сърГея и доган са НЕкомунисти е все едно да се опитваш да "докажеш", че на Антарктида е вечно лято с температури над 30 градуса!Но, както знаем, това е нормално за *** - да "доказвате" невъзможни неща и небивалици...

411

ля ля

преди 12 години

всички сте еднакви!!!!! само гооворите и нищо не правите.... ааа пардон правите - КРАДЕТЕ!!!!! заривате обществото с кал.....

410

дo 579

преди 12 години

Ти понеже пишеш "много" добре, и двете ти запетайки не им е там мястото ! хахахаха

409

576

преди 12 години

ПЪРВО--НУЖНО ЛИ Е ЗА КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ ДА Е КОМУНИСТ,ЗА ДА Е БЪЛГАРОМРАЗЕЦТОВА Е ГЕН ТАВАРИШ СЛЕПИТИЗАНТ--ГЕНЕТИКА--БЕЗРОДСТВОТО СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВОАГАТА САВА--МАЙОР ОТ КГБ,Е ЧИИ ИНТЕРЕСИ...ТОВА Е НАЙ--ВАЖНИЯ ЧОВЕК ЗА КРЕМЪЛЕТНИЧЕСКИЯ КОЗ НА КРЕМЪЛ,АКО НЕСЛУШКАМЕ,ЩЕ НИ ЦАКА С НЕГО, Т О В А Р Ш--ТОВАРИМТОВАРИМ ДРУГАРЮ БРЕЖНЕВ ЕЙ СЕГА ТРЪГВАТ...

408

БОЙЧО

преди 12 години

ГЕРБ НЕПРЕКЪСНАТО ТОВАРИ НАРОДА БЕЗ ДА ВДИГА ДОХОДИТЕ. БИЯТ СЕ В ГЪРДИТЕ С ДОБРА ФИНАНСОВА ПОЛИТИКА, ВЗИМАТ ЗАЕМИ, А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ. ГЕРБ СА НЕКАДЪРНИЦИ - ВЪН ОТ ВЛАСТТА!

407

Анонимен

преди 12 години

Нивото на грамотност, в коментарите, е плашещо ниска.

406

Анонимен

преди 12 години

КЪДЕ СА ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ ДА ОТЧЕТАТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ? ОТ ЮНИ НЕ СА ПРАВИЛИ ДОПИТВАНЕ, КОЕТО ПРАВЯТ ВСЕКИ МЕСЕЦ. СТРАХ ГИ Е СЛЕД ВДИГАНЕТО НА ТОКА И,ГОРИВАТА И ХРАНИТЕ, СЛЕД ПРОВАЛА НА ОЛИМПИАДАТА И НЕУСПЕШНИЯ АТЕНТАТ ДА ПОПИТАТ ХОРАТА КОЛКО ОБИЧАТ БОЙКО ИЛИ НЯМАТ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА ?

405

ДО 570

преди 12 години

МЕРСИ,КАК РАЗБРА,ТОЧНО КАКВО МИСЛЯИМАШЕ СТАР ВИЦПАРТСЕКРЕТАРЯ КАЗВА...АЗ ЗНАМ КАКВО МИСЛИШ ТИИИ...ПРИЯТЕН ДЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИНО.ПРИЯТЕН WEEKEND.

404

Анонимен

преди 12 години

До 572/ Пишеш глупости, разбира се че Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-поуграмоти се малко. А ако е бил агент, навярно се е искало повече акъл отколкото за един милиционер.

403

Анонимен

преди 12 години

когато един мафиот разбива друга мафиотска група-явно става дума за мафиотска война- защо ние сме заложниците в нея ? Да излезе от властта бойко и де гърмят колкото искат !

402

dan до 559

преди 12 години

За 21г трудов стаж съм работил в 3 много големи предприятия/с над 3000 човека персонал/ и знам много добре как работи българина. Може би в твоята фирма не е така,но това е 1% от случаите. Всеки гледа та скатае,ако може друг да му свърши работата! Да не говорим за тези, които по собствено желание работят на черно,за да не плащат данъци и осигуровки. А за *** си прав,но системата ни е сбъркана!