100

Анонимен

преди 11 години

Който гласува за БСП,респективно гласува и за ДПС! Така че мислете!

99

до 112

преди 11 години

нещо се обърка- ЕВРОРОМА съществува- даже и името й незаконно, но я има-факт

98

БОТЮ

преди 11 години

ТОВА Е ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ИЗМИШЛЬОТИНА !

97

до 110

преди 11 години

Аз пък имам претенции тъпите журналисти да говорят на правилен български език, че всяка минута чувам по някоя глупост, която е обида за ухото и мозъка ми.

96

ДО 109

преди 11 години

ДрюгарЮ,нямате право по закон на партия ,....има други начини за ---ПРЕДСТАВЯНЕ!

95

анонимен

преди 11 години

господа не разбирате ли че това е поредната пропаганда на боко и неговата шайка престъпници

94

АЛОО,.....

преди 11 години

...В ГЕРМАНИЯ СЕ ГОВОРИ НА ГЕРМАНСКИ /НЕМСКИ.,ВЪВ ФРАНЦИЯ НА ФРЕНСКИ ,В ИСПАНИЯ НА ИСПАНСКИ,В АНГЛИЯ НА АНГЛИЙСКИ ,...И Т. Н. ,ДПС НА КАКЪВ ЕЗИК ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ....,ЗА ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ И НА ПРЕДАВАНЕ НА ТУРСКИ....?

93

до 106

преди 11 години

що за диващина- ДПС е партия на турското малцинство, което от 600 години живее тук. Ти къв си да им отнемеш правото на представителство?

92

до 101

преди 11 години

събитията в Югославия , Либия ,Сирия са провокирани от САЩ да си подкрепят военната икономика- и да се докопат до ресурси- в Афганистан, Ирак , сега- Иран. Въпросът е ние какво правим там- на нас никой нищо не ни дава, ние само даваме момчетата си за жертвени агнеци. В интерес на агресора САЩ- това е!

91

АЗЕ

преди 11 години

Когато аз ходя в друга държава ,...се СЪОБРАЗЯВАМ С ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ,ТЪК Е БЪЛГАРИЯ И ИМА бГ-ЗАКОНИ И ПРАВИЛА !НИКОЙ ДРУГ НЯМА ПРАВО ДА ГИ НАРУШАВА !

90

1

преди 11 години

Какъвто ти е манталитета - такава ти е Държавата. Затова младите емигрират...

89

до 103

преди 11 години

защо не те дразни евророма и 120 ромски фондации- те тебе ли защитават?

88

Анонимен

преди 11 години

Еми самозабравиха се, гласувайте пак за дпс/бсп на следващите изборидосега мислих че само са крали, а теб ...

87

Анонимен

преди 11 години

Това ,което се случи в Сърбия,Либия и сега се случва в Сирия ,би трябвало дае сигнал до властта да затяга контрола.Днес искат да пишат историята както им кажат от босфора,друг път може и границата на страната да прекроят???И кой ще им попречи да го напрявт???Армия няма,полицията лоени топки...Там Ония горе първи ще избушат коичината и ще емигрират,от нас-който може ,може кой не може Ново робство без изгледи за спасение откъдето и да било .

86

до 98

преди 11 години

исторически предпоставен факт- 500 години българия е била под турско владичество, не обратното

85

до 93

преди 11 години

то в Германия и Евророма няма , ама...........

84

до 92

преди 11 години

А в Бг ,на ПЪПА НА СТОЛИЦАТА СОФИЯ ,ВРЕЩИ /ДАЖЕ ПРЕДИ 30 МИНУТИ /,--МИНАРЕ !От 1989г .,за 20 години в Бг са построени ---1820 минарета ,.......КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ?

83

до 93

преди 11 години

ти сам си отговори

82

Нончо

преди 11 години

Знаете ли кое бе върха на наглостта и дебелокожието на тази комисия? Вчера по тв имаше интервю с шефката на комисията в нейния кабинет и представете си на стената зад нея беше сложен портрета на Апостола Левски. Просто гледах и не вярвах на очите си. Без коментар!

81

до 87

преди 11 години

ти си като моите ученици- като ги карам да учат английски, ми отговарят- а англичаните учат ли български? *** въпрос! Къде е Англия , с какво влияние , къде е малка българия, в която даже българите не знаят литературен български- 80% говорят на диалект. Та и ти- къде е Турция днес, къде сме ние?