68

Майкааа!

преди 11 години

Няма ли някой водопроводчик, с документ за разряд, образован, да вземе да РЕВИЗИРА на гусина следователя.... каквото подлежи на ревизия!

67

Читател

преди 11 години

Вчера има, днеска няма. Бил камикадзе, ама май не бил. Я по-добре си мълчете, вместо да демонстрирате безкрайната си простотия и некадърност.

66

Гьоре Минкята

преди 11 години

ХААААААХАХАХА! Последно:НЕ Е СИГУРНО, ЧЕ АТЕНТАТОРЪТ ОТ БУРГАС Е АТЕНТАТОРЪТ ОТ БУРГАС!НЕ Е СИГУРНО, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В БУРГАС Е БИЛ В БУРГАС!НЕ Е СИГУРНО, ЧЕ БЪРГАС Е В БЪЛГАРИЯ И НЕ Е СИГУРНО, ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!

65

monah681

преди 11 години

Ot kachestvenite policai se prevurnaha banditi,zashtoto sistemata gi uniji,ot boklucite stanaha nachalnici...upsurdistan

64

:)

преди 11 години

"Комиците 2"

63

ильо

преди 11 години

или е имало атентат,или не е имало,или е бил извършен от камикадзе,или не е бил.тези неща са доказани категорично.след един месец усилена оперативна работа,следователят направо е хванал мозъчно разстройство от много напъни

62

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

61

Анонимен

преди 11 години

Пожелаваме му на г-н Георги Илиев още 30 години да е следовател ."Не съм казвал категорично, че лицето, което извърши атентата, е камикадзе, . Може да не е казано категорично, но е казано.

60

prorok7

преди 11 години

Сигурно нашите момчета са намерили доказателства, че атентата е организиран от американци/евреи и сега са им наредили да замажат случая...

59

Луцифер

преди 11 години

Ако бяха се хванали да доказват,че не е имало атентат,по-лесно щяха да го направят.

58

без съмнение

преди 11 години

Никога не съм се съмнявал, че органът на Цецо - МВР, е импотентен!

57

jt2

преди 11 години

Чудя се защо продължават да пишат простотии за атентата,пък и да ги коментираме......Някой да продава стари вестници?

56

Еб@ти

преди 11 години

Много е изнервящо това постоянно говорене и празнохвалене. Още не са разбрали нищо, а не можем да преброим пресконференциите и единичните изявления. Къде има такова разследване? Дори идеята "чукни за да ти отговори" вече ми изглежда нереална. Самохвалството стана национален спорт и ако го направят олимпийски ще счупим рекорда във всички категории.

55

Вица на деня

преди 11 години

Обръщение на милицията;МОЛЯ А БЕ УМОЛЯВАМЕ ВИ Г-ДА ТЕРОРИСТИ КАЖЕТЕ КОЙ СТЕ ОТ КЪДЕ СТЕ И КАК СТАНА ВЗРИВА ПРИ БУРГАС,че вече пребихме от бой главата на тоя дето го мислехме за камикадзе ама мълчи,като комунист ни дума,ни вопъл,ни стон....

54

лъсна безмозъчието

преди 11 години

Лъсна пред целия свят безмозъчието на МВР начело с министър с богат тъст. Ето един момент в който пак ме е срам че съм българин.

53

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката си чисто и просто един карък, попаднал в неправилното време на неправилното място.Възможно е, да е искал да се вози гратис с групата.

52

ХАХАХАХАХАХАХААА

преди 11 години

Категорични доказателства, че това е лице, което се е лишило от живота си в този атентат, няма."ЗНАЧИ СПОРЕД ТОЯ КАЛИНКО-МАЛИНКО, ИМАЩ СЕ НЕЗНАЙНО ПО КАКВИ ПРИЧИНИ ЗА СЛЕДОВАТЕЛ И ПОЛУЧАВАЩ ПО ОЩЕ ПО-НЕЗНАЙНО КАКВИ ПРИЧИНИ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА, ЛИЦЕТО Е ОЩЕ ЖИВО, МАКАР И ДА Е БИЛО ДОВЕДЕНО В МОРГАТА НАДЛЕЖНО РАЗФАСОВАНО ИТЕ, ОТ ВЗРИВА. БОЖЕ, ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ, ЗАТЪПЕЛИ ОТ АЛКОХОЛА ДЕТО КАТА ДЕН ГО ЛОЧАТ В РАБОТНО ВРЕМЕ!

51

bolka

преди 11 години

Толкова могат, толкова правят. Сещам се за още два фрапиращи случая, касаещи само българи - Вальо Топлото - хем има злоупотреби с милиони левове, хем е на свобода и неосъден. А в сегашно време - Алексей Петров - хем е престъпник /задържан и освобождаван/, хем не може да се докаже и делото ще се бави неизвстно колко време още.Този случай е по-сложен, така че няма надежда да бъде разрешен, освен ако не се намесят чужди сили. А дотогава нашите "умници" е по-добре да замълчат.

50

Анонимен

преди 11 години

ВЧЕРА БЯХА СИГУРНИ ЧЕ Е , ДНЕСКА НЕ СА ...ОСТАВКА НА ТИЯ *** !

49

men

преди 11 години

Каква е гаранцията в на кой е бил багажа в който е била тази бомба... това че някой се е оказал в близост до багажното и е загинал (включително и шофьора на автобуса) никой не може да каже на 100% кой е бил преносителя, всичко е само хипотези....