208

vania

преди 11 години

Браво момчета!!!Успех по нататък.

207

Николов

преди 11 години

Истината е,че от години насам няма интриги и момчетата играят като едно цяло.Така беше и 94та с футболистите.Това е идеята на колективния спорт.От тук нататък каквото и да стане трябва да сме с тях,а ако ни извадят на улицата в петък със знаме в ръка,прегръщаики се и радваики се с непознати-БЕЗЦЕННО.

206

Анонимен

преди 11 години

Ами имаме шансове за медали, Тервел Пулев взима със сигурност, Станка Златева, Петър Стойчев, Силвия Митева, Ансамбъла на България, Волейбола...

205

Анонимен

преди 11 години

Germanskite igrachi sigorno se kazvat Sami KEDIRA ot Maroko Chumakumba ot zentralna Afrika doblijavat se do Frenskiat nazional po futbol

204

Гери

преди 11 години

Браво!

203

кольо

преди 11 години

Да откажеш да играеш за държавния *** .Това е предателство към всички фенове. Казийски и Стойчев предатели и тупани, нагрухани с пари

202

Анонимен

преди 11 години

Браво на момчетата!На тия дето списват статийки: Я по-спокойно "Велика България" сигурно е единствената без медал дотук! Хайде по-реалистично!

201

чочо

преди 11 години

браво на момчетата.трябва целия народ да се радва и да изпращаме позитивна енергия към отбора.това са нашите деца.те ни показват какво значи да се обединиме.тогава всички ще се съобразяват с нас.БРАВО МОМЧЕТА!!!НАПРЕД ....

200

Тошо

преди 11 години

Няма да играят за Държавния ***. Глезльовци и тупани. Казиийски и Стойчев предатели

199

Анонимен

преди 11 години

спорта е отражение на състоянието на държавата,а състоянието на нашата е ПЛАЧЕВНО,ТРАГИЧНО.независимо от това нашите спортисти не останаха незабелязани на олимпиадата,което може само много да ни радва.БРАВО,БРАВО,БРАВО!!!!!

198

Анонимен

преди 11 години

Дано да вземем медал. Омръзна ми от тези 4-ти места. Ама ето го отбора. Гледам, че Владо-лигльото май не е играл.

197

Анонимен

преди 11 години

Българи днес е ден за радост ! Мислете позитивно и нека с позитивност помогнем на спортистите ни разнасящи по света славата на България ! Браво юнаци !

196

perdahko

преди 11 години

До 246-***, 7 точки не се наваксват "на късмет"!245-пълна трагедия си ти ,както и гола вода!244-дори да загубят играха повече от достойно, но ти не знаеш смисъла на тази дума!Във всичко трябва и шанс, но той-най често отива при който го заслужава!А Вие продължавайте с "професионалните" си коментари-поредните клоуни пред клавиатурата!

195

Хан Крум

преди 11 години

БРАВО МОМЧЕТА, БРАВО ЮНАЦИ!!!!На плювачите - да си набиете по една волейболна топка изодзадзе и да спрете да плюете гнусотии.Вдъщност това са май хора от сайта и се мъчат да предизвикат по този начин дискусия за да влизат повече хора в мижавото им сайтче и по този начин да се представят добре пред рекламодателите - колкото по голям брой влизания, толкова по скъпо се продава реклавата.

194

Анонимен

преди 11 години

РАДУУУ ТЪПУТУ КЪДЕ Е СЕГА,МАЙМУНЯКА?!ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ *** ПРЕДАВАЙ ГРАЖДАНСТВОТО И СТАВАЙ ***!

193

до 247

преди 11 години

Как играха срещу Аржентина? Констатация, не нападка. Ако изчистят грешките си може и до медали да стигнат. Иначе само се надъхваме по форумите, без реална оценка за играта им, която на моменти е пълна скръб.

192

pff

преди 11 години

Абе типично по българаски винаги се оплакваме плюваме и обиждаме.. кой за радо кой за това че не са толкова добри момчетата.. не можете ли просто да се радвате на победата разбирачи?! момчетата са на средна възраст 22 и тепърва ще са име във волейбола ако изгубят сега много важно те все още се сработват и се пак са добри! БРАВО! Пожелавам им успех за напред! :)

191

Анонимен

преди 11 години

Браво на момчетата! Силно се надявам да покажат характер и дух на полуфинала. Винаги сме имали качества, но за съжаление от време на време ни липсва отборният дух. Много се радвам!

190

БЪЛГАРКА

преди 11 години

Радвайте се българи и не плюйте по никого .Мислете позитивно и дано с позитивизъм помогнем за успехите ни в Лондон. Сега е ден за радост ,защото имаме големи българи !

189

Анонимен

преди 11 години

Срещу Австралия играха слабо и само чистия късмет им донесе победа. Срещу Аржентина - пълна скръб! Бяха се оплели като паяци, а изпълненията на сервис не ми се коментират. Все пак им стискаме палци да продължат напред и късметът да бъде с тях!