21

Анонимен

преди 11 години

Какво да казваме?Наскоро се върнах от почивка. Действително на един от плажовете, които бях са оставили 50%, но...... само формално! Сядаш там, опъваш си чадъра и идват едни гавази да те гонят, щото отзад имало чадъри за 30-50 лв.!? Или отиваш накрая до скалите при до водораслите! Държат се с туристите като с кучета, а те са "баровците"! Точно обратното на Гърция и Турция, където туриста е цар и срещу бира от 3 евро може цял ден да ползва чадър!Правят всичко възможно да ...изгонят туристите!

20

ined

преди 11 години

Ще и кажа, що да не и кажа. Ама проблема е че не съм ходил на море от 6 години, ако Павлова иска да и върша работата да вземе да ме спонсорира за една почивка на морето.

19

Анонимен

преди 11 години

Много е чаровна с тази шапчица.Прилича на свинчето Пиги...

18

до 8 ми

преди 11 години

Хей 8 ми номер...да ти клюмне вовеки батенце !

17

Aнонимен

преди 11 години

Защо ли в моите предтсави за структура на държавната има хора, които инспектират, наричат се инспектори..Министрите се занимават с управлението на ресорни звена и пари отпуснати за ресорни дейности...Министри-инспектори, Висши полицаи-инспектори, Премиер-спортен деец и ленторезец..Демек нас никой не ни управлява и никой не контролира звената на администрацията...

16

До 13

преди 11 години

:) очевидно за теб жената не е дама! ами ето какво - заливай с Юинтелекта " си курвичките от махалата, а лингвистиката я остави на хората, които имат интелект да се изразяват поне уравновесено!

15

Анонимен

преди 11 години

А мо ... шо не рива в началото на сезоня ми сея ? Ми то нема останат туристи след 10 деня ***

14

До 8

преди 11 години

Слущай приятелю, не смесвай сексуалните си извращения и фантазии с политиката! легни си до фотомодела с който живееш и си прави с инструента каквото искаш! а писанията ти издават "висок" IQ! не с еизлагай поне в И-т! На село те познават, но тук може да се представиш за друг!

13

Венелин

преди 11 години

Че то повечето плажове нямат концесионер. Както са я подкарали герб, и от другите ще изгонят концесионерите. Ще останат 2-3 плажа които да проверява...

12

ogi44

преди 11 години

Ехааааа.....червеничката шапчичкааа...

11

до 11

преди 11 години

И ти прави разлика между "жена" и "дама" ***!

10

Анонимен

преди 11 години

дамата си върши задълженията добре! ама да видим догодина, ако не дай Боже назначат пак онзи сливенски *** Гагаузов за министър, как ще "оправи" някои хора, които в момента плюят!

9

тото

преди 11 години

толкова е чаровна че чак ми спадна патката

8

Анонимен

преди 11 години

На тази госпожа ПР-те на герб защо не й споделят, че на тлъсто рае и каре не се облича....

7

до 4

преди 11 години

Къде видя "дама" бе слънчасал?

6

Аз Казах!

преди 11 години

Тъз винаги се опитва да имитира някаква супер запознатост , граничеща с отегчение и този сериозен поглед... общо взето това правителство ще го запомня като правителството на актьорите. То много пози , то много изтъркани ПР "мурафети". Тъз примерно ся дето са е изтупкала с тоз червения фес все едно иска да ми каже, че е толкова способна и толкова много е направила, че дори се е уморила да е богоподобна .. а когато говори .. оооо

5

първосигнален

преди 11 години

Искам да подам сигнал за презастрояване по цялото Черноморие, на кой телефон да се оплача?

4

SS

преди 11 години

Обикаля или се търкаля ?

3

Анонимен

преди 11 години

Единственото нарушения, за което като човек роден край морето и живеещ в морски град искам да сигнализирам е, шопите и разни други приходящи да бъдат така добри да не оставят след себе си *** и да се оглеждат наоколо! Почистихме БГ за 1 ден, а пак я оцапахме да не казвам с какво за 2 часа! Иначе обсуждаме физиката на една дама! някои хора е добре сутрин да се погледнат в огледалото, но не само външно!

2

Анонимен

преди 11 години

Така трябва! Като Айден Айденов... "хайде хайдеееееееее" и обикаля. Това са задължения на "министър"! Само така! :D