94

до 98

преди 11 години

И на 33 год.с жената и детето да хода на море с влака ли бе въшкар!Аз да не съм пубер на 15 години! Тогава съм ходил, но в 21 век аз като данакоплатец СИ ИСКАМ МАГИСТРАЛА! Тази година ми беше супер по новата, догодина ще е прекрасно с цялата! А влакове нека да има, но те винаги в България са били зле (и баща ти предполагам не ти е водил на море с влака по време на комунизма)!

93

Анонимен

преди 11 години

Аз имам лев и не ми пука!

92

Анонимен

преди 11 години

100-Ядохме груя на Отечественофронтовци-а стига ни занимавахте с Панеритмия!!!

91

отг. до Емил

преди 11 години

Ти май не знаеш как става номера с Еврофондовете, аз знам защото нашата фирма спечели такива пари, но ги получи след година и половина от ЕС! Ти си длъжен да ги платиш, след одобрението (било то и с кредит), а след известно време (1,2 или 3 години) ЕС ти ги превежда - може и веднага, но това рядко се случва - благодарение на некадърните държавни служители!Тези 8 милиарда не се губят, просто е такава процедурата и това ти го казвам на 100 % Аман от незапознати драскачи по всички форуми!

90

Анонимен

преди 11 години

Щото сме овце. Траем си още от турско робство.

89

Анонимен

преди 11 години

Минимална заплата в Китай-136 евро,минимална заплата в САЩ-16000 долара-такава заплата взимат миячи на чинии,продавачи на билети.Учители в началното образование-от 2500до 4600 долара в зависимост в кой щат е училището или детската градина.Не ме интересува коя е управляващата партия стига да ме доведе до споменатите числа.Не желая дори да чуя за комунизъм-построиха си го и тук верни синове на Партията-майка и техните бойни формирования и групировки.Искам силна полиция,работещ съд и икономика.

88

222

преди 11 години

Трагедията на България е Пиночет беше Чилиец.

87

Анонимен

преди 11 години

Строежът на АЕЦ Белене също трябва да се субсидира с европари както правят в Германия и другите от ЕС, за да падне цената на тока драстично и българското производство да стане конкурентно.

86

Емил - 33 год.

преди 11 години

След отпадането на всички футболни отбори от Евротурнирите и след слабото (засега) представяне на олимпиадата, трябва да се вземат мерки, спорта трябва да се подпомага, а до сега Бойко Борисов, не е дал държавни пари, а трябва! Защото без спорт, без образование и без инфраструктура - НЕ СТАВА! След 23 год. упадък и преватизаций, най-накрая някой прави нещо и то видимо и то за толкова малко време - 3 години на фона на 23 год. и някакви недоносени пубертети ще дават мнение и то АНОНИМНО!

85

92, ти навярно си

преди 11 години

някой *** от съвременния фолклор, дето ръсиш панегирици само за работодателя си Ивайло-свинаря и това отлично те устройва! Да,но народа иска промяна! Разходи се из Българските потайности и ще се изумиш!

84

Анонимен

преди 11 години

Ти от коя пещера излази?!Я сега да погледнем полукомунистически СССР-заплати и пенсии,колкото у нас-финанси владяни от 500 милиардери и милионери-всички до един случители на политическата полиция-изяви на милионери"Най справедливият строй е социализма-който не иска социализъм-да мизерства-ние сме добре-верни синове и дъщери на КПСС,комунистически Китай-втората по мощ в света икономика,заплати и пенсии-като у нас-партийни лидери-по закон-92 минимални заплати.

83

Анонимен

преди 11 години

Строенето на магистрали е безсмислено и много скъпо, защото цената на бензина постоянно се повишава. По-добре да насочат еврофондовете към БДЖ както е с метрото, а също и за заплати и пенсии.

82

ХА,ХА,ХАА...Н.оф.СБ.

преди 11 години

..."НОВАТА ПРОГРАМА" НА КВАРТАЛНАТА "ОФ"..ОРГАНИЗАЦИЯ!...Я , СЕ ФАНИ НА РАБОТА БЕ ВЪШКАР....ОТ ПОЛИТИКА ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗКАРАШ..!ТИЯ ПИЕСКИ СА СТАРИ ВЕЧЕ!

81

до Емил

преди 11 години

досега магистралите са строени от резерва с идея някой ден да се върнат парите, като ги одобрят европарите- засега нищо такова не се е случило. И не бързайте да ми обяснявате, че не е така, защото тогава питам-КЪДЕ СА 8 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕВА?

80

Емил

преди 11 години

Строенето на магистрали е с пари от ЕС (от еврофондове - те могат да се ползват само за това!),Метрото по същият начин, но парите са и от други места! Подпомагането на българските футболни отбори е също толкова важно колкото и увеличението на пенсиите, само че тук нещата са по лесни - отива примерно при Марешки казва му ела вземи Локо Пловдив иначе почвам да те разследвам за данъчни престъпления и той веднага прехвърля 1 млн. лева!От всичките изброени неща това са безвъзмездни пари - ПОДАРЪК!

79

Народопсихология2

преди 11 години

Волът като рие, на гърба си хвърля.

78

Гласоподавател

преди 11 години

"Българите не са доволни, но си траят".А бе не си траят ревът по форумите ама нема кой да ги чуе!!!

77

до 86

преди 11 години

Абе, *** я се скрий. Почнахте да се рекламирате още преди 5-6 години в дир.бг с един *** "Дедо Йоцо гледа" и не сте спрели досега. Явно мерака да влезнете във властта да крадете е огромна при вас.

76

Ксеркс

преди 11 години

Тоя на снимката за осиновяване от някой дом ли е?

75

ТАКА Е ОНБАШИ..

преди 11 години

....НА БЪЛГАРИНА --ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН...!НА БЪЛГАРИНА ---ИСТИНАТА НИКОГА НЕ МУ ИЗНАСЯ!ЗАТОВА ОБИКНОВЕННО ЖИВЕЕ В НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ....В СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ!