71

^3DAttack

преди 11 години

82 *** ти история учил ли си ? 80% от палестина е дадена на Арабите и 20% е дадена на Евреите .. сега арабите искат всичката земя.. Палестинци не е имало 1950 година там се наричат Йорданци!! през 1922 е създадена ТРансйордания и на нея е дадена 80% от палестина само дето арабите веднага заграбват тези земи и после искат останлите за евреите. Палестинците никога не са били повече от 44% от населените там .. Вие сте *** Палестинците сами се прецакаха сега да го духат ! Учете история!!!

70

до ^3DAttack

преди 11 години

Нагло еврейче, кой ви е търсил в техните земи. Я разкажи как сте отишли 1945г там и сте организирали терористични актове и саботажи срещу англичани, които са били местните колонизатори. С терор сте направили държава, на чужда територия. Я разкажи как се опитахте да откраднете Синайския полуостров от Египет. А как се опитахте да окупирате Голандските възвишения от Сирия. Това ви прави крадци на земя. А като се опитват арабите да си върнат откраднатото, то вие сте се защитавали. Болен мозък си.

69

Антикумонист

преди 11 години

Айде стига с този еврейн бе че ми писна да ти чета малумните постове. Явно си изкуфял дъртак част от елетората на БСП(БКП). Асад е едно голямо л...о ламтящо за власт,ама се моля и него да го свитнат както свитнаха Кадафи,Бен ладен, Садам и Милошевич. Демокрацята ще победи

68

евреите 5

преди 11 години

След тези истории евреите в САЩ се окопават. И след натиска на евреите от ФЕД и Уолстрийт. Започва една дълга обработка. И без да се усетят американците се оказват в ролята на ездитни добичета. А Израел получава по 3 млрд базова помощ всяка година и много още. А САЩ блокира всяка една резолюция на ООН в продължение на десетилетия и осигурява пълна безнаказаност на действията на Израел в Близкия изток.

67

^3DAttack

преди 11 години

77 ти май не си си пил хапчето .. .. А относно Еврейската държава израел по добре на коментирай защото незнаеш нищо по въпроса Израел се защитава и Арабите са виновни за целия този конфликт с тяхната алчност ..

66

Зорба Гърка

преди 11 години

Един мач, една топка, един удар, един гол и 140 млн руснаци в траур :)Добре свършена работа !

65

до Chasovnika

преди 11 години

Защо лъжеш евреино за Кадафи. ЛЪжец си ти, дърти евреино. Кадафи нямаше нищо общо с Русия. И това му струва живота. Кадафи играеше с американците. Дори в смесени предприятия добиваше нефт с тях. Беше им дал 49%. А лакомите американци поискаха всичко. Защо лъжеш.

64

до Chasovnika

преди 11 години

Срам и позор за Израел. Това са тези, които организират и обучават главорезите от сирийската опозиция. Те изклаха жените и децата в г. Хула, в Холмс. Тези убийци се подкрепят от вас евреите. Позор за вас. Позор и за геноцида над Палестинците в Газа. Това е гадната ви същност. Избивате или затваряте хората. Чест на Русия, че с Асад се опитват да ги спрат. Ти си бил много нагъл евреин.

63

1

преди 11 години

emi ako kadafi im beshe dal edin istinki jivot sa cela siria shteshe da e besna 4e nekoi gi bespokoi da je celia sviat shteshe da e vuzmoten. Sedno nekoi da napadne iaponcite dobrodushni s prava razvivashtite s dobri zaimotnoshenia kum seki.

62

Анонимен

преди 11 години

Братушките с един проливен дъжд не могат да се справят, ама иначе на Асад решили да помагат

61

евреите 4

преди 11 години

Почти същата схема се прекарва в Чехия 1968г. Само че този път евреи не са допускани в управлението на държавата. И за това в един момент се оказва, че всички медии се управляват от евреи. Това още е изискване в Протоколите на ционистките мъдреци. Да се владеят медиите, за да се манипулират хората. Така започват и в Чехия. Системна манипулация срещу соц блока. Недоволни винаги има и следва пражкото възстание. То сигурно е било като сирийската опозиция, но това е без значение.

60

Степан Якубян

преди 11 години

Русия в последно време на която страна е "помогнала",всичките вече са "Бог да ги прости"-факт ! Милошевеч,Садам,Кадафи и т.н. и т.н Айде да не се лъжем ,а?

59

Chasovnika

преди 11 години

Срам и позор за Русия задето се обвързва с един сатрап !!! И руските ръководители не разбират,че с подобни постъпки натъпкват собствения си имидж и на Русия като цяло в миша дупка-жалко !!!

58

евреите 3

преди 11 години

Освен намесата на страните от Варшавския договор, еврейската агитация някак пропъска да уведоми, че срещу тях се е вдигнал и унгарския народ. И след това унгарците правят анализ и питат, защо евреи, ще представляват интересите на унгарците в собствената им държава. Естествено всички евреи са махнати от всякакви постове. Но омразата на евреите към всичко руско се засилва. Провален е планът им.

57

до 67

преди 11 години

Ей чукча, баснята че Путин и Медведев я разпространяват евреите и жълтите вестници. Не виждаш ли че всички еврейски олигарси са в Лондон и САЩ. Путин ги изрита. За това го мразите. Още малко ще го изкарате, че има рога.

56

азз

преди 11 години

ето,руските еврей помагат!сега си е...а мамата!от войни печелят само еврейте!

55

евреите 2

преди 11 години

Но тези доносници, за разлика от българските си ги тачат като герои. Хитрите евреи виждат шанса си в това. И се развихрят като най-големите русофоби и антикомунисти. Разбирате за какви трядиции става дума и защо за евреина във форума всички са мръсни *** и пияни руснаци.Така САЩ започва да подпомага полека Израел. Особено се доказват със събитията в Унгария 1956. Полека евреите завземат всички ключови партийни и държавни постове. И по заповед от Израел, започват да завиват към САЩ.

54

Анонимен

преди 11 години

Путин е евреин бе мариконес Руснаците се управляват от Евреи .. дори само преди седмица Путин ходи на сводка там :) и се усмихваше блаженно като у тях си :)

53

евреите 1

преди 11 години

Защо евреина във форума мрази Русия. Защото такива са им традициите. Русия е страна, която е успявала столетия да ги отблъсне и изрита. И е наложила тотални ограничения.След създаването на измислената държава Израел 1948г, тя не е въобще популярна в САЩ. Американското общество не се вълнувало от тях. Как да пробият. През 50-те главния палач Едгар Хувар от ФБР, развихря антируската антикомунистическа кампания. Интересен резултат е, че всички холивудски звезди са били доносници.

52

до 56

преди 11 години

Само глупаците и бедните заминават за САЩ. Умните отиват в Европа или Канада. В края на миналата година имаше австрийско социологическо проучване. В което представиха данни, че има отлив на емигранти от САЩ, т.е. тече обратен процес.А най-интересното, засилва се емиграционният поток към Русия и по-точно към Москва. И то предимно специалисти от Германия.В САЩ условията за работа и живот стават все по-зле.