11

Българин

преди 11 години

Въобще геноцидът над Българският народ тече с пълна сила !!! Българката е обречена да работи като робиня, за да храни *** на гнусната *** и то така,1 че да не си и помисли за свое дете !!!

10

ВАС

преди 11 години

Ще си потърсите правата-добре.Но после нали ще се върнете на работа,при какви условия ще работите по добре напуснете.

9

анонимен

преди 11 години

какво ми се правите на ощипани моми журналистите не знам...и какво толкова ви учудва? като ви чете човек сякаш нищо не знаете и не сте видели...та така е от 1989 година до днес..все още частника не е променен ..работи се всеки ден..без платен отпуск ..без отсъствия ..ха отсъстваш и друг ще ти заеме мястото а ти дисциплинарно си уволнен...при частника нищо не минава..ни държава нищо...хората не струват и 5 пари за него..изедник и алчночастно..кръвопиец уви..така че нищо ново

8

Анонимен

преди 11 години

Първо какви са тези социални мрежи, за които се говори в текста и второ, когато работодателят съкрати мястото няма спасение. Тези асоциации, фондации,алианси и др. явно пък въобще не познават бг деиствителността.

7

Патила

преди 11 години

И по бай Тошово време беше така...А сега дори да си знаят правата не могат да си ги ползват /и не само бременните/ - очевадните неща най-трудно се доказват с документи - в тях причината за уволнението е законна, макар и неистинска.

6

Анонимен

преди 11 години

Ей че го няма Тотю... За Филип Тотю говоря, не за министъра, от него полза няма.

5

Българин

преди 11 години

Разбира се - с изключение на ***. От тяхната "работа" - Социално Слаба Самотна Майка на 5-10 чаавета няма кой да ги уволни !!!

4

SS

преди 11 години

Щом държавата абдикира , всеки си прави каквото иска .

3

Анонимен

преди 11 години

Защото няма на бай Тошо законите!Правилен беше вица....като умра искам да ме заровите нагоре с дуп..о,защо др.Живков?Защото ще ме търсите и ще ми целувате ***,осигурил съм ви от раждането до смърта ви!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Не си знаят правата затова. Иначе работодателя и в затвора могат да го вкарат за такива скапани изцепки.

1

trololo

преди 11 години

И ние сме така.... Сега проблема е като се върнем кой ще ни вземе на работа..