61

СЛАВЯН ИРАН

преди 11 години

БАШАРЕ МАЧКАИ ТУРЦИЯ....НИЕ ОТ ИРАН,РУСИЯ И КИТАИ ЩЕ ПРАТИМ КЕИ ФОР--МИРООПАЗВАЩИ БОИНИ СИЛИ ЗА ДА ПОМАГАТ НА КУРДИТЕ....РУСИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ КУРДИТЕ.

60

Охранител

преди 11 години

А как, кога и защо започва ислямизацията на Иран...знаете ли? Не е ли от намеса на САЩ там? Същото като в Саудитска арабия...четете бе хора! Ако не можете да четете, гледайте филмчето "Икономическите убийци" с Джон Пъркинс...чичко Гугъл знае всичко!

59

до 41

преди 11 години

пич,с баща ти колко парички сте накрали,че си толкоз голямо демокрадче....всички демократи сте крадци и катили....станахте милионери на гърба на глупавият народ,който забихте в калта....но до кога ще ви търпи този народ...това е въпроса....

58

до 66

преди 11 години

Пич, в грешка си. В Иран Ахмединеджад беше избран с огромно мнозинство. Да не говорим за Русия. В Сирия Асад има подкрепата на голяма част от народа си , опозиционерите са малка част, подкрепяни отвън с пари и оръжие с определена цел. Моля те , не се излагай с елементрани разсъждения. Това че аз не харесвам ББ и ти, не значи ,че няма други 10 които да гласуват за него.

57

Анонимен

преди 11 години

До 59 нищо ново не е казала баба ти Ванга , войните винаги започват ограничено и се разрастват , друг въпрос е за прчините , не конкретните поводи , но съм сигурен че тя и понятие си е нямала.

56

123

преди 11 години

Това с колко на сто мразят управниците си май е валидно за цял свят:)

55

баба ви Ванга

преди 11 години

янките ЩЕ ЯДАТ ДЪРВОТО В ИРАН !

54

до 60

преди 11 години

Има и дръги телевизии освен CNN- времето на едноканалната телевизия мина. има и други гледни точки от американската

53

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Няма значение ,че Иран и Сирия имат подкрепата на Русия ! А Турция има подкрепата на САЩ !!! Турците не се борят срещу Сирия ,а срущу сирийското правителство ,което е решено да съдейства на кюрдските терористи !!! Така е , войната се поражда от различия в интересите ! Ще видим докъде ще стигне цялата тази работа !

52

Махмудине

преди 11 години

Айде, да почва ядрената война и да се свършва света, че ми писна!

51

Анонимен

преди 11 години

ХАхаха в момента Ал кайда са на страната на опозициионерите в Сирия. Излиза , че САЩ и Ал Кайда са съюзници. Ясно ли ви е вече кой гръмна двете кули

50

Анонимен

преди 11 години

Само обогатеният УРАН ще ги оправи САЩ и Израел!

49

Анонимен

преди 11 години

от 41 до 47 нищо не мисля , но в Сирия има проблем , преди 1 година започнаха протестите там , бяха мирни , но настоятелни , Асад ги удави в кръв , типично за един пожизнен диктатор, той чисто и просто е загубил представа за реалността и не иска да си признае че има и недоволни , от там се завъртя мелницата на Гражданската война и връщане назад няма , а кой ще управлява после , който си изберат Сирийците , Асад не са го избирали , той им е наложен от системата , имаше шанс за промянано го пропил

48

Анонимен

преди 11 години

Някой чел лие предсказанията на Ванга? Това което се случва в момента точно съвпада с нейните предсказания. Войната ще започне на ограничена територия и ще се превърна във Световна. На майте календара свършва през Декември. Дано тогава И СВЕТА да не свърши. НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАПРАВИ ВОЙНА ВСЕ НЯКАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ СВЕТА ОТ КРИЗАТА. А ТОВАЕ ЧРЕЗ ВОЙНА. ВОЙНАТА ЩЕ НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОИЗВОДСТВО ЗАЩОТО ВСИЧКО ЩЕ Е СЪСИПАНО И КРИЗАТА ИЗЧЕЗВА. И НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ Е ДОБРЕ ЗА ХАМЕРИКАНЧЕТАТА. ДЪЛГЪТ КОЙТО ГО ИМАТ И СЕ ИЗЧИСЛЯВА В ТРИЛИОНИ ЩЕ СЕ СТОПИ КАТО СНЯГ. НАЛИ ДРУГАРЧЕТА?

47

до 47

преди 11 години

Има ме по-свежи примери- Либия, Египет и Тунис

46

Охранител

преди 11 години

Всяка нормална страна при реална заплаха за сигурността и би реагирала така! Какво майка си търсят САЩ на арабския полуостров? И защо подстрекават Турция? Нали уж са големи демократи и миротворци!?

45

до 39

преди 11 години

Според написаното от теб- западната цивилизация е символ на война и който не е съгласен с агресивната им политика, отхвърля постиженията като цяло.Адски си ***, ама честно.... Всяка държава има право да съществува, стига да не пречи на другите. не може един ден някои да решат че дадена държбава им пречи и да спретват революции, само защото имат петрол и не им игарят по свирката

44

Анонимен

преди 11 години

Ние имаме т 80 още от 83 год. ако не сме ги набутали на тъпите македонци

43

bg

преди 11 години

Sataninskite USA podkrepjat radikalnija islam.

42

Анонимен

преди 11 години

Асад е комунист и не случайно го подрепят русия и китай за геноцида срещу народа си.