43

Милчо

преди 11 години

Това е новата международна ж.п. гара във Видин, гледам на снимката голям трафик от чужденци ...

42

Анонимен

преди 11 години

Аз си представям какъв е бил аромата в тия автобуси.

41

Анонимен

преди 11 години

Мутрата си прибира електората с нашите пари

40

Анонимен

преди 11 години

НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪРДИМ, МЯСТОТО НА *** Е НА БУНИЩЕТО/БЪЛГАРИЯ/.

39

Анонимен

преди 11 години

търся ора за бране на банани в Норвегия. За предпочитане църни маймуни , че по-добре ще висят по норвежките палми . Ша усигуравами дубро заплящани- 10% процента от набраното банани остава за ***. Айде всички да са хващат за клона

38

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е, че и в българските села са пропищели от такива "берачи" и не ги искат, но ГЕРБ и МВР се правят на глухи и не искат да им платят еднопосочните билети за чужбина и да ги изпъдят от България.

37

Анонимен

преди 11 години

Абе тия изобщо говорят ли български ?! Знаят ли коя е столицата на България ? Имат ли поне основно образование ? Така като ги гледам имат умения само в областта на ел.материалите и технология на материалите, безпогрешно разпознават кое е "алумин", "жилезо" , "***" и т.нПС: на гарата ги проверете дали не липсва някой оптичен кабел от Швеция ! (вече и такива крадат)

36

Анонимен

преди 11 години

DO 35 SLED KATO NEZNAQT DA GOVORQT DOBRE BALGARSKI I NE VNASQT I ST V DANACI KAKVI BALGARI SA TE MI KAJI .DA SI 4UK ZA BALGARKA KOQTO E NA 12 A IMA VE4E DETE????TAPAKO!!!!!!!!!!!!PROST .DA SI 4UL ZA BALGARKA NA 32 A VE4E E BABA????????ILI PAK SI *** PROST

35

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ТОВА ,ЧЕ СРЕД ГУРБЕТЧИИТЕ Е ИМАЛО ДВАМА-ТРИМА ИЗДИРВАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ,СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ,ДА ГИ СЪДЯТ!!! ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ ЩЕ ОСЪДЯТ ФИРМАТА ,КОЯТО Е ИЗМАМИЛА ТОЛКОВА МНОЖО КАНДИДАТ РАБОТНИЦИ ЗА ЧУЖБИНА ?! КАКТО СЪМ ВИ ПИСАЛ ВЕЧЕ ПРЕДИ ОКОЛО 15Г. ДВЕ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ МИ ВЗЕХА ПАРИТЕ И МЕ ИЗЛЪГАХА ,ЧЕ СЪС 100% СИГУРНОСТ ЩЕ ОТИДА ДА РАБОТЯ В ЧУЖБИНА ЩОМ СИ ПЛАЩАМ!ПОДАДОХ ПИСМЕННИ ЖАЛБИ И ДО ПОЛИЦИЯТА И ДО ПРОКУРАТУРАТА ,НО НИКОЙ НЕ ИМ НАПРАВИ НИЩО ЗАЩОТО ДОКУМЕНТИТЕ ,КОИТО ПОЛУЧИХ БИЛИ ФАЛШИВИ !!!

34

Анонимен

преди 11 години

Мааалей, какво ли са помислили шведите за българите - черни, смр..ливи, нагли, прости - пълни ***.

33

Анонимен

преди 11 години

До 35Те почерняха в Катар, приятелю! Не е лесно да си гербер!

32

кoj iztarva govedata

преди 11 години

до 26 - добре де да работят, ама като са неграмотни , как да прочетат договорите - после ги измамили. И защо аз като данъкоплатец да им плащам ?!?!? Няма логика, червеният кръст е друга организация а не БГ правителство. Къде са една камара ромски организации за да им платят те билетите ?

31

Анонимен

преди 11 години

Това, че са *** не означава, че не са българи. Отворете изображенията в Гугъл и търсете за Божидар Димитров, Бойко Борисов, Цветанов. Разгледайте снимките добре и ще разберете, че съм прав.

30

lisyg

преди 11 години

КАКВИ Българи те гонят тебе, това са нагли *** тръгнали да крадат в Швеция.

29

Rabota4i !

преди 11 години

*** i rabota ?! Nikoga i nikade po sveta *** njama da se integrirat ! Te prosto ne iskat ! Taka im e po-dobre- samo da iskat i vsi4ki da se saobraziavat s tjah !

28

Анонимен

преди 11 години

И сега какво правим? Ще осъдим някой *** да върне парите ли? Бойко е на друго мнение. Изборите са вече близо.

27

Анонимен

преди 11 години

Добре дошли в Родината, Българи!

26

Фантапинк

преди 11 години

*** те верно *** всичките. "Български граждани" !!!Бойко, да го ду*аш ! Ти само слез от там един път. Кога се беше насрал заради Сретан Йосич, ще ти се стори като игра на криеница !!!

25

Анонимен

преди 11 години

*** ...сега от влака направо в някой завод и там да си заработят билета който плати държавата...ако ли не, им отсечете краката (за да не бягат от закона) и им отрежете ръцете ( за да не крадат и изнасилват) ...даже им извадете очите (за да не пръскат злоба с тях).Спокойно децата им ще ги гледат такива осакатаени за назидание!

24

киро

преди 11 години

От автобусите директно в ареста за клошари и оттам в затворите да работят през лятото и да си платят парите за билетите.