168

Голямото източване

преди 11 години

Министерският съвет прие постановление за одобряване на допълнителни бюджетни кредити по бюджета на Администрация на президента за 2012 г. в размер на 980 000 лева, съобщиха от правителствената информационна служба. Средствата са предвидени за обезпечаване през настоящата година изпълнението на международната програма на президента, в т. ч. и за транспортни разходи.

167

ГЕРБ

преди 11 години

Само ГЕРБ forever!!!!

166

Анонимен

преди 11 години

Убедих се, че наистина БСП е алтернативата и силата, която може да измете тия самозабравили се комунисти веднъж завинаги.

165

дядо

преди 11 години

Да докарат и този който ги поканил, да отработи парите.

164

Луцифер

преди 11 години

Дали там ще ровят в кофите или тук,все едно,но приберете ги,че скоро ще ви трябват. А 183 много бързо си нашляпа плюсовете.

163

коко

преди 11 години

Е - добре.Държавата ли ги изпрати , че да поема разходите.Никой ли не знае коя е фирмата която ги е излъгала . Да я хванат службите - и да си поемат разходите . И защо не казват коя е - да не се опарят и други.

162

vanko

преди 11 години

*** СА ИЗМАМЕНИ ОТ *** КЛАН ОТ ГРУПАТА НА КАЛАЙДЖИИТЕ- КОПАНАРИ В БЪЛГАРИЯ. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ СЕ АРЕСТУВАНИ *** ОТ *** БАНДА КОПАНАРИ? КЪВ САМОЛЕТ,КВИ ПЕТ ЛЕВА, АЛОО .....???? *** ДА СЕ ОПРАВЯТ ПОМЕЖДУ СИ .

161

Като се замисля!

преди 11 години

Има само 1 опция, която си струва! Нали купиха нови автобуси на смешната ни армийка, да возят фуражките от един запой на друг - командироват се 3 автобуса, за спешна евакуация на български граждани (хехе), плаща се горивото + пътните такси...Не вярвам да струва повече от 10 000 лева, още 10 000 на шапкарите за умърдяването на рейсовете, *** си ги прибираме и всички сме щастливи. :D

160

Анонимен

преди 11 години

За UK става дума...

159

Stas

преди 11 години

Правилно е, прибират си гласоподавателите. Ето това е комунизмът-никога честният човек и данъкоплатец не е на почит и уважение. Не може тия, които 50 години са крепили живковизма и милицонерщината му, днес да са по-различни.

158

Анонимен

преди 11 години

А къде беше държава като имаше едни българи берачи на ядоди които няма пари дори и да се върнат, защото бяха измамени? Даже ги даваха по Господари на ефира.Фак йоъ джипси скъм.

157

Анонимен

преди 11 години

Да изкомпилират Василий *** ,но не толкова жестоко , защото ние сме хуманни : Да ги разделят на групи от по сто и на всеки стотник , да дадат по един велосипед! Ако искат по пътя могат да се сменят! Даже велосипедо може да е със скорости !

156

МОЛЯЯЯЯЯЯЯ?????

преди 11 години

ТОЛКОВА ПАРИ, ЗА ДА ПРИБЕРАТ НЯКОЛКО МИРИЗЛИВИ ***?ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ?ДА СИ СТОЯТ ТАМ БЕЕЕ, ДА НЕ СМЕ ГИ ПРАТИЛИ НАСИЛА?

155

Луцифер

преди 11 години

Дали там ще ровят в кофите или тук,все едно,но риберете ги,че скоро ще ви трябват

154

163

преди 11 години

Изглежда умните хора не говорят а гласува за когото трябва :) А тея *** тука нека си пищет :DБраво ГЕРБ!

153

Анонимен

преди 11 години

Това ще е винаги дереджето ни, докато има такива, които пускат бюлетини за комунисти. Ще сме гетото на Европа.

152

До 179

преди 11 години

Ами докато плащаме.

151

Анонимен

преди 11 години

Да помогнат на студентите в чужбина да се приберат за лятото и да си видят семействата, това са хората, за които си струва да дадат по 1000лв, защото някой ден те или ще вложат учението си в България или най-малкото ще изпращат % от тези колко милярда годишно бяха вносен капитал.Наистина *** ли са по-важни от учащите се хора?УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУНали си има закони, като крадат - да ги опандизят в Швеция и да се приключва!

150

До 162

преди 11 години

"ЗАЩО няма италиански, френски, испански *** ДА СЕ ДЪРЖАТ по този начин?Защото е нямало "социализъм" там!"Не е проблема в социализма.По времето на т.нар. социализъм *** работеха и не чакаха на помощи.Стояха си в махалите и не се репчеха щото знаеха,че ще ядат бой.Просто в момента няма власт която да ги сложи на мястото им и те си правят каквото искат.

149

Анонимен

преди 11 години

За Доган с две ръце ще гласувам, но никога за тия комунисти и милиционери повече. Това е най-разсипническото управление, което сме имали през последните 23 години и което ни докара до нечувана мизерия.