45

Анонимна

преди 11 години

Хем пишат "Тялото на атентатора е най-обезобразеното от взрива." ,но в същата статия пише "Взривът е станал в багажното отделение на автобуса." Е последно къде е била бомбата,да се разберем освен като пише нещо.

44

Я

преди 11 години

Mehdi Ghezali - Напишете това в гугъл и кликнете на изображения :)

43

до 42

преди 11 години

А симпатизантите на Атака обичат ли евреите?

42

до 47

преди 11 години

и тук ли се появи с твоите истории от началото на миналия век? Не ти ли писна да повтаряш едно и също-терористите били в България от 4 дни, даже били на гости на Цветанов, но той не вярвал, че американски гражданин може да извърши такова нещо

41

Йорданов-Ямбол

преди 11 години

Шофьора е замесен...Фанатизиран мюсюлманин...

40

Анонимен

преди 11 години

Що "специалисти" по форумите плюят ли плюят за едното левче на коментарче, без да имат и бегла представа какво и как е станало. На такива писачи им викат хейтъри или *** в нета, незадоволени чи***жии.

39

бомбаджия

преди 11 години

тия от ГЕРБ съвсем се ***-хем са знаели, че е от 4 дни тук, хем не са го хванали.

38

Анонимен

преди 11 години

...Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София.Общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500. .... " Уикипедия"

37

ПРИВЪРДЖЕНИК

преди 11 години

"MВР разполага с данни, че атентаторът камикадзе, който взриви автобус на летището в Бургас, е стоял в България не по-малко от 4 и не повече от 7 дни. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на брифинг на летището в Бургас".Абе, да приемем от (-) бекрайност до (+) безкрайност и да запушем устите на многознайковците от целиот свет, които се съмняват в наш'та компетентност!

36

Анонимен

преди 11 години

На цецо наглецо измишльотините

35

БГ

преди 11 години

Не си заравяте главата в пясъка, а погледнете проблема в очите. В България има стотици хиляди мюсюлмани и те се радикализират. Не се ли вземат спешни и крайни мерки, следващите жертви няма да са израилтяни. Започнете да разплитате кълбото от шофьора Мустафа от Якоруда...

34

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ НЕ ИЗКЛЮЧИ...Цветанов първо трябва да вкючи ,пък след това да изключи!За природно тъпите включването е мисия - невъзможна!

33

Анонимен

преди 11 години

Къде бяха всички 4 дена спаха

32

Анонимен

преди 11 години

От къде на къде, ще закъсняваш по вина на турските авиолинии, ще ти провалят почивката и накрая: ' Защо закъснявате? ' Каква наглост! Ей, затова са ми адски неприятни и хигиената им е нулева! Приборите им в самолета бяха с петна от кафе и кой знае от какво още какво!

31

sssssssss........

преди 11 години

17 e prav!!!!

30

Професора

преди 11 години

Телевизия Скат прави репортажи за спящи терористични клетки у нас вече повече от година,а ден преди атентата във вестник 168 часа излезе статия на 3 страници отново за терористични подразделения у нас.Е питам аз къде ни е разузнаването и службите.Най-малко да бяха тръгнали по журналистическите следи ако си нямат собствени източници.Цветанов изразходва 100 милиона лева за подслушване само за политически противници ,вместо и за терористи.Ситуацията е "Спи градът и жми езерото"-разграден двор!!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Като са разполагали с данни какво са направили? Бомбата минала ли е през граница или е сглобена тук, ако е тук кой му е помогнал с материалите, значи има и терористична клетка....

28

Анонимен

преди 11 години

мда.. а кога е правил последно секс знае ли се? или психопрофил имаме ли вече готов от 3 снимки???? те вече ни взеха за ***...

27

anonimen

преди 11 години

Osven da e bil na gosti na MVR Ministara

26

11

преди 11 години

Ето какъв коментар прочетох от сайта ***. еу . Там се събират хора, които само оплюват. Но при положение, че е загинал мюсюлманин от техния край това е направо садистко. Толкова озлобени пишат там, че направо не съжаляват, че и техен човек е умрял. Това не е образ на помаците, но е една малка шайка манипулатори"""Защо ли не съжелявам.Може би защото - Когато хвърляха забранените фосфорни бомби гърмяха шампанско.Майче сега е на другите редът да гърмят шампанско. Ами хайде на здраве."