48

Анонимен

преди 11 години

А тъпите ко*елета продължават да полиизират случая. Да ви припомня, другари- държави с далеч по-силни икономики не могат да се справят с тероризма, та ние ли?! Справка: Великобритания воюва с ИРА десетилетия, войната спря чак когато ИРА сами се отказаха. Испяния воюва с ЕТА десетилетия, чак докато ЕТА сами се отказаха. През цялото време имаше жертви. И за това ли Бойко ви е виновен, комунистчета смрадливи...

47

до 74

преди 11 години

Не е така. Нас родната полиция ни пази.

46

Социопат

преди 11 години

Ми за да ти е ясно: сума пара се хвърли за техническо обезопасяване на границите / заради шенген/ , сума пара се дава за мврто и службите, имаш видеонаблюдение на цялото летище и перимеръра около него.... Проблема драги ми смехурко е, че всичко това не се използва по предназначение, а и не могат от некомпетентност... Начело с Кочо и Цеко, цялото милиция и служби се занимава с рекет, дрога и кво ли още не, само не и това което им е работа....

45

Анонимен

преди 11 години

Снощи израелския премиер беше много много ама разбирате ли колко много беше убеден, че това е дело на Иран. По-късно почнаха да говорят и за Ливан, а пък днес излезе информация и за неизвестен извършител с американски фалшифицирани документи.В тоя ред на мисли - първо говореха за поставен взрив, после добавиха и самоубийствен атента, а накрая - било се стреляло по автобуса, били хвърчали гранати и прочее тъпотии.Супер несериозно отношение да обвиняваш кой ли не.

44

men

преди 11 години

много удобно борисов много удобно. и за вас от герп да ни отвлечете вниманието от докладите, бедноста и корупцията, и за израел и америка, да ни въвлекат във войните си срещу мирни държави. сега ще се почнат едни бази, едни контингенти, едни пари за самолети, за сигурност, едни куки по летища, автогари и гари, едни претърсвания, ум да ни зайде...

43

Анонимен

преди 11 години

Цялата тази трагедия започва да понамирисва. Явно някой се заиграва за наша сметка и се цели много по-надалеч, но да жертваш невинни хора за политическо надмощие е грях, който рано или късно се заплаща!

42

Анонимен

преди 11 години

Не пишете глупости - Било подготвено тук.На границата ни с Гърция никой не проверява документите, камо ли багажа. Може и атомна бомба да се пренесе.

41

Случаен Минувач

преди 11 години

Като гледах интервюто на Бойко Борисов, той няколко пъти спомена "работим с колегите от ЦРУ". Бат Бойко Премиер ли е или колега на ЦРУ ?

40

да

преди 11 години

и всичко заради смотаните *** ... по-мръсни туристи не съм срещал. по-нагли са от *** от вътрешността на страната

39

R

преди 11 години

Нали Хилъри Клинтън предупреди,че ще има атентат!Значи е знаела!Израелския премиер веднага каза:Иран е виновен!Извода е,че може и тяхна работа да си е,а вероятната цел е да използват държавата ни,за да разположат оръжията тук!Така и така вече ни замесиха!!!

38

някой

преди 11 години

Защо никой не хвърля подозрението си за атентата към бургаските неонацисти?

37

Анонимен

преди 11 години

да им е честита "източната граница на европейския съюз" и на нас да ни е честито Шенген и премахване на граничния контрол...ама на куково лято..

36

do 23

преди 11 години

Не е минал границата ве ***. Всичко е подготвено тук.

35

Анонимен

преди 11 години

от вчера следя новините и не чух най - важните неща: ако е с американска книжка и се е разхождал по бермуди на летището, как, за Бога, е влязъл в България, с какви документи, от колко време е тук и с кого е говорил. И ми писна РЯДКО неграмотният т.нар премиер да повтаря "гражданин на мичиган". Няма такава държава, това го знаят и децата, само не и кратуната овча.

34

Анонимен

преди 11 години

Евреи пострадали в България от терорист с американски произход.Пратен от службите на САЩ -тъй като България и една друга съседка са идеалните страни със стратегическо значение за Америка да въвлече нашата страна в конфликта си със Сирия и Иран.

33

Анонимен

преди 11 години

47-ПсихопатаE кво, ти с пачия си мозък ако вземеш такава раница и отидеш там и я гръмнеш как ще те "предотвратят" че ми не е ясно.... 7 милиона в България, всеки башка шантав, няма армия, полиция и квото и да е да може да ви контролира. Ревете че ви подслушват, че било полицейщина, и сега кво стана? Нека ме подслушват аз нямам какво да крия. А който има и риве, явно има...

32

Анонимен

преди 11 години

тези скалъпени недомислени версии в америка може и да минат.

31

Ъц...

преди 11 години

Боко, от тебе разбрахме, че атентатора с "фалшивото тескере"е от щата Мичигън, но БЕЗ ТВОЯТА ПОМОЩ не можем да разберем къде се намира този щат и част от коя държава е..., та ако може да се престрашиш и го кажеш без да се запъваш, както режеш лентичките!

30

Анонимен

преди 11 години

Значи камикадзето е плавал с подводница/иранска/ до Бургас.Ченгетата са го ванали ама след стандартното ко прайм кихнал стотачка и двеста за бомбата,заминал по живо по здраво.Тои бомбата си ги носил от Мичиган,три месеца си ги носил в сака.После за 20 кинта легнал в багажното да го карат кат багаж.До Цънцарово.Цветанов за малко да го хване ама шестия му апартамент му протекъл кинефа и отишъл да го прави.Ама сега ша ги лови сичките,ако може да намери ченгетата дето се скатават и се чудят кво да о

29

Социопат

преди 11 години

Цеко Пъпеша и Кочо Нереза пак ръсят мозък... Не можело да се предотврати?!? Ми да ви цъфна пред министерски съвет с една раничка на гърба и да ви приключвам тогава!!! Мале колко ядове ще берат сега с Мосад, мъка ми е ... Май ще го пуснат Алексей днеска да им оправя бакиите с евреите...