75

Анонимен

преди 12 години

Стари милиционерски номера ни връткат от ГЕРБ , жертвения агнец е принесен !!!!!!!! Но народа не е толкова глупав господа и госпожи гербарисчета !!!! За три години то не беше Мишо бирата , калинки , Лъчо мозъка , Ваньо Танов и още , и още ,,,,,,,,, ОСТАВКАААААА !!!

74

Кайо

преди 12 години

Ей, то герберите също като вожда си! Хем виждат какво крадливо племе се, обръщат се срещу своите и крещят колко са велики и добри! Всичките са една крадлива *** и този като го гледам на снимката силно започнах да се тревожа какви хора коват законите на държавата - абсолютна ***!

73

6543

преди 12 години

Всичките крадат,но не всеки го дават за жертвено агне.Имат компромати и ги ползват, когато са нужни дивиденти като контрапункт на лошия доклад на ЕС. Иначе 99% от депутатите и политиците са за пандиза.

72

Анонимен

преди 12 години

Герб започва да си прави пи ар с пешките си да се докаже колко са убави не им вярвайте

71

ф-1

преди 12 години

до: браво Бойко/72/Ти или си ***,или си толкова ***.че с друго не можеш да си печелиш парите.

70

Ха-ха-ха

преди 12 години

Мале, за да отклонят вниманието на хората от убийствено критичния доклад от ЕС, вече жертват своите.... Късно е,крадливи гербери...

69

Анонимен

преди 12 години

Никога не съм харесвал Герб, но все повече се убеждавам, че само това е силата срещу мафията и с всеки ден го доказват, независимо, че е млада партия за разлика от столетницата. Другите сме ги виждали какво правят. Няма друга такава партия, която да мачка бандюгите и при своите.

68

Надежда

преди 12 години

А така.....следващите ....инж.Димитър Димов,Милко Найденов,депутата Иван Божилов.........

67

Анонимен

преди 12 години

Вие от Монтана не гледате ли за кого гласувате? Или гласувате за партия, без да се интересувате кой *** и мошенник се кандидатира от името на тази партия?

66

Анонимен

преди 12 години

Хем ***, хем ГЕРБ-ер...яккооо

65

БГ

преди 12 години

Тоя е малко *** гербаджия, така че не чудно че се облажил...

64

евройнтегриран ром

преди 12 години

то момчето е от нашите,нищо не е направило

63

браво Бойко!

преди 12 години

Браво Бойко! Спечели сърцата на хората. Бандитите в панделата! Няма свои, няма чужди. Сега чакаме да подкараш шмекерите и крадците от ДПС, ДСП, НДСВ. Само Кобурга задигна стотици милиони, и в кеш, и в дворци, и в гори...

62

Berta

преди 12 години

Убедих се, че само герб е алтернативата срещу комунистите и крадливата ***, независимо от какъв цвят е. Мачкай Бойко ***, затова си избран

61

Градският прокурор обаче отказа да коментира дали Аврамов е обещавал прокарването на лобистки поправки по свързаните с тази област закониЕТО ПОТВЪРЖДАВА СЕ КАЗАНОТО ОТ МЕН - ЗА ВСИЧКИ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ ПРИЕТИ ОТ КОМ. ПАРТИЯ ГЕБР Е ВИНОВЕН СТАНИШЕВ!НАШИТЕ ДЕПУТАТИ СЕ ДЪРПАТ,АМА СТАНИШЕВ ИМ ПРОКАРВА ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ БЕЗ ТЕ ДА ИСКАТ ТОВА...ЗА ЧЕСТНОСТ И МОРАЛ - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМ.ПАРТИЯ ГЕРБ...П.П. ЕТО ЗА ТОВА ОТ ЕС СА ВЪВ ВЪЗТОРГ ОТ ГЕРБ - ЩОТ НИЕ СМЕ СИМВОЛ НА ЧЕСТНОСТА И МОРАЛАКОНГРАЧУЛЕЙШ

60

Chiko

преди 12 години

Това е истинската партия, която бори корупцията и сред своите.

59

НФСБ

преди 12 години

Този е от престъпната организация "Граждани за Европейско Развитие на България" Бойко Цецо вие сте следващите за затвора *** лъжливи!

58

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** подбил цената на колегите си съпартийци и сега го гонят.

57

Анонимен

преди 12 години

Във формата на черепа му има нещо неандерталско, предполагам и интелекта му е толкова, но пък знае как да краде тарикатчето:)

56

Ran

преди 12 години

Браво на герберите. Няма прошка за айдуците дори и в техните редици. Не като червените позитанковци да лъжат и да мажат. Коя друга управляваща партия досега е изкарвала кирливите ризи и сред своите.