121

СУПЕРГЕРБ

преди 11 години

Марио- 37 ........Абе човек,махай се оттук. Не виждаш ли как те трият и преследват като диво животно. Нямаш думата в сайта явно. *** така те гонят че дори не ти дават и да дишаш........

120

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ се управлява от ГЕРБ, защото останалите са компрометирани, политически лилипути и ***!

119

Оп-са

преди 11 години

Не търсете тия дни ББ. Той е страхлив комплексар! Покрил се е като мишка, защото го е страх от доклада от ЕС! Сега съветниците му четат коментарите по черновата, утре ще четат и анализират хорското недоволство и след оригинала, и след 2-3 дни ББ ще излезе с готови приказки и оправдания, как предишните са виновни, как кризата е виновна, как герб гради и са перфектни! Ще замаже очите на балъците и всичко ще е постарому! Големи балъци и страхливци сме тези, които живеем на тази територия, мамка му!

118

Анонимен

преди 11 години

"Корупцията и организираната престъпност често са свързани" - абе често ли.Е, трябва да ги черпиме комисарите за това че е "често" а не - "винаги".

117

До Марио-37

преди 11 години

Очевидно имаш умствени отклонения. Не мога да те виня за това. Но се замисли колко време загуби да пишеш във форума и колко време загуби на администратора да ти ги трие. А това време можеше да го използвате за нещо полезно.

116

Анонимен

преди 11 години

Стига с това АЕЦ Белене!

115

151

преди 11 години

151, Ама и Бойко ли?

114

Карло

преди 11 години

Е, как да се справим с организираната престъпност, като най-големите престъпници управляват държавата! Решенията се взимат от мафията и с горите беше така и с отказа от строеж на АЕЦ Белене, обслужва се интереса на една клика!

113

Анонимен

преди 11 години

Голямата грешка беше че не заколихме всички *** на 10 ноември.

112

138

преди 11 години

138, Потреблението е свито с 40 процента, бе френд. Парите отиват при едрите фирми - енергийните монополисти и веригите за техника и хранителни продукти. Колкото и интелект да имаш, когато клиентите ти нямат пари за да ползват стоката или услугата, си загубен. Толкова !

111

Пич

преди 11 години

"Румъния ще получи добра оценка! Ние сме далеч от Европа с този бай Ганьовски манталитет нищо добро не ни чака. "Хахахаха, ейййй наистина започвам да се съмнявам, дали по тези форуми не се пускат платени писачи от Позитано. Тяхната идея е да говорят пълни глупости и да повтарят "нищо добро не ни чака", "България загива", "спасявайте се, умираме!". Къде прочете, че Румъния ше получи добра оценка бе, червен *** такъв?! Неграмотен ли си, не можеш ли да четеш?

110

Анонимен

преди 11 години

Мутрите отново Европа ги натика в ъгъла където им е мястото, а те мислят, че ги хвалят!

109

Анонимен

преди 11 години

ЕК ни критикува заради съдебната система и организираната престъпност.. е ние след 1989 година нямаме съдебна система, а за организираната престъпност, от доста години я имаме.

108

Анонимен

преди 11 години

Ако не бяха ГЕРБ последните 2-3 години да закърпят нещата надробени от всички предишни управници (говоря последните 20 години), сега доклада щеше да е трагичен. Поне сега има и някои положителни аспекти по отношение на борбата с престъпността.

107

До 114

преди 11 години

Фалират само фирми, които нямат интелектуален потенциал да се адаптират към кризата! Нормално е така навсякъде по света...

106

до Марио-37

преди 11 години

Не мога да прочета какво пишеш бе човек ? Как да ти повярвам в такъв случай ? Прочета 1-то изречение от романа ти и веднага те трият от сайта. Мачкат те яко както се вижда !

105

Анонимен

преди 11 години

Румъния ще получи добра оценка!Ние сме далеч от Европас този бай Ганьовски манталитет нищо добро не ни чака.

104

Оп-са

преди 11 години

И друго да кажа - какъв доклад очакват герб, като сам вожда им преди седмица си призна, че срс-то с Танов е истина и е лобирал за Бирата. А също така и мазно лъжеше, че срс-то не е истина, т.е. две престъпления в едно, от премиера!!! Какво повече искаме? Та той си е обикновена мутра! Хак да ни е на всички! Подигравка от последните часове - една фирма остава за приватизацията на ТП БДЖ - основана преди 10 дни в Кипър! Правете си изводи...

103

Пич

преди 11 години

"Докладът все още не е оповестен! Това, което се пише по медиите и коментарите са свободни съчинения!!! Утре ще разберем за какво става дума!"Не бе приятел, то и тези свободни съчинения да четеш, пак си личи, че предполагаемия доклад е типичния за България, дори доста по-добре от предишния. Пак има критики главно към съдебната система, но този път имаме смекчаване на мониторинга и сме изпреварили Румъния. Аз не виждам какво толкова се тръшкат форумните комунисти?! Червените медии им подават ***

102

Гербер с 1 гънка

преди 11 години

Това са само лъжи. Докладът ще е положителен. Ние вярваме в Партията Майка. Верни сме на Вожда и Учителя. В сърцата ни гори огъня на Промяната. Ура ! Ура ! Ура ! Да живее ГЕРБ ! Мачкай, Бойко !