12

Иванчо

преди 11 години

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ А БОЙЧЕ!!!

11

възмутен

преди 11 години

Какви са тези циркове бе! Какви са тези глупости! Аз, ако съм убеден в действията си, спрямо някой, казвам си мнението и повече не се занимавам с това! А вижте ги тези, че така, че иначе....И премиера, и правосъдния министър берат ядовете на личностното отмъщение на Цветанов! Борисов, Цветанов ти копае пропастта! Отвори си очите! А Тодорова на пресконференцията беше много лаконична по въпроси за Цветанов и политическа поръчка, но е ясно защо!

10

ДО 10

преди 11 години

Те за изнасилване ли са и срещу наркобосове ли са? все пак има тежест на престъпленията. Едно е кражба на кокошка, друго е изнасилване на момичета на 6 и 10 г, или наркобос, който да трови децата ни

9

Анонимен

преди 11 години

Абе г-н Артист не ти ли писна да се излагаш бе!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Този ВСС едно умно решение ще вземе, те пък ще искат сега да го отменят....Тъкмо се зарадваХ, ЧЕ ИМА НАДЕЖДА

7

ВСС

преди 11 години

Еее, то няма угодия!

6

Професора

преди 11 години

Герб сами си създават проблем и после тръгват да го решават.Борисов винаги го играе доброто ченге!Е това не е правителство,а самодейна циркова трупа.Долу Герб и затвор за цялата им хунта!

5

Анонимен

преди 11 години

И каква е тази толкова съдийка, че да не може да я уволнят дисциплинарно и ще я изслушват?Да не би да е дъщеря на някой цар? Пунсал анаркобос, изнасилвачи и др- все за тежки престъпления. Мен досега шефът да ме е уволнил 3 пъти дисциплинарно, ако съм допуснал такива грешки. И в момента това не е ли намеса на МС в работата на ВСС като им казват елегантно да я върнат на работа ?! Ако я върнат на работа, значи не искат промяна в Съд. система и нещата ще са по-старому.

4

Анонимен

преди 11 години

ББ след като започна да нарежда на Президента къде да слага вето и къде не ...............реши да се намеси и в съдебната система :)))

3

Уркото

преди 11 години

Туй герберастите обаче имат някаква такава явно вродена способност да забавляват мат'ряла с тъпотията си. Евала на педофила и наркотрафикант агент Буда

2

БОЗО

преди 11 години

СЕГА ПЪК ББ СЪВЕТВА - ПЪЛЕН ЦИРК

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Бойко,бъди...мъдър,не се меси в...независимата съдебна система;един път,взеха правилно решение.