667

ан

преди 12 години

НЕ РАЗБРАХТЕЛИ ЧЕ КОИТО И ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ СЕ ВЖИВЯВАТ В РОЛЯТА НА ГОСПОД. И ЧЕРВЕНИ СИНИ ЖЪЛТИ ГЕРБАВИ СА ЕДНИ И СЪЩИ. ИМА ЛИ НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ ДА НЕ СА БИЛИ КОМСОМОЛЦИ ПАРТЙИНИ СЪКЛЕЦАРИ ОТЕЧЕСТВЕНО ФРОНТОВЦИ? И Т.Н. АМИ НЯМА БЕ ДРУГАРИ. ЗА КАКВА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИМЕ КОГАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ? НЕЗАВИСИМО ВЪВ КАВИ СА СЕ ПРЕБОЯДИСАЛИ БОЯТА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ БАЩИТЕСИ КОМУНИСТИ. БИВШ КОМУНИСТ НЯМА. КАКТО И БИВШ АЙДУК. ТАКИВА ВИ УПРАВЛЯВАТ.

666

666! СУПЕР...

преди 12 години

.... А БЕ НА ЕДИН ОТ ГЕРБ ТУКА МУ ТРЕАТ 2 ЧАСА ДА НАПИШЕ НЕШТО...*** ЛИ Е ИЛИ ЧАКА БАЦЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕ ПЪРВО ПОСЛЕ ЦЕЦО ДА ГО ПОДПИШЕ А ЦАЧКА А МУ ТУРИ ПЕЧАТ ПА ФИДОСКЯ ДА ТИЧА А ГО ПУШТИ У СЕЛСКАТА ПОШТА...!

665

го в болната кратуна

преди 12 години

О, Странджа как си пич.Изцеди ли си пъпките след ръчната фрикция.Хич така бива ли, бе човек.Горещо е-ами пусни си климатика,вземи си студен душ, че си изперкал, бе човек.В съвсем неподходящото горещо време са те пуснали от псохото.Жегата отключва психичната неадекватност и агресивност.Пази се-приятелски съвет,докато нещата не са станали необратими.ГЕРБ поведоха война срещу народа.Срещу целия народ И ще бъдат сритани в алчните крадливи ***.Можеш да ми вярваш.По-голям от народа няма.Запиши си

664

Анонимен

преди 12 години

Гласувай против Герб - спаси планината и гората

663

ДО СТРАНДЖАТА

преди 12 години

СТАНДЖАТА Е ЕДИН ОТ ЕНИЧАРИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЧКАНА ТАЯ *** ЕНИЧЕРСКА ГНИДА! ТЕРОРА ЗАПОЧВА ОТ МВР ОПОРАТА НА ДИКТАТОРА БОЙКО БОРИСОВ.

662

КОШМАР

преди 12 години

ДО 843 ...........СТРАХЛИВЕЦ ,КЪДЕ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГРОБ БЕ ? НАЛИ ОРГАНИЗИРАХТЕ КОНТРАМИТИНГ СРЕЩУ ЕКОЛОЗИТЕ ? НА ПОСЛЕДНИТЕ ПРОТЕСТИ БЯХ НА ОРЛОВ МОСТ . НА КОНТРАМИТИНГА НА ГРОБ ДОКАРАХА С АВТОБУСИ ОТ РАЗЛОГ,ЧЕПЕЛАРЕ И БАНСКО ОКОЛО 300 ЧОВЕКА,ПРЕДИМНО ВЪЗРАСТНИ ХОРА КОИТО СЕ СКРИХА НА СЯНКА ПОД ДЪРВЕТАТА А МНОГО БАБИЧКИ ДОРИ И НЕ СЛЯЗОХА ОТ РЕЙСОВЕТЕ С ОПРАВДАНИЕ ЧЕ ИМ ПРИЛОШАЛО. ХВАНАХ ЕДИН ТАКЪВ "ГЕРБЕР" ПОД ЕДНО ДЪРВО И КАЗВАМ "СРЕЩУ НАС ЛИ СТЕ ДОШЛИ" А ОНЗИ " НЕ ДЯДОВОТО,КООРДИНАТОРА НА ГЕРБ В РАЗЛОГ НИ ДАДЕ 30 ЛВ. ДА СИ ДОБАВЯ КЪМ ПЕНСИЯТА ЗАТОВА СЪМ ТУК,НЯМА ДА МИ ПРАВИШ НИЩО НАЛИ ? СЪЖАЛИХ ГО ЧОВЕЧЕЦА. ТОВА ЛИ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕЕРБ КОИТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ СРЕЩУ НАРОДА ?

661

666! СУПЕР...

преди 12 години

....АИДЕ БЕ КОКУРЕНЦИЯТА ...ИМА ЛИ ПРОЦЕС У ТИКВИТЕ...?

660

666

преди 12 години

Не питай управника защо е *** ?Питай себе си защо е управник!

659

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ИЗВОД:...ПОЖАРНИКАРА Е ОПАСЕН ЗА ВАШТО ЗДРАВЕ...!

658

мисията невъзможна

преди 12 години

Много ви се събира пред МС ,но ако не са ченгетата да ви пазят,незнам къде ще криете,като дойдат привържениците на ГЕРБ.

657

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Драги съфорумци ! 1-во да Ви информирам за нещо ! Няколко месеца във форума се подвизаваше един индивид с моето име който пишеше коментари срещу нашата партия ! Та да Ви информирам повече няма да го видите тук защото достъпа до сайта му бе забранен от администрацията а може вече и да е арестуван защото данните и имената на това лице бяха предоставени на правоохранителните органи на МВР. Така че оставам тук само аз истинския СТРАНДЖА от ГЕРБ.При управлението на партия Граждани за Европейско Развитие на България/ГЕРБ/ убийствата се разкриват . При това управление бяха задържани и неутрализирани групите на "Килърите","Наглите" , "Лихварите" , "Изнудвачите",сега и тази престъпна група бе неутрализирана! Удари се гръбнака на организираната престъпност ! Вие да не мислите че все още Ви управлява правителството с мандат на ДПС ? При което изнудванията,кражбите,рекета,отвличанията бяха в апогея си ! Или мислите че на власт е мутрата Бинев ?

656

Анонимен

преди 12 години

Аз не видях нищо скандално в това което е изложено в статията. Хората задават елементарни въпроси, ако всичко ви е наред във въпросния сайт защо не отговорите? Толкова е просто.

655

Miro

преди 12 години

Две три пъпчиви селски герберски пръчки пишат едни и същи глупости. На тях им се привиждат само червени,комунисти и таласъми. Според техните теории имало само един "червен" драскач които пишел всички коментари, а после слагал всички плюсове и минуси. Според тях цяла България е във възторг от постиженията на диктаторската тиква и само едно "***" пише срещу него. Време е в учебниците по психични заболявания да се вмести болеста-гербомалоумна недостатъчност.

654

до 831

преди 12 години

По скоро на снимката е:ИЗГОРЯЛ ПОЖАРНИКАРилиПОЖАРНИКАР ПРЕДЧУВСТВАЩ ЧЕ ЩЕ ИЗГОРИ:)))

653

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ГЕРБ Е СБИРШТИНА ОТ ХРАНТУТНИЦИ ...НЕ ИМ ДАВАИТ ПОВЕЧЕ НИШТО ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ...ИЗГОНЕТЕ ГИ ОТ СОФИЯ ОБРАТНО ПО СЕЛАТА...ДАИТЕ ИМ ПО ЕДНА БАНИЧКА И ДА СИ БЕГАТ НА СЕЛО...!

652

Miro

преди 12 години

НА СНИМКАТА- ПОЖАРНИКАР С ИЗТЕКЪЛ ВЕЧЕ СРОК НА ГОДНОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

651

Анонимен

преди 12 години

Вижте кои са спонсори, демек собственици на тоя саит. Първи в списъка е "Институт Отворено Общество" с други думи унгарския евреин Дьорд Шорош по известен като Джордж Сорос. Явно последните 3 г. се е променило нещо от към комфорта на пипалата му в БГ та е започнал вече с конспирациите (то не, че е спирал някога). И на мен не ми харесват повечето неща които твори сегашната клика но още по не ми харесва оня мошеник Сорос да ми дава тон на мислите (наклон на дядовия). Който има ум да мисли ...

650

КОШМАР

преди 12 години

Седмица на активно мероприятие на управляващите и МВР-то на Цветан Цветанов с употреба на слугинските им подопечни медии: стартовият пистолет гръмва миналата неделя при Люба Кулезич със свидетеля по делото октопод Георги Цветанов водеща и свидетел громят медии и журналисти, които държавата трябва да санкционира. Дни по-късно, въпреки че няма нищо общо с делото октопод по същество, като свидетел е вкарана даскалицата Иванка Рашайкова, чиято задача е да пласира бомбата за определени медии, които трябва да бъдат смазани. Ден по-късно премиерът вдига темпото всеки, който критикува МВР е от мафията. На следващия ден вътрешният министър Цветанов говори за списък от журналисти, клейми кой е журналист и кой не, и прави мишена всеки, който не мисли ПРАВИЛНО като правителството на ГЕРБ и полицията му.

649

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БАЦЕ СЕ ПРОВАЛИ... ЦРУ СПЕШНО МУ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК...!

648

Анонимен

преди 12 години

Заличи *** от лицето на Земята - накарай едно дете да се усмихне с надежда!