351

мор за българия-ББ

преди 12 години

ВЛЯЗАЛ ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ В УЧЕБНИЦИТЕ ТОВА ОЗНАЧАВА - КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТА. НОВИЯ УМРАЗЕН ДИКТАТОР НА БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО БОРИСОВ. НА 100% МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БАНАНОВА РЕПУБЛИКА С ДИКТАТОР БОЙКО БОРИСОВ СИЛНО НАЛОЖЕН И УПРАВЛЯВАН ОТ САЩ. ИЗВОДИ: ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ТЕЖКО И НАКРАЯ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО КРЪВОПРОЛИТИЯ. КРАЯТ НА БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ СА ЗАЛЯТИ С КРЪВ И БРАТОУБИЙСТВЕНИ ВОЙНИ.

350

Мдааааа....

преди 12 години

Мед ми капе на сърцето като гледам как комунистите се пукат от завист. Платените мишки нацъкали цели 450 коментара, а за *** Серж не може да се съберат никога повече от 100 коментара :))) Ами така е, другаря Кутев като плаща ще пада писане и това е :) Му-ха-ха-ха-ха...А че Бойко трябва да влезне в историята като най-успешният и първият Премиер АНТИКОМУНИСТ е безспорен факт.

349

До 427

преди 12 години

Защото изпуснаха кокала за винаги и сега не могат да го преживеят а бойко пречи на престъпниците и за това го плюят и то само престъпни елементи

348

шегичка

преди 12 години

Бат Бойко и Веждито (културният ни министър) отишли в Париж, на командировка.Два дни натук-натам сноват, фрашкана програма, от сутрин до полунощ нема лабаво!Среща след среща. От важна, по-важна.На Веждито в един момент му писнало и рекъл:Бе, Бойко, тука сме в Париж, от два дена не съм ходил още в Лувъра!Бойко схванал твърде специфично изказването му и отвърнал:Аа-ааа, Веждьо! Внимавай! Глей, може да е и от храната! С тия неща шега не бива!

347

от 426

преди 12 години

ОВЦЕ, по минусите които ми праскате си заслужавате новия двуполюсен модел, който впрочем е един... ГРОБ-новите *** срещу БСП- утвърдените комунизи. Заслужавате си съдбата тогава, ОВЦЕ! Гласувайте за ГРОБ и БСП. Нещастници!

346

до факмузма

преди 12 години

Костов ти си много долен и си готов да се подложиш и на мутрите само да си начешеш смачкано его, факамете много пъти и си вечния нафакан макар вече да се пишеш герпав.

345

Анонимен

преди 12 години

426, то това им е стратегията, ДА НЕ ПУСКАТ КОКЪЛА. То не беше сдс, не беше дсб, и прочие измислени герои. Таковаха сметката на Петър Дертлиев и си правят каквото искат. Не че той щеше да направи нещо, но поне имаше хубави и чисти идеи.

344

Анонимен

преди 12 години

Дайте да уточним Бойко е мафиот или комунист? То разлика няма!!! Ама защо комунистите и костовистите откачат като чуят само името му? Последно какво е и дали не е спасителя на България който има запазено място в учебниците. За правилвн отговор ще има бонус

343

...

преди 12 години

В качеството си на Премиер - в историята!В качеството си на Мутра - я в гроба, я в затвора!

342

първолаче

преди 12 години

искам да съм 11-класник!!!за да науча как чичко Борисов е станал министър-председател.аз до сега съм прочел 2 книги-значи също мога да стана такъв

341

Анонимен

преди 12 години

Скъпи съфорумци. Защо всички ставаме супер активни когато има новина за Борисов или Станишев? Аз реших да се откажа от обсъждането на политически теми във форумите. Това е най-голямата загуба на време. В крайна сметка не ковем ли сами съдбата си? Ако си губим времето по форуми, вместо да работим, Борисов или Станишев ли чакаме после да ни дадат по-голяма заплата? Направете добро за себе си - спрете да пишете по форумите и се радвайте на хубавата част на живота.

340

до 409

преди 12 години

За съжаление, брат тенденцията ОВЧИЯ ни народ, който ни открива като статистики е наистина толкова порочна и жалка давайки гласа си. Голямата част от народа БАШ ОВЦЕТЕ си мислят че ГРОБ са лошите, а БСП са спасението..пък то едно и също по принцип като партии. Голяма част от народа ще гласува за БСП защото е против Тиквата. Още по-жалкото е че голяма част ще гласува от тези ОВЦЕ за Гроб, защото мразят ***.И работата стана....важното е Вуте...да не спечели. ОВЦЕ брат.

339

se

преди 12 години

Ало Днес Бг толкова ли няма какво да публикувате ами през час слагате това плашило със статия за него.Е стига подмазване де.

338

Анонимен

преди 12 години

Текстовете са написани по-разбираемо за децата, както поискаха учителите НЕ ВЕ - ЗА ДА ГИ РАЗБИРАТ БОКО , ЦЕКО И ЦЯЛАТА КРАДЛИВО-*** КОПМАНИЯ ОКОЛО ТЯХ

337

Анонимен

преди 12 години

Боико е велик

336

bibi

преди 12 години

няма да ти обяснявам причините за семейното ни решение, дезертйори не сме,защото 20 години работихме с гордост в собствената си фирма,докато се намери млад падал с много дебели врьзки да ни сьсипе, но все едно ТЕЗИ НЯМАТ УПРАВИЯ ТАКА. ЧЕ НИ НАРИЧАЙ КАКТО ИСКАШ,БОГ ДА ПАЗИ БЬЛГАРИЯ

335

Анонимен

преди 12 години

По-голямо падение за българския народ не е имало никога.

334

ТИЧЪРСА

преди 12 години

АМА ЗАЩО САМО В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТАРИЯ .............ВЕЛИКИЯ ВОЖД ВИНЕТУ .............НЕКА БЪДЕ ПОСТРОЕН МАВЗОЛЕЙ И НАПРАВО ДА ГО СЛАГАТ ДА СИ ЛЯГА .....................ДОКАТО НЕ Е УМОРИЛ СЪВСЕМ НАРОДА

333

Анонимен

преди 12 години

Дупнишките братя са на гости при манолова в Кюстендил вечерят с пикаещия по фонтаните

332

777

преди 12 години

Е, най-после признаха, че Бат'Бойко е вече история