16

От БСП Ръководството

преди 12 години

Гласувайте за БСП догодина и ще има да лапкате 4 години! :) Ще спрем всички строежи, всички реформи, които гълтат пари и ще ги дадем за заплати и пенсии. Да има да папате. Само гласувайте за нас.

15

възмутен

преди 12 години

До 9 - Не е ли по-удачно протестът да е след 18.00 часа, когато хората вече не са на работа? Така надявам се ще има повече хора!

14

tankist

преди 12 години

винету не му е лесно, не е 2009 и народа не му вярва, парите свършват, лобистките закони вече не минават, хората се организират и истината излиза на яве, въпреки информационното затъмнение наложено от винету, за една седмица толкова беди на главата му, пожара вече и на две годишните е ясно, че еумишлен, не мина закона за горите, бати му иво от *** ще му дърпа ушите, заради морската градина, е сигурно се утешава от фкта , че хвнаха 4 тона тревица дето ще я шитне той ама като цяло нещата ца на зле

13

Кайо

преди 12 години

Ей, нагли гербаджий нали процентите с вдигането цената на тока са на лице, как не им е неудобно да размахват и обвиняват предишните управления за тяхната недодяланост! Ще стане още по -страшно ако не построим АЕЦ Белене и тогава единствеите виновни ще са ГЕРБ, но така или иначе отново ние хората ще страдаме от политическите им грешки и некомпетентност!

12

Radiacionen tip

преди 12 години

Не мога да разбера, защо Делянчо не споменава нищо за АЕЦ!? Или това е добре за нас, да има Белене, или не! Обаче, щом мълчът, това ме навежда на мисълта, че е добре за нас, а не е добре за тях! Нали, резачо на ленти?

11

Анонимен

преди 12 години

Комунистите са гадни твари, много им е зле, че са на път да изгубят изборите догодина, а това означава че тотално ще им секне кранчето. Хрантутниците цял мандат крадоха като невидели, пращаха бабите и дядовците на море през ноември и с най-голямата си наглост твърдяха че при тях било по-добре. По-добре беше защото бяха късметлии и управляваха във време, когато целият свят беше в икономически подем. Тогава и камък да управляваше, пак нямаше да е зле. Още помня Станишев като казваше, че криза НЯМА

10

Българин

преди 12 години

до странджатаКак ги изчисли бре ? Сигурно и ти си "възпитаник" на "магнаурската школа" в Симеоново. От "къде ви *** из.-а"такива капацитети ?Хем сте *** ,хем сте и на и нагли

9

optimist

преди 12 години

Борисов догодина ще пререже лентичката на погребението на БСП!

8

T

преди 12 години

Долу БСП и Герб.

7

Професора

преди 12 години

Този петък 6.7.12 от 11 часа пред храм паметник "Александър Невски" се събираме в поход до ДЕКЕВР и новите цени на тока.Елате и подкрепете протеста.

6

Кире

преди 12 години

най-големите в бизнеса със зелена енергия са приятелите на Б.Б. и съучредители на икономическия кръг "Глобална България" - Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова. Само за 3-те години на ГЕРБ бяха сключени договори удвояващи числото на източниците на зелена енергия! Борисов е ЛЪЖЕЦ!

5

брадваро

преди 12 години

аре са вицове:))

4

Еди кой си

преди 12 години

Долна комунистическа пасмина! До един да измрете в адски мъки!

3

optimist

преди 12 години

ДОЛУ БСП! НИКОГА ВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!

2

aaa

преди 12 години

Браво за статията!

1

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Малко е увеличението ......Реално трябваше да е 33 процента.......Глад ,глаааааааааад *** а ?