85

Анонимен

преди 12 години

Рибата се е разсмърдяла много здраво откъм главата!!!

84

избирател

преди 12 години

Нека 19г''Бабаит'',разбере понятието ЛИНЧ,без тълковен речник.А пишейки ''БАБАИТ'',за 19г пикльо бяс ме хваща.Това е друга тема.

83

Дядо Мраз

преди 12 години

Тоя малък пикльо заслужава да го вържатс по-голям кабел, да му събуят обувките и да ко закачат за контактната мрежа на автопбусите. Да видим тогава дали е резистентен.

82

Селото в града :)

преди 12 години

Много и станаха *** на София и нещата излизат от контрол !

81

до 17 Грозни

преди 12 години

ако, ако - ако де. то държавата не са марсианци.

80

Хм

преди 12 години

дришльото трябва да бъде публично содомизиран насред жълтите павета - за назидание!!!

79

До 97

преди 12 години

Колега аз си нося и бухалка и нож....ама всеки път се замислям, колко ли ше лежа ако наръгам или пребия такова *** дето ми е налетяло? Щото нали се сещаш че мен ше изкарат виновен....в България ''самозащита'' няма !

78

Lamzo

преди 12 години

До 87.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХ пииииииииииииииииич..... къртиш мивки и извозваш :D :D :D :D :D :D (rock) пускай IP трейсъра, хахахахахаах сигурно имаш достъп до access логовете на сървъра на dnes.bg, НСО МСО..... мерцедес имаш ли като от статията :D дръжте се по-нормално бе хора.... кво е тва на нищо не прилича вашто..... :)

77

до 90

преди 12 години

Значи трудно бихме се засекли в градския транспорт... ама виж може на улицата. Тогава ще си тръгнеш без кола, без няколко зъба и с кървящ ***. Всички мишоци тука сте много смели :)

76

do 97

преди 12 години

аз си нося пистолет

75

GFY

преди 12 години

Носете си нож и бухалка/палка в колата.... гледайте какви нещата стават в скъпата ни държавица! Не ми дреме чия глава ще разбия, на гербер, на мербер или на еди си кой синчето...важното е ти да не бъдеш пречукан!

74

Нормално е за ...

преди 12 години

Мутренска държава !

73

Анонимен

преди 12 години

До син на Гербер и ЦИкория,аиде намери ми IP-о бе комплексирано и пъпчасало лайненце.Вуниш бе,влизай си обратно в тоалетната чиния ;),много лесно лаеш..

72

Жорко

преди 12 години

Навремето, колата на баща ми беше ударена от трамвай - разсеял се човека и спрял малко на линията... праaaaс отзад, глоба за татко ми, поправка на тенекии и всички останали разправии. Често, на моста при стадион "Левски" виждам подобна ситуация на тази, в която пострада колицата на баща ми. Само че днес, ватманите се скъсват да дрънчат на блейките да се отместят, белким мине трамвая. Мога да си представя, ако им прекипи и треснат някои от тези "шофьори", какъв екшън ще настане...

71

Анонимен

преди 12 години

19-годишното недоносче трябва да бъде смазано от бой. Здраво да не остане по него и да не може да кара кола поне 5 г. От такива *** сме станали една варварска държава. А съдебната с-*** си драпа....

70

Анонимен

преди 12 години

Най-големите виновници за тая слободия е триглавата ламя - полиция, съд и прокуратура. Всичките са един дол дренки. Непрекъснато насаждат в обикновения българин чувството на безнаказаност.

69

До 85

преди 12 години

Не, че има шанс да ме намериш в рейс, ама ако ти направиш тази простотия и налетиш на шофьора на автобуса, така ще те сваля оттам, че трудно ще те изчегъртат от капака на собствения ти мерцедес...Имай едно на ум!

68

Мюсюлманин

преди 12 години

Решението на подобни проблеми е изучаването на Исляма и Корана. Само тогава може да спрат тези варварщини и хората да живеят щастливо.

67

до

преди 12 години

Като ти чета неграмотните простотии , разбирам защо падаме все повече на дъното!

66

До 43.

преди 12 години

Кво гласи правилника бе ***? Че автобуса има право да се престроява от лента в лента без да подава мигач, да пресича непрекъсната линия и да засича в бордюра съседния автмобил?!Тука всички сте пълни прошляци-ватмани! Малко му е бил боя на тоя!