473

аз до герберастите

преди 12 години

пазете слънцето ***, пазете го ... да не ви избяга келипира ...

472

za Borisov

преди 12 години

Simpatiziram na novata Nazional demokrati4na partiq na Kapka georgieva,no nai dobriq premier za 22 godini e Borisov

471

аз до Мартин

преди 12 години

Мартине, честно казано рядко съм виждал по форумите толкова празноглав човек като теб. Нормално било да се изхарчи всичкия резерв по време на криза ... НЕНОРМАЛНО Е ДА ИМА БАЛАМУРНИЦИ КАТО ТЕБ!

470

Анонимен

преди 12 години

комунизация-мутризация-*** ?

469

dolu Ds

преди 12 години

Borisov e nai dobriq premier,Dolu DS i podlogite,mrusni komunisti

468

Анонимен

преди 12 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР,ченге от ДС. 2.Цветан Цветанов ченге от ДС,син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева ,партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен,ченге от ДС. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси,ДС. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - ДС - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП,ДС. 9.Лиляна Павлова- - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,ченге от ДС 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Фандъкова член на БКП и дейно работила за ДС,КГБВеднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

467

шменти-капели

преди 12 години

Колкото осъдиха Берлускони, толкова и Борисов ще осъдят. Нали и Италия е в ЕС, защо има мафия. Защото се поддържат. Сега новата мода е сами да си предизвикват процеси, за да ги оправдаят официално. ЕС си е същото село като България.

466

az

преди 12 години

Герберастите са впрегнали голяма част от платените си писачи в защита на слънцето! Мишки, срам и позор сте за България!

465

Анонимен

преди 12 години

Как може съмнения бе ? Цяла България знае че си е самата истина .

464

@

преди 12 години

Дано поне Брюксел да си свърши работата както трябва!

463

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БАЦКО ДОБРО КУЧЕ...ЕЛА ТУКА...НА ТИ КРЕМВИШ...!

462

мафия

преди 12 години

Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!

461

Мартин.

преди 12 години

Много смях с клипчето.. Ще ги хванат Галеви. :) Всички инстунции по света ги търсят, не виждам какво повече мкоже да се направи. :)

460

Анонимен

преди 12 години

Гоце и Боце ни ИЗЛОЖИХА пред СВЕТА! Заслужават килия в централния,а *** бургията да им е комшията.

459

Пъпеш

преди 12 години

Те в Брюксел не пасат трева като *** и много добре знаят кой какъв е. Ама им отърва да си затварят очите.

458

Анонимен

преди 12 години

Комунo-социализЪма(бандитизЪма) е тежка заразна болест на централния мозък лекува се само с КАСТРАЦИЯ !

457

Мартин

преди 12 години

- по-нормално от това по време на криза да възникват извънредни дефицити, които да бъдат компенсирани от фискалния резерв. Честно казано не разбирам от икономика, гаранция и ти...Защо да спорим за нещо, което не ни е ясно? Дянков е учил доста време за това..и разбира повечер от всички тук взети заедно :)

456

Анонимен

преди 12 години

Съмнения ли:))))

455

++++++++++

преди 12 години

О С Т А В К А !СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!А М И Н !

454

Мартин

преди 12 години

Няма логика ЦРУ да събира информация в приятелска страна, а ако е събирала не е било сериозно,и е било въз основа на жълтата преса, която бълва всякаква помащина, не каза защо ни бяха спряли еврофондовете и отвсякъде се сипеха критики. Помеждодругото не забравяй, че в моментав България има и ***. Ако има нещо чак толкова мръсно отдавна да са го извадили :) А какво е написал един журналист в един вестник.. и там е криза.. тъмно минало.. не казват какво но тъмно.. май го е писал на тъмно..