70

Цецко Цачев

преди 12 години

Долу народа! Само ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 12 години

на *** народ-прости управници

68

аз

преди 12 години

ето и тук в коментарите работят за бб ... от всичките ми познати само 2, които членуват в пп граб биха се изказали положително, което е само и единствено защото се надяват да намажат нещо покрай тях, *** оптимисте, за колко се продаде ?

67

Анонимен

преди 12 години

пред "като" няма запетая

66

Цвъц Пръц

преди 12 години

Уведомление: Умолявам всички платени драскачи от нашата партийка да заповядат в централата за да получат хонорарите за седмицата...

65

Анонимен

преди 12 години

Банкянски тутманик

64

Бойковист

преди 12 години

трябва да му се признае на Винету,че добре инвестира в PR ...успя да излъже много и прости хорица да му гласуват доверие ...Винету и Цецо се загубили в гората и единия предложил:- Стреляй във въздуха, може някой да ни чуе.Стрелял онзи веднъж, стрелял втори път и престанал да стреля. Приятеля му го попитал:- Защо спря бе?- Е па свършиха ми стрелите.

63

мучачо

преди 12 години

ко ми фъргати минуси ва *** щом пищите значи сме на прав път

62

Мария

преди 12 години

Много ясно, той си плаща :) така всички го харесват, но действителността е друга...

61

Анонимен

преди 12 години

ББ=ГЕРБ=ЧАЛГА

60

до 74

преди 12 години

не, продажници като теб излагат страната ни на РОБСТВО !

59

до 70

преди 12 години

оптимисте, сам си пишеш "чужди" коментари ?!? смешно е това, никой не ви вярва вече разбери го . Ако не бяха нагласените избори щеше да видиш колко ви "харесва" народа!

58

до 71

преди 12 години

Хора с твоето мислене дърпат държавата назад.

57

Анонимен

преди 12 години

всичко винаги се свежда до едни пари - гл. касиер на републиката, г-на Цветанов добре си върши работата като такъв, съвместявайки това и с кадруването в МВРколега 61, да си жив и здрав с избора си, то коне с капаци дал господ в тая държавица, затова сме на тоя хал

56

до 61

преди 12 години

А постоянно увеличаващите се бедни, които ровят по кофите дали ги виждаш ?!? Дали виждаш безработните и тези, които са белите роби на Европа с най-ниски заплати и пенсии ?!? Дали ти прави впечатление, че вече повече от ТРИ ГОДИНИ не са увеличавани заплатите и пенсиите на хората в България ?Сляп ли си за ширещата се полицейщина, каквото НЕ е имало и в уж мракобесните години на тоталитаризма и комунизма ?По второстепенните пътища на България пътуваш ли ? Отвратителни са, ама там Боко не ходи !

55

do 61

преди 12 години

Optimiste, нищо не виждаш брат. Толкова си ограничен откъм визия, че не знам дали би могъл да прогледнеш някога изобщо. На всеки твой довод в защита на сегашните крадци мога да ти посоче поне 10, които да засвидетелстват за крадливата им същност, но теб това не те топли, нали ? Ти си на работа ежедневно тук и спамиш в защита на управляващите. Пропагандираш като дърт комунист какъвто е всеки фен на пп герп

54

до 61

преди 12 години

Съгласен съм. Много неща се правят. Имам и критики разбира се, но като цяло виждам да се прави повече от колкото през последните 20 години. Така че сигурно пак ще гласувам за ГЕРБ.

53

Мдаааа...

преди 12 години

Който се изпокара с медиите , завършва като Иван Костов .

52

Луцифер

преди 12 години

Както вървят работите,май ще строим пак мавзолей.

51

Герберче

преди 12 години

Бойко наш, Ти който си в Банкя,Да се свети името Ти,да бъде ГЕРБа ти,да бъде волята ТИ,Както в София така и в страната.Дай ни днес насъщний картоф (или филия с мас),и нека Дянков опрости дълговете ни,както ние плащаме нашите данъци,и не ни въвеждай в искушение за друга партия,и ни избави от Станишев!Ипон!