61

Azz

преди 12 години

балонът който беше надут там се спука отдавна и това е ясно на всички. гърците да не се оплакват само, ами да се захващат за работа...чакат ги тежки 20-30 г. подобно на това което се случи в България последните 20-30. на никого не пожелавам да затъва в мизерията, но има един лаф - каквото посееш, това ще ожънеш...

60

кореняк атинянин

преди 12 години

Нямъ вечи сиртаки миртаки ! Атина фалира ! Пак ша бирем пуртукали и ша ловим рибка да ни умрем *** глад

59

Аз

преди 12 години

Левчев, аз средната заплата в Гърция съм я подминал отдавна. Не с писане на *** коментари, между другото. Айде сега ми кажи какво е ял гръка снощи, усети ли по вкуса на аналния секрет

58

Анонимен

преди 12 години

Византийците имат една приказка : Аз имам да давам и не се притеснявам, да се притеснява този , който има да взема !

57

Анонимен

преди 12 години

всичко ще отмине като станем съединени европейски щати и тогава ще сме всички еднакво бедни и няма да има криза ;)

56

до левчев

преди 12 години

Колко жалък и мизерен живот трябва да живееш, за да седиш по цял ден във форумите и да виеш като вълк... съчувствам ти, поне да беше отишъл да миеш кенефите на любимите си гърци, та да изкараш някой лев... а като ти гледам аватара, май и други проблеми имаш, от компетенцията на Фройд и клиничната психиатрия.

55

Анонимен

преди 12 години

Злоба злоба злоба злоба..... злоба и пък злоба..... замислете се

54

левчев

преди 12 години

Опитвам се да анализирам и да налучкам диагнозата на доста от коментиращите.КОМПЛЕКС за малоценност, ЗЛОБА и ЗАВИСТ към съседен народ.АНДРЕШКОВЩИНА и БАЙГАНЬОВЩИНА в комплект.Абре неразумни, комплексирани и *** юроди. Вижте се как живеете бре НЕЩАСТНИЦИ.Мутри,ченгета, физкултурници и турци се гъбаркат с вас вече над 20 години, а вие си избивате злобата и комплексите по съседите. И запомнете едно: ГЪРЦИТЕ СА ГОРД И ВЕЛИК НАРОД ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС. Сценарий Ран-Ът никога там няма да проработи!

53

Уорлик

преди 12 години

Ако аз бях назначен за посланник там, щяха вече да са превъзмогнали кризата!

52

do 52

преди 12 години

Прочети историята на Хаити , преди да ръсиш глупости. Докато е било френско , са били добре. Там последния бял /френския консул/ е бил сварен в казана и изяден. След това тия *** изтощават почвата си, като сеят едно и също всяка година и умират от глад . А Доменика е райска градина /същата почва, земя/ . Мисълта ми е ,че "гърците като са зле и ние ще сме зле " - ето това са глупости !

51

do 58

преди 12 години

левчев ... ако те засека в Варна, лично ще те спукам от бой ... отдавна съм ти вдигнал мерника.

50

левчев

преди 12 години

Странен форум! Събрали се мишоците да обсъждат котарака.Вижте вас си бе нещастници. България е фалирала отдавна, слепи ли сте?Тръгнали да обсъждат Гърците и да злобеят. Национален спорт, нали! Затова сте най-бедните, най-нещастните и унизени. Защото сте като Крокодила - затънали в мизерия до шията, но устите ви ейййй такива - огромни. Ей, xрани куче да те лае. Неблагодарни пoмяри. Половин България е зачислена на порцион в Гърция и другата половина се прехранва с просия, курварлък и джамбазлък.

49

Bg

преди 12 години

Сега като Гърция тотално се срине македонците ще изреват, че това е тяхна земя и ще имат претенции за нея : )) да си я взимат тамън ще е в тон с новите им паметници на културата

48

левчев

преди 12 години

Такава кенефистанска преса като нашата няма никъде, от муха правят слон! А ние отличниците на европа се стопяваме с 112 човека всеки ден и никой в европа не ни брой за нищо!

47

Анонимен

преди 12 години

Защо няма криза в Германия или Скандинавските държави ?Защото там всеки си работи, всеки си живее според възможностите и всичко е ОК.Криза има сред гърци, испанци, португалци и прочее, за които следобедния сън е задължителен, например..., не че през останалото врепе правят нещо. А правителствата на тези държави харчат много повече отколкото имат, ... елементарно е какво трябва и какво не бива да се прави.

46

Анонимен

преди 12 години

Ще почакаме още малко и ще си напазаруваме от тях Беломорието и Македония. Другаря Дянков ще намери мъни. Нали е председател на надзорния съвет на неква си европейска банка.

45

Анонимен

преди 12 години

Наша позната работи в Гърция 15 години. Скоро се върна за малко. Разправя ни как въпреки кризата в кръчма където бутилка уиски струвала 240 евро е НЯМАЛО МЕСТА! Е всички няма да са пили уиски, но все пак...

44

do 34

преди 12 години

Хайти са на това дередже заради френските колонизатори, става дума за непоносим външен дълг с кото колонизаторите натоварват страната при отеглянето си след борбата за свобода.Нещо подобно на България след "освобождението" при което руснаците ни представят сметката за войната с Турция .

43

Анонимен

преди 12 години

Да влизат военните. Само те могат да спасят малкото останало от държавата Гърция.

42

nordd

преди 12 години

stiga prostotii samo ste pisali tuka kato ne razbirate ni6to . istinata e 4e ako garcia ruhne nie 6te staneme mnogo po dobre 6toto 6te idvat da kupuvat vsi4ko ot nas