104

Р.

преди 12 години

3700 може да печелиш чисто , само ако работиш , като *** (оборотна ) по 20 часа на ден :))

103

краси

преди 12 години

*** Доган не е виновен!Еничарите от конституционния съд ,които решиха ,че турската партия не е противоконституционна!Тъпите *** които Доган не защитава,но винаги гласуват за него -доносника на ДС!!Мюсюлманите -турци и помаци гласуват за Доган въпреки,че той се коалира с комунистите, които преименуваха,изселваха ,биха ,крадоха мюсюлманите!ВИНАГИ ПОМНЕТЕ ДУМИТЕ НА ИВАН КОСТОВ,ЧЕ ДОГАН Е ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

102

прасчо

преди 12 години

Ей сега ти повярвах Вълканов !!!! *** така ти повярвах,че получих мулти обрив по мисловната си повърхност.....Спешно трябва си бий антикорупционит !!! Че зема получа анафилктичен шок !!!

101

Анонимен

преди 12 години

"Бизнесмена" Вълканов, които дал пари за комисионна на Доган за "Цанков Камък" също така определил Доган като квалифициран хидроинженер. КАКВА ИЗНЕНАДА. Явно няма нищо гнило.

100

Анонимен

преди 12 години

Плюя по теб ДОгане, защо не съм аз Богата а ти си ! Завиждам ти, аз съм Българка мразя всичко останало ако аз не съм добре ! Признавам си, нямам проблеми с турци цигагни, проблема е че съм бедна а как искам да съм като тебе лелелеее :)))))))))))))))))))))

99

bg

преди 12 години

MANETE GO TOIA BOKLYK BEEEEEEEEEEEEEEE,,,,,,,SRAM ZA FORYMA E TOZI *** TYRSKI

98

до 148

преди 12 години

прав си :))))))))) аз лично за това го плюя резака, искам и аз така като него !!!!! иначе не ми е проблем че е Турчин аз плюя и по нашите

97

Анонимен

преди 12 години

Оказа се че агент Сава е от топ доносниците в световен мащаб.Донасял денонощно на ДС всичко.Предавал близки, познати, роднини, ***, турци, българи.Изпитвал истинско щастие от работата, заради което после ще каже: "Гордея се, че съм служил на държавата".Т.е. под ДС той разбирал държавата.

96

Галош народ

преди 12 години

Не са лоши политиците, ДНК-то на Българския народ е генетично мутирал в кражбаа, който и да е дойде ще го краде, а плювачите плюят защото немогат да се докопат на власт ! Иска ви се целия проблем е в това, че искате и вие да сте богати ей така, не е проблема че Доган е турчин или ***, дай Народе да си признаеме !

95

Джуди

преди 12 години

Преди да ми скандираш "Доган - президент", същият този твой фаворит Доган - другарят Меди Доганов има недовършен ангажимент в Белене. Отсрочиха му го другарчетата ти, за да си върши подривната работа срещу Родината ми /България, не Турция!/ на спокойствие вече трето десетилетие. Време е да плаща с лихвете на лихвите на лихвите докато си плати всичко!

94

за 140

преди 12 години

Проста пръчко,онез ги осъдиха на стотици милиона глоба, а у нас са все невинни.............едва ли може да направиш разликата с 2- то грама мозък,който имаш

93

tuzarya

преди 12 години

само в *** е възможно това - един псевдо бизнесмен от мафията "Мултигруп" като този *** Николай Вълканов може да е фактор в България! ако това беше в цивилизована Европа, Доган и Вълканов отдавна щяха да са не само в миналото, а и в пандиза!!

92

бивш негов студент

преди 12 години

Стига с това Доган-хидроинженер ??????Доган е завършил Политикономия и беше преподавател в катедра "Научен комунизъм " във ВИАС. Това че е преподавал комунизъм на студенти ,учещи за хидроинженери не го прави и него такъв. Просто е бил най-големият комуст,преподавател по комунизъм !Всички знаем за какво са платени тия 2 милиона ! Все пак научния комунизъм не ни е промил чак толкова мозъците, па макар и Меди Доганов да ни го е преподавал.

91

до 137

преди 12 години

да вярно е че неможе да свърже 2 думи, а ти като можеш защо не си на негово място, а квичиш тука по форумите? Ти си неграмотен както и 80% от Българския народ

90

134

преди 12 години

Я кажи Сименс и Мерцедес с кого сключиха съдебно споразумение, за да няма съдебно преследване за корупция:)))))))))) Не крадяли на Запад:)))))))) Навсякъде крадат! Въпросът е в размера:))))

89

беден инженер

преди 12 години

Той и от АЕЦ много разбира, *** бат Боку им спря тока на догановци, хамстери, руменовци и пр. ***.....

88

Анонимен

преди 12 години

А бе аз се чудим, плюете Доган, а вие как ви сте ? Форумни коментатори, нямат пукнат грош в джоба, човека това може това прави, какво толкова? Искате ли да ви заведа в Симеоново Бояна и Драгалевци? Там няма *** ! Но елате да видим какво имат Българите най големите крадци а ? Помиярски народ скапан долен завистлив

87

Анонимен

преди 12 години

Доган е олицетворение на тъпотия и простотия. "Философа", който няколко думи не може да свърже. Нито е умен,нито е обаятелен,нито има дар слово.Единственното нещо за което има "талант" и с което е добре известен е,че е бил добър "певец" към ДС т.е. с една дума - предател. И сега понеже нищо същественно не може да измисли с тъпият си мозък лъжe хората с възродителен процес

86

Анонимен

преди 12 години

Доган освен виден хидромелиоратор е виден и единствен учен,който цепи атома в домашни условия според думите на български професор физик-потърси изявите на професора с Гугъл.Колко ли сме смешни и жалки в очите на европейците,след като професорите ни градят легенди,че Доган ще извърши термоядрен синтез в дома си.

85

гурбетчия до 114

преди 12 години

Братле ,с тези кражби трябва да свикнете вече ! Ако не са те ,други ще ви крадат ! Ако искаш властта да не те краде ела в Германия ,отиди в Англия ,Фр. ! Има толкова много държави в Европа ,където властта не краде от народа ! За когото и да гласувате ,и съвсем нови да се настанят във властта ,пак ще ви крадат ,на това се казва "ген или ДНК" ,оправия няма! Така ,че или се примиряваш с ниската заплата,или откриваш фирма или стягаш куфарите! Имаш 3 избора ,избирай докато си млад !