69

Avatar

преди 12 години

73Не ме карай да се смея, глуповат другарю. Българската армия беше 200 000 души през 1989, днес е 30 000 (може и да греша за последната цифра, не следя стриктно данните). Имаш ли идея колко поделения, сгради, съоръжения ръждясват и буренясват, в резултат на това? Естествено е държавата да се опита да ги продаде, ти какво искаш да направи? да остави братята роми да ги оглозгат ли? Що за *** хора ми опонират, не мога да разбера...

68

мечо пух

преди 12 години

Със сигурност ще усетим ефекта след 4-5години от това безумно раздуване на администрацията

67

Анонимен

преди 12 години

На снимката: "Мислителят".

66

ЧЕРВЕНИТЕ ПОМИЯРИ...

преди 12 години

.....ОСТАВАТ БЕЗ МИНИСТЕРСКИ СТОЛЧЕТА...ХА,ХА,ХААААААААААААААААА....НЕ ИМ СЕ ХОДИ В ПРОВИНЦИЯТА НА ДРУГАРЧЕТАТА......РОДЕНИ БИЛИ ЗА СОФИЯ С ЧЕРВЕНИ ЦЪРВУЛКИ , ЗА РАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ И СЪВЕТНИЦИ В МИНИСТЕРСТВАТА.....!!!!СЕГА , БАТЕ БОЙКО ЩЕ ИМ КУПИ РИТАНКИ.......ДА ПОДТИЧКВАТ И ПОДРИТВАТ КАТО БЕГАТ ЗА ЗА ПРОВАНСА....ХА,ХА,ХААААААААААААААА......!ЕВАЛЛА ,ГЕРБ.......ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНО!!!!!!!!!!!!!

65

Avatar

преди 12 години

68Вече и вие самите не си вярвате. :)))Всичките ви опити да представите ГЕРБ като другата страна на монетата БСП бяха разбити на пух и прах от собствените ви лидери - агент Гоце и украинският *** серГЕЙ, които се избиха да предлагат варианти за сваляне на ГЕРБ от власт. Ако глупостите, които пишеш бяха верни, дали щяха червените другари да вият тъй гладно, като вълци на месечина? :)))

64

Анонимен

преди 12 години

Винету размаха томахавката на простотията.

63

ЗНАЕЩ И ЧЕТЯЩ

преди 12 години

ДО АВАТАР ДА ЗНАМ КАК И ТИ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ АКО ИДЕШ НА СТРАНИЦАТА в системата за правна информация на Министерски Съвет (PRIS) ПРОЧЕТЕШ СТЕНОГРАМИТЕ И РАЗБЕРЕШ ЧЕ КЪМ МОМЕНТА ВЕЧЕ СЕ ПРОДАВАТ СГРАДИ НА МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА НА ТЪРГ ! А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГРОМИШ ЧЕРВЕНИТЕ!

62

Анонимен

преди 12 години

БСП ще си заминезащото и тежат много исторически престъпления срещу народаполедно посегна на помаците в България 1986има и ще има много други леви партии в Българиябг политик бол - БСП алтернатива - още повече

61

Анонимен

преди 12 години

Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!

60

Avatar

преди 12 години

66, защо си анонимен, кои са тия, дето ще продават сгради, как ще ги продават по-точно? Ти как си я представяш тая работа с продаването на сграда, държавна собственост, в центъра на София? Като да продадеш десет яйца на комшийката ти, щото е забравила да си купи ли? Нали подобна сделка трябва да мине през комисии, нотариуси, понякога и през съда, ако има тежести имота... Вие как си ги представяте тия работи бе, *** червени?

59

Анонимен

преди 12 години

ПРИ ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ БИ БИЛО ПРОБЛЕМ ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА - КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ФИЗИЧЕСКОТО ИМ ПРЕМЕСТВАНЕ! ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА ОПРАЗВАНЕ НА АПЕТИТНИ СГРАДИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ КОИТО ЩЕ БЪДАТ АКТУВАНИ КАТО ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ПОСЛЕ ПРОДАДЕНИ ПОРАДИ ОТПАДНАЛА НЕОБХОДИМОСТ ! ЗАЩОТО ОБЩИНИТЕ ПО МЕСТА ЩЕ ОСИГУРЯТ СГРАДИ ( БЕЗПЛАТНО) НА АДМИНИСТРАЦИИТЕ!

58

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заставали един срещу друг. В този дух бе интервюто на Огнян Минчев и Огнян Стефанов пред Люба Кулезич, но хейтърите изглежда са гледали съвсем друго предаване на TV7 или са сънували.

57

Анонимен

преди 12 години

Тоя се о*ра от всякъдеи се омазаи се изложи))

56

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ ПРОДАВАТ СГРАДИ В СОФИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА - В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР НА НАШИ ХОРА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ ЗА ЕДИН ДЕН!

55

Avatar

преди 12 години

Отдавна в Европа не съществува подобно изродено разпределение на населението, както е в България. 1/4 от населението в столицата, защото там е съсредоточено всичко. Изключително далновидно решение на Борисов и кабинета. Няма да се усети ефектът веднага, но несъмнено това е решителна стъпка в правилната посока. Редица уродливи явления наблюдавахме през последните години преди да дойдат на власт ГЕРБ. Например това, че София е единствената европейска столица, която се разраства "навътре". Унищожават се паркове и се заличават детски площадки, за да се вдигат нови блокове между вече съществуващите. Безумие. Всеки, излизал от България е виждал как растат европейските градове (американските няма и да ги споменавам, там мащабите са други). Непонятен ми е нихилизмът и фанатичното отричане на доброто заради партийни пристрастия. Дърти, изкукали бабишкери и дъртаци с увиснали до коленете топки спят по столовете в НДК, но са горди да подадат ръка на партията, съсипала страната и да обрекат собствените си деца и внуци на мизерия и нещастие заради романтични увлечения от преди 70 и кусур години. Жалка картина на един жалък народ.

54

БГ Кръстника

преди 12 години

...Но кучето, което най-много вдигаше кръвното на Димата, се наричаше Бойко Пожарникаря или както беше известен в средите - Боко Тиквата. Той вървеше подир Брадатия като по клисар. Изгради под неговото крило огромна охранителна фирма, която си развяваше байрака из цяла България, без да се отчита на никого. Самият Боко придружаваше Пашата винаги, когато той посещаваше офиса и Димата нееднократно го бе засичал да се пазари с охраната по най-различни поводи.- Момчета, дайте да върнем колата на еди-кой си! - предлагаше Тиквата. - Ще кярим и аз, и вие.Не пропускаше и най-малката възможност да спечели някой лев, а всъщност съществуваше като ***, залепен за тялото на организацията. И то само заради Пашата.- Защо го мъкнеш тоя пожарникар? - попита директно един ден Димата.- Много свестен мъж е - отвърна Пашата. - Винаги може да бъде полезен.Димата разбра, че трябва сам да се заеме с въпроса, още повече в лицето на Маргина имаше пълен съмишленик. Той също ненавиждаше Боко Тиквата. Двамата го издебнаха в момент, в който неговият покровител отсъстваше от България и го пребиха от бой.- Искаме петдесет процента от всичко, което печелиш - срита го Димата. - Нещо да не ти е ясно?- Всичко ми е ясно - потвърди примрял от страх Боко. Димата и Маргина, разбира се, можеха да пратят някои от своите професионални биячи, но искаха всичко да изглежда чисто пред организацията. Ако Пашата поставеше въпроса защо са смачкали вярното му куче, спокойно можеха да отговорят, че това е лична разправия и няма нищо общо с бизнеса

53

Анонимен

преди 12 години

Компира ще направи МЕСТНИТЕ ОЛИГАРСИ(МУТРИ) още по-богати с тези щурави комунистически реорганизации*))))))))

52

Анонимен

преди 12 години

Тъпанарските РЕОРГАНИЗАЦИИ на г-н РапонаОЛЕ!

51

Avatar

преди 12 години

43, не ползвай ток бе. Свети си със свещи. Колкото повече станете такива, толкова по-бърже монополите ще клекнат и ще започнат да ви предлагат енергия като ще ви плащат, за да я ползвате :)))

50

monah681

преди 12 години

Radvam se,che Boiko pravi hod,koito e dobro nachalo da zapazva kadri v,koiato i sfera da e.Bravo!Bog da go blagoslavya v izobilie v mudrost i smelost!