73

777

преди 12 години

каква жеpтва, ей

72

до дребна риба

преди 12 години

Първо, няма анонимни сигнали. Сигнала го подаваш и заставаш зад него с името си. Иначе не става.Второ, проверката ще бъде 10 години назад и точно тези, които си изброил можеш да ги хванеш за ......, защото при тях отдавна всичко е узаконено и сега за всяка стотинка могат да докажат произход.Да не мислиш, че Божков или Златев си играят на шикалки. Естествено, че всичко им е изрядно по документи.

71

ха

преди 12 години

Щял да подаде поставка?Кого плашиш бе Бойко,гаргите ли?Ми подавай,няма да ми липсваш!

70

до 90

преди 12 години

Много ТЪПО мнение! Как мислиш,че един апартамент може да представлява интерес и някой да му обърне внимание заради нечие малоумие?

69

Анонимен

преди 12 години

Да му мислят тия с огромните палати, на мене гарсионерката никой не мое да ми пипне и ще си спа спокойно!!!!

68

Анонимен

преди 12 години

"...Ние приемаме закон,който важи за нас"!!!Не за държавата и народа!!!Аз това го разбирам,като "Закон,който ни устройва"!!!

67

Анонимен

преди 12 години

АКО СИМЕОН РАДЕВ БЕШЕ ЖИВ, ЩЕШЕ ДА НАПИШЕ КНИГАТА "УНИЩОЖИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ". ТИЯ НА СНИМКАТА ЩЯХА ДА СА ГЛАВНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА.

66

Анонимен

преди 12 години

Най сетне се разбраха как ще си поделят оглозгания кокал.

65

Анонимен

преди 12 години

Най много са *** незаконни имоти взети заедно. Какво правим ? Лъвовете си завиждат един на друг а нас народа ни изяждат *** кърлежи. ДОЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО ! Червени, сини, зелени, жълти и кафяви дявол да ги Вземе. Имам 2 дечица , и двамата работим по цял ден, хладилника е полупразен, а сметките за ток и данъци непосилни,

64

NRC

преди 12 години

То е ясно,че човек без никаква правна култура не може да разбере колко опасен е всъщност този закон.. Той ни отнема изконното право по конституция НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.. ? Направо не мога да повярвам,че има прависти сред тъпите ни управляващи, които са ЗА този закон! Във всички нормални държави, човек е невинен докато го осъдят с влязла в сила присъда.. до тогава немогат да му направят нищо... най-мн да бъде задържан докато тече следствието.. ? а сега му *** М**ката с 1 донос

63

85

преди 12 години

85, Бутнаха 1-2 къщи на *** без връзки, другите си извадиха документи :) А на Доган какво му бутнаха? Барбекюто :) :) :) Феса му накривиха твоите любимци :) На СерГея какво направиха? На Гоце????? Нали щяха да съдят, да вкарват в затвора?????? За 3 години само постановки и селски драми за пред селяците :)

62

K.H

преди 12 години

Не ми е ясно защо повечето хора ревът срещу този закон? Да му мисли които укрива доходи,или е незаконно забогатял.Край на фиктивните сделчици, безработните с огромните вили и лъскави коли... Сега вече ще трябва да се доказва кое откъде и как е дошло.Аз лично ще си спя спокоен,както е било досега :)

61

кратко и ясно

преди 12 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДОХОДИТЕ И ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО ДА Е 250 000 ЛЕВА. КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ ПРИ КОИТО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ?ОСТАНАЛИТЕ - ДА МУ МИСЛЯТ.БРАВО!

60

Анонимен

преди 12 години

По смисъла на този закон това трябва да означава ,че който си плаща където трябва имуществото му ще е законно.

59

Анонимен

преди 12 години

Тимушенко е в затвора. Кога догановци, трактори, агенти, вальовци и още много ..ще ги видим зад решетките ?

58

:)

преди 12 години

Каква изненада - прислужниците на Бойко Великолепни го "оставили на власт" :) Номера от селски вечеринки :)

57

Анонимен

преди 12 години

Ако по тоя закон не конфискуват имотите на Първанов, Цветанов, Доган и куп други знайни и незнайни 'герои' от политическата шайка, значи не е имало никакъв смисъл от създаването му. Но гарван гарвану око не вади, пак с гръм и трясък ще ловят дребни рибки, ще конфискуват и събарят бараки, подминавайки нечии 'бизнесменски' палати....

56

Милиционеров

преди 12 години

"Борисов оцеля, правителството няма да подава оставка"-Артист от театър"Сълза и смях"

55

съвет от леля

преди 12 години

Едно време леля ми имала публичен дом, на хубаво място, но работата никак не вървяла.Сменила леля пердета, дисени, покривки, завивки, но работата пак не вървяла.Сменила леля кревати, тапети, лампиб корсети а работата пак не вървяла.Накрая сменила ку*вите и работата тръгнала. ------------------------Вмесло да "променят" стари закони да сменат законотворците и тогава работата ще тръгнеТези мислят закони за собствения си *** и рекет на народа. Неможе от една гледна точка да видиш всичко

54

59

преди 12 години

А ний как се подмазваме,като си залепим по една гербова марка на долните бузки ли?