42

Анонимен

преди 12 години

Ей не се спряха тея *** с вмирисаните си ***.

41

mangustan

преди 12 години

На всеки един, бил на власт или сега властимаш мога да пожелая само едно!Децата му само с *** да ллИбоФ да правят, щерките им от *** да забременеят и да не могат да посочат бащата!

40

Анонимен

преди 12 години

Мариновани в антифриз наденички в градинките! Ако кучетата са с намордник, то няма да може да изядат наденичките! Ако са без намордник - значи не се спазва закона и смъртта на кучето трябва да тежи на съвестта на собственика!!!

39

Патриот

преди 12 години

Криминализиране на деяния, при пускане на куче без наморник. Както при колите. Като не спазиш правилата - глоба, като не ги спазиш и има пострадал - затвор. Да пуснеш опасна порода пес без наморник е най-малко безсъвестно и нарушение на закона. Но закони има - съд нема! Разграбването и унищожаването на държавата и ресурсите е пак в следствие на безнаказаната алчност на съдебно-правната система! Съдии, прокурори, следствие! Ухапани и пострадали има -цял народ. Виновни и наказани няма! Плащат си!

38

mangustan

преди 12 години

детето е виновно! кво е правило там? в паркове и градинки е място за кучета, не за деца

37

Анонимен

преди 12 години

В Борисовата градина и на мен веднъж ми се спусна ротвайлер...кучето беше разхождано от 9-10 годишно момиценце! Теглих му една майна, а веднага бях порицан от други кучкари с фразата "Защо псувате кучето"... Сбъркан народ!!!

36

Анонимен

преди 12 години

И ти си за ефтаназия !!!!

35

Анонимен

преди 12 години

и каква е връзката с бездомните кучета/?? *** статии и заключения...проблема определено не е в кучетата а в хората...

34

Анонимен

преди 12 години

Каспичан е малък град, със сигурност всички се познават! Нека някой доблестен гражданин даде маринована в антифриз наденичка на ротвайлера, нека кучете умре още днес!

33

Анонимен

преди 12 години

Като му е природата д вземе всеки ден да му хвърляме по едно дете !!!! Я малко по - сериозно кучето на ефтаназия, собственика с 10000 глоба и само така ще се оправим !!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Той ротвайлера ще помъкне жената на каишка,незнам какви са тия хора а бе взимайте си кучета които можете да удържите ако нещо побеснеят не магарета,които ще ви мъкнат като войнишка манерка из плаца,сега кой ще плаща лечението на детето от страхова невроза от кучета,а кучелюбци....

31

с.

преди 12 години

Малоумната кифла е била абсолютно наясно,че няма как да удържи тоя дзвер ако се наложи!Престъпно е кучето да е без намордник!Ако съм на мястото на родителите ще я съдя до дупка тая ***!Че и един бой ще и хвърля!Масово комплексирани селяци и *** гледат породи,които изискват специално обучение и отношение!Естествено не могат да се справят и страдат невинни хора!Жалка история!

30

Анонимен

преди 12 години

Младата жена събра доста клетви, а ето и моята: дано се скапе заради своето безразличие! Амин! Сега!

29

bon jovi

преди 12 години

абе,природозащитника....ти *** ли си бе...детето било без надзор...а кучето като е без намортник,кой е виновен,аааа....ех,защо не се върнат пак виетнамците у нас....едно куче няма да остане

28

приятел на човека

преди 12 години

Глобите за куче, изведено без намордник и каишка за да се държи, трябва да станат огромни. В Западна Европа глобите са 200 евро.Собствениците на опасните породи и т.нар. бойни кучета трябва най-сетне да проумеят, че това е отговорност! Нула толерантност за подобни потенциални убийци на деца!

27

БГ Съдия

преди 12 години

Домашно куче охапало *** в Каспичан => Бойко Борисов е виновен :D Логикус комунистикус.

26

Анонимен

преди 12 години

защо е разхождан този ротвайлер без намордник,има закон .....сега и лепнете и една солидна глоба на тази *** ... това куче едвам се удържа от 120кг як мъж,няква си мацка тръгнала да го разхожда ...лелеле ...*** народ

25

st.anger

преди 12 години

горкото животинче. сега лошите хора ще за почнат да изливат море от злоба върху нещастната твар, без да разбират, че това си му е в природата на милото същество...

24

Анонимен

преди 12 години

В България има тенденция - колкото по-голямо и страшно ти е кучето - толкова по-малка ти е ***...

23

Човек

преди 12 години

Какво има толкова да въведете един закон , всички кучета да се разхождат с повод и наморник. Живея в Чехия и тук всичките кучета се разхождат с наморник. Случва се и да видите без , но тогава пък е на каишка , а и бездомни кучета няма тук. Не знам точно какви им са законите , но виждам че вършат работа. Нека някой да дойде , да види и да приложи същото и в България.