51

само питам ..

преди 12 години

Главният секертар на МВР Калин Георгиев не оправда обаче грубия език.************************А с нежно галено езиче по добре ли е ?Това са профани от класа с фуражка

50

Анонимен

преди 12 години

Полицията има право право да бие .. така е навсякъде по света.. те залавят ПРЕСТЪПНИЦИ не девственици!

49

Тюфлеков

преди 12 години

Долен,корумпиран ***!

48

ТТТ

преди 12 години

G-STAR за блатото , белите ръкавици и......още нещо!!! - тоооо това - другото нещо е важното ! - лошото вече е , че не само ТОЙ изглежда като КОНГОАНСКИ МАРШАЛ , НО И СЕ ДЪРЖИ КАТО ТАКЪВ!!! Страшно си е!!!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Когато полицията не бие.. българите питат що за полицая е? КОГАТО БИЕ КАК МОЖЕ?!

46

до 45

преди 12 години

Точно и коректно казано!Пищова не те прави велик и не е удължение на половия орган на комплексари в униформи с 27 джоба!

45

Калина Мома Знатна

преди 12 години

Това недоразумение от снимката явно или го мандръсат подчинените му или е по-вероятно да знаят нещо за него и шефовете му над него визирам Борисов и Цветанов . Неможе началник да се държи по този просташки начин и да не го накажат . Този човек от видеото показва наяве как се добиват доказателствата от полицията . Той успя да плюе на цялото правосъдие в БГ

44

Анонимен

преди 12 години

В РУСИЯ ХЕМ ТЕ ПСУВАТ ХЕМ ТЕ БИЯТ .. И НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАКА!

43

Анонимен

преди 12 години

На всякъде по света полицията псува *** ВЗЕЛИ СЕ ЗА ВЕЛИКИ.. ДА НЕ ИСКАТЕ ДА ИМ РАЗКАЗВАТ ЛЮБОВНИ ПОЕЗИИ

42

new koz

преди 12 години

Всички си плащаме данъците по един или друк начин на всеки 10 лв държавата взима поне 7 и за какво да се поддържат държавни мутри(полицаи и други власт имащи държавни служители). Имали някои които е ползвал услугите на мвр(и да са си свършили работата) през живота си ???????

41

Анонимен

преди 12 години

Ахтези сини честни очи колко ли лъжи са изказали!Падам си по тебе сладур,като те гледам не си от гнусливите!

40

Анонимен

преди 12 години

Ами то гарван гарвану око не вади,добре че си признават че са блато!Съгласен съм че престъпниците трябва да се наказват,но докато не се докаже този който е облечен въввласт не трябва да се държи като бандит!

39

УУУУУУУФ

преди 12 години

АМИ В ТАЗИ ВРЪЗКА, ЩО НЕ ЯДАТ Л****, КАТО СА В Л*ЙНАТА , МЕКО КАЗАНО.ТОЯ КАЛИН ГЕОРГИЕВ НЕ БЕШЕ С ФЛАНЕЛКА С НАДПИС ГАНГСТЕР. И ТОЯ ЩЕ МИ ПРИКАЗВА ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. Я, ДА ГО ДУХ-АСТ. КОЛКОТО ДО ПОЛИЦЕЙСКИЯ НАЧАЛНИК - ТОЙ Е ПОРЕДНИЯ ПЕРВЕРЗНИК В МВР И ОТКРОВЕН ***, ДОСУЩ КАТО ШЕФА СИ С МИСИРСКАТА ФИЗИОНОМИЯ И ПТИЧИЯ СИ МОЗЪК.

38

Parcuc

преди 12 години

На ПРЕМИЕРА !!!

37

rrr

преди 12 години

На какъв принцип разделяш хората гусин ГЛЪВСЕК, че на мен нещо АйКюТО не ми достига, да го осмисля?! По конституцич ВСЕКИ ГРАЖДАНИН има еднакви права и задължения! Но явно МВР-то, си има един списък с "криминално проявени", за които има друга конституция?! С този "ПРОФЕСИОНАЛЕН" отговор,мина окончателно в партииното ръководство!?

36

new koz

преди 12 години

Добре дошли в България. Имаше клипове в които едни полицаи изнасилват 15 годишно момиче, също имаше и как един полицай бие, унижава и псува младееш с белезници в районното, от същото рай-но полицайка е заснета да спуква гумите на момчета с мотор-че. Наказани няма но за сметка на това бойко се погрижи клиповете да се изтрият от нета.

35

добре де

преди 12 години

Мен преди ме осъдиха същите тези червени *** на 1 година затвор с лъже-свидетел щот *** беше протеже на баш комуниста от БКП ,че съм я бил нарекал *** без значение,че ми е била любовница повече от година и сама е плащала за квартира.И което естествено не е вярно щот аз не лоягам с ***.А този псува като каруцар и нема провинение?!Ами поне да го изгонят...........

34

Анонимен

преди 12 години

Ще го псува и не само!Вие кво искате-да му разказва приказки за лека нощ на някъв престъпен ***?Промиха ви *** кратуни медиите за полицейско насилие,сега се чудите за кво има бум на битова и *** престъпност.И по-лошо ще става!Щото ви е слаба полицията!В Сиатъл където живея- полицията добре си върши работата и бият много ***

33

Анонимен

преди 12 години

мрън, мрън, мрън.Всеки ден мрън, мрън, мрън.Не ви е леко.

32

Анонимен

преди 12 години

Наказанията за престъпниците са описани в наказателния кодекс и в тях не фигурират побой и психически тормоз.