72

до 95

преди 12 години

Виж сега за да има кучкари трябва да има и кучета ако няма кучета тия хора ще останат без работа като не можете сами да си решите проблемите ще чакате на общината ***.

71

До 82

преди 12 години

В нормалните страни това е ОБЩЕСТВЕН, а не ПЕРСОНАЛЕН проблем! Един човек дори и денонощно да работи за постигането на дадена цел, той няма да постигне нищо, ако всички около него му пречат - общината като иска да евтанизира дадено куче кучкарите веднага скачат, отделно хиляди хора си изхвърлят кучетата на улицата, въобще една голяма част от обществото е виновно за наличието на абсурдното понятие бездомно куче в България.

70

Анонимен

преди 12 години

И не само на София

69

Кучегон

преди 12 години

Наложителни бързи и радикални мерки: събиране на безстопанствените кучета с капани, заострени куки и примки..транспортирането им до кланица,където се обезглавяват и се разфасоват за храна на месоядни, за консерви на домашни любимци..кожите за обработване и използване за сувенири и полезни атрибути. Дейността по спасението на софиянци от разкъсване и изяждане е добре да се самоиздържа от придобитите от самите кучета суровини и храни!Това би било пример за подражание в страната и в целия свят!

68

Анонимен

преди 12 години

88, а не само кучетата, пречат ни и кучелюбците лицемери, дето уж обичат животните, ама маат мръвки на поразия

67

Анонимен

преди 12 години

Що пък Номер 1????!!!!!А бездомните хора например проблем Номер Кой Са - 20000000 ли???!!Значи когато в гората хищниците станат много ловните дружинки тръгват да правят отстрел, даже и награди и материално стимулиран получават за убит чакал например,а в града това било "затвор до 3 години" - да ви имам и законите дето сте ги натворили!!!

66

mm

преди 12 години

Абе писнало ми е да слушам глупостите на общината. Тоя проблем с кучетата който се раздухва от години е изключително ЕЛЕМЕНТАРЕН ЗА РЕШЕНИЕ. Кучетата се хващат, затварят се в приюти и ако никой не ги потърси се евтанизират. Безболезнено, ефикасно, относително евтино. Кучетата са животни които НЕ ТРЯБВА да са бездомни. Единствените виновници тоя проблем да продължава да ни тормози са глупаците от общината.

65

име

преди 12 години

все кучетата ви пречат!

64

аз

преди 12 години

мисля,че софия има доста по-наболели проблеми

63

единственото решение

преди 12 години

е да се събират постоянно и вечно !!! кучетата от улиците на България !!!! И контрол на 'лудите' кучкари - тези които биха убили и човек за кучето си !! Какво ще се правят след прибирането им - няма никакво значение за нормалните граждани с деца !!! ( нека крадат от прибрани кучета - не от тези по улицата !! ) все пак бойко кучкаря и найденов кво ша папкат !!!

62

До 76

преди 12 години

Абе ти си толкова неграмотен, че мнението ти няма никаква стойност.

61

Вълкодав

преди 12 години

Аз съм за евтаназията на всички кучета по улиците, дори и да ни наложат глоба от ЕС или да ни съдят някакви си псевдо-природозащитни организации. На тези всичките, които ни казват как да живеем живота си, а самите те живеят спокойно без опасност да ги изядат ***, мога да им кажа да пукнат дано заедно с кучетата и че плюя на фалшивия им морал и състрадание към животните, които третират по-добре от хора.

60

Спас

преди 12 години

Проблем номер 1 на София е некъдърния кмет и шайката крадливи лешояди около него. Другото е само бърборене!

59

Мнение

преди 12 години

В нормалните държави за несправяне с работата се подават оставки. В нашата -ще избием кучетата, които са жертви на човешката безотговорност и бездействие.Ама като ги избием, как ще гласуваме бюджет на Екоравновесие 1 200 000лв? Защото той е толкова, а не както каза Фандъкова 800 000 лв. Тя лъже безочливо и това може да се провери.

58

Анонимен

преди 12 години

това ми звучи като "вдигаме ръце, щото не можем за 2 пари работа да свършим, а освен това, естествено, че някой друг трябва да е виновен"

57

Иво

преди 12 години

Чак пък да са "проблем 1 на София " - *** гета, например, са доста по-голям проблем от уличните кучета, с които все пак има оправия.

56

Анонимен

преди 12 години

Къде пише че човека трябва да живее в Софияр като не им изнася на шопите ей им Виетнам да си вземат кучетата и да се махатр като че ли някой ги държи насила тамр а да аман от хленчещи столичани.

55

Мнение

преди 12 години

Поредната поръчкова статия на Столична община, за да прехвърли проблема от болната на здравата глава. За да прикрие нежеланието и безсилието си да решат проблема с РЕГИСТЪРА на ДОМАШНИТЕ КУЧЕТА. За да прикрият далаверите в Екоравновесие. Те не знаят колко домашни кучета има в София /а и в останалите градове/, а броят бездомните. Пък и темата е много удобна-"борбата с бездомните кучета" отклонява вниманието от факта, че нито Фандъкова, нито Мирослав Найденов вършат работа. В нормалните държа

54

omg

преди 12 години

Нима е възможно бездомните кучета да са проблем номер 1, смешно ми става направо да чета такава новина, смятайте колко са некъдърни всички щом не могат да се оправят с няколко песа от общината, леле смях, толкова е лесно да се оправи този проблем, трябва само някой малко да си напъне гъзеца да свърши малко работа. Смятайте колко бездействат тия щом това е проблема номер 1 ужас

53

Анонимен

преди 12 години

софийско жителство требе, що ша се обезлюдява балгария, шо народо шъ се учи да мързелува, кви хубави градове имаме, що ша ги обезлюдаваме, шо не си направят индустрията и селското стопанство, е па у европата е така,