20

Калин

преди 12 години

ГОЦЕ ГОЦЕ ТИ КОЛКО СИ ДОЛЕН

19

Жоро-бг

преди 12 години

Босфор ТВ се ядосала на един от най-големите профани в България, който с пумията си чалгизира хората, свалянето на бозите на този *** от екран е добро начало, ако може след това и БТВ да се самозатвори ще е още по-добре. Нито чалга предаванията му нито чалга телевизията БТВ ще ми липсват.

18

Анонимен

преди 12 години

Хахаха предаването било надценено??? Ало бурсаТВ, реалната цена е само тази която някой балък е готов да плати! Кой ви е карал да сключвате договори за милиони за подобни бози като 7 часа разлика, пълна лудница и таланта на рачкова и алекс??? Кредеца вика дръжте крадеца! Краят на платената протуска телевизия се виждааааа!!!!

17

Мавродиев

преди 12 години

Бития бит, обладания, обладан! Не е луд, които яде зелника. ;)

16

Анонимен

преди 12 години

Това е НАЙ ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ В ЕФИРА НА БЪЛГАРИЯ

15

Смях

преди 12 години

Бойкот на Босфор ТV... Това е решението, да им пада рейтинга и да минат излъчват само програми на майчиния език !

14

lola

преди 12 години

Това със плащането да се гледат вече излъчени епизоди е смешно да. Но всичките тия предавания и сериали - очевидно проекти на въпросните продуценти са доста слаби... Поне ще ги спрат от ефир де :)

13

bishop

преди 12 години

Мисля,че не е луд който яде баницата..а който не я яде.Броените милиони са си грешка на БТV.,Редно е да изхвърлят този тарикат арменец,подобен е случаят и с "шоуто на канала"по БНТ там пък сме свидетели не на лудница ,а напълно просташко предаване на Т.Токмакчиев .Неговото предаване е толкова пошло ,че мен лично ме е срам да го гледам.Но нали му се плаща с нашите пари от бюджета на националната телевизия която излапва по 50 милиона всяка година и превърнала се в хранилка на тарикати

12

Анонимен

преди 12 години

Каква истинска футболна драма ! Веднага си спирам децата от училище докато не разбера кой прав и кой крив !

11

...

преди 12 години

Охо заформя се интересно спорче! Сега да видим кои колко и по колко пъти! И bTV не са стока, но е ясно, че Халвата като всеки арменец не взема евтино! Ама да видим де дали ще се разкрие кои колко парици е взел!

10

Анонимен

преди 12 години

"bTV е готова незабавно да публикува пълната документация, включително безпрецедентните финансови условия и цена на предаванията в пъти над себестойността им, веднага щом "Глобал вижън" дадат съгласие за това", подчертават от медията.++++Е що сте му го платили бре ? Егати циркаджиите сте !

9

ПЕТРОС МАКАРИОС

преди 12 години

ПУСКАИТЕ СПИРО ПАПАДОПУЛОС ОТ ГРЪЦКАТА ЕРТ---КАКВА ГРЪЦКА КРАСОТА И МУЗИКАТУКА ИМА ГЪРЦИ В ВУЛГАРИА...ИСКАМЕ ГРЪЦКА КУЛТУРА--НЕ *** И СЛАВЯНО-ТУРЦИ

8

Анонимен

преди 12 години

То не е "България търси таланти", а ми е "БТВ търси таласъми". Бе я *** от телевизията с фереджето.

7

Men

преди 12 години

Скапана еврейска дезимформираща телевизия, всечяаща само паника с вечно черните си новини специално подбрани, за да доскапят тотално българиа народ!За тия масони само вътрешно!

6

Анонимен

преди 12 години

Ако спрете "Седем часа разлика" и "България търси талант" наистина няма да има вече кой да ви гледа - Босфор Тв.

5

Хасан

преди 12 години

На това се вика събрали се арменци и евреи да правят общ бизнес.

4

дедо

преди 12 години

Не че битивиту са нещо смислено, но на тея двамцата само като им видя муцунките и ми идва в ума израза "бой с лопати"....

3

Анонимен

преди 12 години

Тия от БосфорТВ може ли да са такива смешници?!? След цирковете на Манголюба Бенатова и хилядите им *** обяснения, че били коректна медия, след като се изгавриха с интернет потребителите си и ги карат да плащат повторения на вече излъчени сериали; смятат ли, че някой им вярва за нещо? *** жалка телевизийка, дано фалираш!!!

2

Анонимен

преди 12 години

България мрази bTV!

1

Анонимен

преди 12 години

Върнете милионите на хората, да купят още турски сериали и да пуснат новини на майчиния си език! Дано фалират Босфор ТВ, няма по нещастна телевизийка!