13

йордано,

преди 12 години

Глей си здравето, *** кифло, оди си дома и си гледай внучето и болестта. Хормон е това, не бива шега с него, шса гътнеш и после близките ти столичното общество ще обвиняват, че те било изтормозило до смърт. не се лакомей, живота не е само гушене на кинти от послушни врътки пред сламения ерген Бойко, има си и други, по-ценни неща в него - семействотода управляваш четвърт България. нямаш капацитет за това занимание. е едно от тях, оди си дома и не се тикай зорлем .

12

to

преди 12 години

В България, който захапе кокала, здраво го държи ... колко интересен лапсус.На ГЕРБ и Общината все са им виновни предишните управници ... доживот сигурно.Каква съдба, професор, уважаван в САЩ, създал банка, върнал се в родната България, където го изяли кучетата. Това показва всъщност, каква европейска страна сме, където кучетата ядат хората. По зле сме и от Виетнам, защото там хората ядат кучетата. Ние сме един крадлив, мизерен и страхлив народ. Затова ни управлява мафията с тояга.

11

Анонимен

преди 12 години

Общо взето е права. С оставки няма да се реши проблема. Просто Общината трябва да прояви твърдост. Вземат се в ръце и за 1-2 седмици решават проблема. Защото да вървят по свирката на разни организации се стигна до този хал. И сега кой ще реше проблемът на близките на умрели и изпохапани от кучета?!А и министър Найденов онзи ден правилно пита, в крайна сметка какво пък правят тези организации за разрешаването на проблема с бездомните кучета, освен само да го усложняват още повече с претенциите си

10

Ivan Grozni

преди 12 години

Ти я дай и се махай... ние ще му мислим после... няма вече да е твоя грижа...

9

Анонимен

преди 12 години

Оставки на Фандъкова и Борисов и да бъдат съдени от народен съд, а не от корумпирани съдии!

8

даскала

преди 12 години

Кметицата - "Оставката ми няма да реши въпроса с бездомните кучета" Ще реши обаче много други въпроси

7

Анонимен

преди 12 години

Тая няма ли да умира вече,нали беше болна

6

Анонимен

преди 12 години

Тройната коалиция и Станишев са виновни!!!Дежурната простотия на Б.Б.!

5

народа

преди 12 години

ОТ ТУК ПРИ КМЕТУВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ МИНА КАТО ДИРЕКТОР И МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВКучешката мафия, която години наред топи столичния бюджет без никакви резултати, е продукт на Стефан Софиянски. продължена от Бойко Борисов и Фандъкова. Още по време на неговото управление структурата "Екоравновесие" и подчинената й администрация са мъртвородени по подобие на здравната каса и са обречени да губят парите на софиянци, пише в. "Всеки ден". Структурите са създадени от Софиянски и хората му така, че пътят на парите се проследява трудно и те потъват безследно в джобовете на природозащитници менте. "Това са милиони всяка година", коментират работещи в приюта в "Сеславци" пред всекидневника. Всички се грижат от години за животните и са наясно със схемите на властта, но всяко следващо управление се оказва безсилно да реши проблемите, защото са в самата законова рамка.От години хилядите бездомни кучета, които скитат по улиците, служат за нагушване с общински пари на редица хитри играчи от псевдоприродозащитни организации, както и от шефове на фирма "Екоравновесие".По 280 лева плаща общината за кастрация, ваксиниране и обезпаразитяване на кучетата. Много странно къде отиват тези пари, които годишно се изчисляват на милиони.Защото всеки може да направи следната сметка: кастрация при ветеринар струва 40 лева за мъжко и 60 лева за женско, обезпаразитяване вътрешно и външно струва 1015 лева, ваксинирането пък срещу бяс струва 30 лева.Общо 110 лева максимум. Доброволци, които се грижат за четириноги в приюта в Сеславци, разкриват, че екипите на "Екоравновесие" много често прибират кучетата за ден-два, не ги кастрират, а след това връщат глутниците в съвсем различни квартали.До момента Йорданка Фандъкова е уволнила двама шефове на "Екоравновесие", но не успява да се справи с проблема.Един от начините "Екоравновесие" да се спасява от проверки е, като сключва договори с псевдоекоорганизации, които уж гарантират, че всичко в приютите е нормално. Те пък получават възможността да прибират пари от германски организации за защита на бездомните кучета по разни програми и проекти.Вместо обаче тези пари да отиват по предназначение, те се гушват от лъжливи еколози, както и от ръководството на "Екоравновесие".

4

sante_dog

преди 12 години

"Оставката ми няма да реши въпроса с бездомните кучета" - Абе ти пробвай, пък да видим, може и да го реши...

3

Анонимен

преди 12 години

Само първи копки а до тях мизерия и глутници от кучета които глозгат бедния зстрадал народ,а последно време нападат и по богати и по образовани.Благодарим ти кметице за всичко и на теб и на партията ти и на гуруто ти.Подай си оставката и се скрий някаде.

2

tankist

преди 12 години

а мчи подая я бе смешницата не кметицата, гротеска , пълен ташунко сапа в сянката на винету тиквата

1

Хехе

преди 12 години

На кой му се изпуска далаверата и кражбите? Да не е луда да си ходи? От сто кладенеца вода ще донесе ,че е невинна и колко много работа е свършила. Е Господ забавя ,но не забравя!