39

до 37

преди 12 години

Споко баратчед, с тоя акъл дето пишеше тези глупости, ТИ вече си американец. Гордей се, но в Америка. Фалиралата държавата на финансовите роби.

38

Анонимен

преди 12 години

Най добрата алтернатива е да изгоним Варлик и да запалим парламента и да си назначим най-накрая честни политици.

37

Пешо

преди 12 години

Нещата ще бъдат така докато не оградим шибанто им посолство и поискаме отзоваване на рептила наркоман за намеса във вътрешната политика на суверенна държава!Така ако стоим няма да стане!Който е против шистовия газ да идва пред американското посолство!!!

36

Анонимен

преди 12 години

Това с визите е кръгла идиотщина!!!!!!!!! Българим, които искат да отидат в САЩ трябва да се молят като просяци за поддаяние пред американското посолство. А в същото време за американци не са нужни никакви визи за да дойдат в България. Качват се на самолета и идват!!!!! Такава простотия няма никъде. Всички нормални държави поддържат реципрочен принцип с визите. Каквито ограничения постави едната държава, същите ограничени поставя другата. Да видите на живо, за какво г...*** става въпрос.

35

Анонимен

преди 12 години

Йелоустоун се надига и амарика ще гръмне скоро не ходете там.

34

Шматко

преди 12 години

Путин дано вземе мерки да прати взвод курсанти да ликвидират това недоразумение дето се изживява като генералгобернатор на България . Жалко че Росен Шута няма да го изгони от БГ . Той отдавна плаче за това . У нас нетрябва да влизат такива като този наглец да се месят във вътрешните работи . Според мен Борисов а дори и Плевналиев трябва да бъдат дадени под съд за измяна на родината . СРАМНО Е ДА НЕ ГО ИЗГОНЯТ ДО СЕГА

33

ПАТРИОТ

преди 12 години

Гнусен противен янки ИЗЧЕЗНИ!

32

що се нервите?

преди 12 години

Що се нервите на Уорлик бре ***?Ами умните хора си имат правила........Някакси не става да плюя USA след като внука ми е Хамериканец,но който си мисли,че става нещо от него нека опита!Дават ти възможност,ами ако наистина става нещо от теб може и Хамериканец да те направят!

31

анонимен

преди 12 години

няма как да стане тропанчо..нито пък Америка Е НЕЗАВИСИМА..винаги всеки е зависим от някого

30

Пешо

преди 12 години

С две думи България не трябва да е зависима от никой друг освен америка!Ще ви произвеждаме ток на ваша територия и ще ви го продаваме,ще добиваме ваш газ и пак ще ви го продаваме,ще ви направиме и наши длъжници а да военните бази на ваша територия няма да плащаме нищо защото сме приятели!Мамка ви и *** аз не искам да сме приятели нито да бачкам като роб в мързеливата ви държава!!!

29

Баце

преди 12 години

По -страшно от спина и рака за България се оказва Уорлик ГЕРБ и Бъфи про*+*taka

28

Смях

преди 12 години

За шистовия газ Уорлик посочи, че е важно е да се състои дискусия. "Най-важното е околната среда и никой не иска да има негативно отражение върху българската околна среда. Никога не можем да постигнем нулев риск, когато става дума за разработването на каквато и да е енергия. Има регулаторни рамки, които да гарантират максимална безопасност. Искам да видя широка дискусия за плюсовете и минусите за шистовия газ", заяви Джеймс Уорлик.-------ЕЙ НАПУШЕН ТРЕВОМАН не си губернатор на колония да казваш какво искаш !!!Нагъл та нагъл генералгубернатор ??? До кога ще ви търпим бе смешници ??? Това че държите Боко за топките със комромати нЕма да е за дълго ПОВеРВАЙ МИ :))Скоро ще го разкараме, както и теб СМОТАНЯКО...Скоро ЕВРЕИСКИТЕ *** от Шеврон ще разберат че Българите сме горд народ и защитаваме националните си интереси и безцената ни ПРИРОДА !!!!!!!

27

Петър

преди 12 години

Всичко звучи много хубаво за хора без мозък , но това са просто опити да се затвори пазара на енергийни ресурси на Русия от където тя печели огромни суми и инвестира във превъоражаване което за САЩ е крайно не удобно с две думи опитват се да сложат прът в колелата на Руската икономика!

26

до 23

преди 12 години

За твое сведение само 1/3 от доставките на газ в Германия са с произход Русия, останалите количества са доставки от Холандия и Норвегия както и техен добив :)

25

Анонимен

преди 12 години

С тази особеност, че вече не ви щем америката!!!

24

БЕЗРАБОТЕН

преди 12 години

Искам да видя широка дискусия !!! Кой си ти бе за да искаш , седи си на дипломатическото дупе , че тук не е Афганистан , ще ти изритаме *** и няма да разбереш как е станало !!! Как ще се намесваш във вътрешните работи на суверенна България ! И ти и руския ти аналог се самозабравяте май!!! България е България , не ваша или руска ! Шистов газ само през крив макарон !!! Американски и руски инвестиции само насън може да вкарвате ... после да ви ги плащаме петорно ! Луди са тези които ви вярват !

23

Анонимен

преди 12 години

Да ходи в САЩ и там да иска дискусии и защо тоя постоянно се меша във вътрешната политика на държавата, ако почнат всички посланици да се мешат ко ще стане.

22

тоя е пълен идиот

преди 12 години

Нито някой му търси мнението, нито му е подал губернаторския жезъл, та да се мисли за гуру на нацията ни. Да си оди у щатите и много да не ни плямпа какво ТОЙ БИЛ ИСКАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ. Ако решим да не я строим руска централата, няма да я строим и американска - толкоз. Колкото до шатите... да не ни ги рекламират толкова много - нито морала им е нормален (мъжките плажни бански са им с крачолки), нито страната им богата.Мухоловката с отпадането на визите не ни я размахвайте отново - изветря вече.

21

Ех КОСТОф пак ти

преди 12 години

Г-н Костов, ако не бе слушал ЦРУ и бе построил СИН ПОТОК сега нямаше да се молим на ТУРЦИЯ за ГАЗ?Както след време за ТОК!?

20

Сахаров

преди 12 години

Тея не се наиграха на господари и роби, да е.а ши.аните ви империалисти!