45

Анонимен

преди 12 години

Ами върни се като ти липсва!

44

Анонимен

преди 12 години

Браво на гърците така се дества Европейците да си връщат парите.

43

от Ванкувър

преди 12 години

Моля за още коментари,взе да ми става интересно.Тази вечер си купих бутилка ракия,което се случва общо взето рядко защото тук ракийката е много скъпа.Жената направи салатка и четейки този хубав български сайт все едно съм си в България,а и със звучните коментари на някой субекти наистина се потопих в БГ действителноста.Да,България ми липсва!

42

Анонимен

преди 12 години

Доколкото си спомням и ние сме били задължени да им плащаме репарации на гърците след ВСВ,но не си спомням в какъв размер.Сега остава и от нас да си поискат да си разплатим сметките,а Германия и на нас ни дължат пари за доставка на стоки по време на войната.

41

Меркел

преди 12 години

Ур за гърците!

40

432432

преди 12 години

Делавекурас е много опасен елемент, само за далаверки мисли, а му е през ура за връщане на заеми

39

до 43

преди 12 години

А дали ако излязат от Еврозоната гърците няма да се оправят по-бързо ? --Разабира се - автоматично стават африканци. Защото заемите остават, а икономиката им ще се срине на нивото на африканската - а помощ то нийде!

38

Даниел

преди 12 години

Вместо да искат още пари да вземат да върнат тези, дето са взели до момента. А те са близо 300 млрд евро.

37

Кирил

преди 12 години

На това му се вика "Подай си пръста да ти отхапят ръката...".

36

до Ванкувърчо

преди 12 години

***, писал си се Ванкувър, а си най-елементарен бай ***, който си мисли, че е хванал на господ рунтавелките, като слугува някъде на майната си в чужбина. За такива като тебе Славейков е казал, не народ, а ***! И е прав!Слугуването яко те е озлобило!

35

men

преди 12 години

То по тази логика САЩ трябва да върне на Ирак 10 000 милиарда за това че им унищожи страната с предтекста че имат оръжие което заплашва световния мир.....нито едно химическо патронче за пистолет не показаха пред световната общественост .... и никой даже не се извини на страната...направиха върталежката със Садам уж си го убиват неговите си хора за да не обвинява някой някога САЩ... какъв сценарий само... а колко петрол се източи и още се точи от Ирак никой не знае

34

Unufri

преди 12 години

До 36: Нали се сещаш, ако ГЕРБ не бяха на власт кой щеше да е на власт в момента. Твоите приятели дето всяка година си правят конгресче горе насред Стара Планина при летящата чиния :)Тогава зимата на Жан Виденов щеше да ни се струва като мелодията на Малка нощна музика. Те в условията на златен дъжд им спряха пари и се *** тотална - смятай при тая безпрецедентна криза какъв пожар щеше да е тука!

33

за 38

преди 12 години

А дали ако излязат от Еврозоната гърците няма да се оправят по-бързо ?

32

4i4o vi

преди 12 години

chudq se koi mrazq pove4e,turcite ili gurcite!....po nagul i nahalen narod ne sum vijdal,utrepkigrucki

31

do 1

преди 12 години

Ako ne iska6 da go duha6, organiziraj protest i otiwaj da protestira6 pred parlamenta. Pisna mi ot komentari kato twoite. Gyrcite takiwa, onezi onakiwa. A bylgarite kakwi sa. EDNO GOLQMO STADO OWCE. Po-golema owca ot bylgarina ne sym widql nikyde iz Ewropa. Edinstweniq, kojto nikoga i za ni6to ne nadiga glas. Ina4e e welik, wse gowori, wse filosowstwa, wse znae. Ot wsi4ko razbira. Naj-umen, naj-krasiw .. naj-golemiq ***. Wseki narod si zaslujawa sydbata. Gledaj i zawijdaj o6te na gyrcite.

30

д-р

преди 12 години

Е сега гърците се прецакаха окончателно. Германия им беше надежден спонсор и защитник толкова години, но с тези гръцки дивотии, германците ще им нахакат един яко надървен. Брюксел, ЕБ и МВФ тези дни поискаха отново да бъдат намалени гръците заплати и да отидат на нивото на заплатите на страни като Румъния, България, Сърбия - къдете им е мястото. Така че, скоро заплатите в БГ ще минат гръцките.

29

до 29

преди 12 години

Няма нужда да се връщат до Симеон - достатъчно е да поискат само заработените и изнесени от там пари за последните 15-20 години....Бая милиарди биха се върнали в тяхната икономика ))

28

до Жоро.БГ

преди 12 години

Бе то и ако ГЕРБ ги нямаше сега резерва на БГ нямаше да е изяден и да липсват от него 5 милиарда,нямаше народа да мизерува и да има висока безработица,нямаше да се точи от пенсиония фонд на народа *** е на факт-тиквите властват.

27

НФБ

преди 12 години

за пореден път гърците доказват че имат политици...а ние имаме дупедавци и предатели на националните интереси!имаме наивен народ знаещ всичко за кредитните милионери за мутрите за Дс за милиардите на червените велможи от БКп/БСП..народа знае как се изнасяха от ДС куфарчета с пари и как се правеха офшорни фирми още по времето на тошо...Е И КАКВО като знае мсичко това този наивен народ?нещо да се променя?захариев не плаща заплати но глупците слизат в минатада им въведе и такса вход ....

26

до ванкувър

преди 12 години

мри във вечно замръзналата и сива канадска тайга бре, чистач.