61

boris

преди 12 години

към( голямата истина)не си никаква голяма истина, ами си голяма и червена тиква!!

60

прогледнал

преди 12 години

ако бяха одобрили строежа щеше да скача и да лае че не зачитат мнението на народа.египтяните са захранвали цялата си държава с ток безжично чрез пирамидите без нито едно ядрено разпадане,12 000 години по-късно още не можем да ги стигнем.не че технологията не е ясна - просто *** американци скоро няма да си признаят че е налична

59

1

преди 12 години

Mnogo komentari mnogo neyk narod axxaax rusnacu bratushki usa neznamsi kvo ia otivaite da si gledate youtube 3 svetovna i da se razvate za dvete durjava.Edno vreme gi hranehme s zyrno sa s pari.Vurvim bavno kum evropa shot naroda e prost kato gadylka i mnogo razbira ot svi4ko.Ako iskate promiana pokajete ako ne gledaite kolko e velika amerika ili rusia i se radvaite axaxaR rumunia s cenrala na francia nas bratushkite sho ne nia napraviha i da prodavame tok shot im dreme

58

до наблюдател

преди 12 години

Турция строи две атомни централи (руски представи си). Гърция стигна нашето положение от 96, а с Македония какъв е точно смисълът да се сравняваме? Ми те и в Сомалия нямат АЕЦ. Май нещо доста избирателно наблюдаваш?

57

съвет

преди 12 години

Гоцю е длъжен да защитава инвестициите на работодателите си, колкото и да са набутващи за нас Не обръщайте внимание на историка превърнал се в експерт по ядрените работи, кат доги философа в спец по хидрото Същия лепшер е, обещали са му някоя кинта ''хонорар'' или ''бонус''

56

Наблюдател

преди 12 години

До като в развитите страни се стремят да развиват енергетиката от възобновяеми източници,защото е чиста и безплатна...БСП искат 2-ра атомна централа,без да ги интересува как ще я платим.Гърция,Турция,Сърбия,Македония нямат нито една ядрена централа,ама и режим на тока нямат...как ли го постигат?

55

до Ку-ку

преди 12 години

Ама ти сериозно ли?

54

Анонимен

преди 12 години

По-добре да сложим край на ядрената енергетика в България, отколкото да сложим край на България... :)

53

И С Т И Н А Т А

преди 12 години

Ей, промити от хамериканската пропаганда мозъци, вие карта на света виждали ли сте ?Къде е САЩ и къде Русия спрямо България чисто географски ? Като разстояние говоря ... ?Ще патим още много от прости управници като ББ.Скоро ще плащаме ток по 50 стотинки за киловат ... Ще плащаме газ на 2 лв вместо на лев.Ще ставаме още по-бедни роби ... Ще изтърбушат златна Добруджа за шистов газ и ще превърнат България в пустиня населявана от любимите на USA - ***.

52

Безпартиен

преди 12 години

Първанов още си живее във "развитият социализъм" и още не е разбрал, че ядрената енергетика няма вече бъдеще в България по много причини,...а наговата "теза" издава унизиталната роля на "троянски кон" за чужди интереси !

51

реалист

преди 12 години

тоя обикаля страната за да лъже и набира будали да му се връзват на глупостите, жалка история. На всичкото отгоре иска да закопае държавата още щото нали в обещал на путин докато е бил президент.. егати наглоста. Подлизурко с крадливи наклонности.. нямам думи!

50

до Ку-ку

преди 12 години

Прав си. Дай още утре да затваряме и Козлодуй и да стоим на тъмно и студено, че може да гръмне като Чернобил.

49

VNI

преди 12 години

Да истина е това което казва бившия президент, но с поведнието си и действията досега не трябваше да компрометира така това положително начинание и антикризисна мярка за днешно време. Днес всичко произнесено от БСП дори и да е истина не привлича хората, а ги настройва още повече срещу добрите идеи.Трябват нови личности и то необременени с това позорно минало на кражби и корупция начело с БСП. И все пак Русия не значи БСП или нати Америка. Всички си гонят своите национални интереси, само не.

48

до 55

преди 12 години

Като си плащаш тока изплащаш централатаИли ти смяташ че тока ще е безплатен, а ?

47

Анонимен

преди 12 години

За каква енергийна политика намеквате г-н президент ? Кому ще са нужни тези мощности ?Ромите след няколко петилетки ще превърнат цялата държава в пустиня , енергия няма да бъде необходима на никой . Нека бъдем реалисти , на изчезваща държава мощности не и трябват.

46

123

преди 12 години

Абе Гоце, твоя "голем шлем" си е жив голем к.. за българина. Знаеш ли ти бе душо комисионерска, колко щеше да се зароби Балгария, ако се доведяха докрай твоите и на Овчаров енергийни проекти. Не помниш ли в какво положение беше България по Луканово време, когато обявихме че не можем да плащаме - заради подобни едромашиностроителни и енергийни недомислици, бяхме натрупали 12 милиарда долара външен дълг. Не помниш ли какво стана по Жанвиденово време, когато всичко фалираше и 1$ беше 3000 лева. А?

45

за 43

преди 12 години

Иска ви се референдум , но няма да стане..........не може гласът на един кирлив *** да е равен на мояДГД.............понял

44

Анонимен

преди 12 години

Ами просто е - тези дето искат АЕЦ-белене да си купят облигации издадени от държавата и с парите да я построят! И ако не се набере поне 60% от капитала - няма централа! Да де, ама да платиш не е като да лаеш!

43

до Боби

преди 12 години

Ето ти отговор: направи си сам справка колко АЕЦ-а има във Франция, Германия, Китай, САЩ, Япония. Населението в света се увеличава доста бързо(експоненциално с други думи) и съответно потреблението на енергия. Сега някой ще ревне, че Германия си затваряла АЕЦ-ите, е да ама не. Освен това ние не сме Япония, че да ни заливат цунамита. И т.н. Мисля, че можеш сам да си отговориш.

42

Анонимен

преди 12 години

Гоцю е уплашен понеже взе пари от руснаците , а сега не може да си изпълни обещанията...........давам му 6 месеца живот - после полониев чай и при луканов