53

до 69

преди 12 години

Ти първо се научи на уважение към хората, тогавай ги обиждай. Ако мислиш,че деца се гледат само с желание и без пари, значи се заблуждаваш !

52

до Бо-бо-бо-бо-йко

преди 12 години

Българското семейство само с едно дете****************Бойко да не се размотава ами да прави деца, за да има кой да работи за ***, да има кой да им плащат тока, данъците издръжки докато са живи. Еази черна и гнусна *** се увеличава, нали някой трябва да я храни !!!

51

МОР

преди 12 години

Всяка *** и гражданка с 0.50ст в джоба иска да е манекенка ,макар ,че краката й са само 0,50 см,всеки селянин и гражданин иска да ч....а манекенка и се получава порочен кръг.И ;манекенките ;са щастливи и тъпите мъже/селяни или граждани/.Честито, за децата,те ще почакат/а от тези по добре да няма поколение/

50

до 63

преди 12 години

Тогавашните българи са не живеели в стреса на съвременния човек ! Направ си справка как са се подигравали с тогавашнитее българи по отшношение на образование и какво ли не, даже някои англисйки вестници са писали,че са се къпели 1 път годината, не ми го хвали онова време... даже нормални тоалетни не е имало... ей там в двора

49

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам за това,че в един ден ще ме псуват децата ми,че съм ги създал.Вече имам пример с един колега.Неговия голям син го питал защо са създали и брат му като виждат,че със заплати на полицай и учителка няма как да им подсигурят бъдеще.В неговия клас се оказало,че само той има брат.Подигравките на децата от сорта,че е с телефон за 20 лева и не е с тениска от мол за 70 лева са нетърпими.Само ако си престъпник или друг,който може да укрие доходи можеш да отгледаш щастливи деца в България-Факт!!!

48

до 53

преди 12 години

Колко деца да имат българите в днешно време, като повечето извън гр. София живеят със заплата около минималната ? Колко деца да имат като повечето хора висят с кредити към банки и разрушен семееен бизнес ? Как да отгледаш и 1 дете като получаваш минимална заплата, а само 1 учебник по английски е 60-70лева за висок клас ?

47

Анонимен

преди 12 години

Деца освен с любов се гледат и с пари. Българите са бедни и не могат да си позволят дете. За сметка на това гледаме децата на *** - искаме или не ! Сидеров на власт да идва, че не е на добре

46

до 21

преди 12 години

Не е вярно това, което пишеш за Италия. И там раждаемостта е рекордно ниска; и там хората под 35-40 годишна възраст масово предпочитат да живеят сами, без партньори. Истината е, че наблюдаваме залеза на европейската раса (и това е съвсем закономерно). Не е до пари, не е до политика - размножаването е ИНСТИНКТ и белите хора инстинктивно се отказват от възпроизводство. Живеем в гранични времена...

45

Анонимен

преди 12 години

да ми ядете демокрацията и братската западна европа, която ни унищожи!!

44

do 44

преди 12 години

6TOTO NE NI OSTAVA VREME OT RABOTA ZA DA VI RANIM I POIM .DA *** VA6TA MAMA 6UDRI

43

до бат тони

преди 12 години

бат тони да сте живи и здрави цялото семейство-ама какво ще оставиме на тия дечица с тия наведени глави-заеми разрушения *** чалга-и за какво да ги създаваме да робуват на партизанските наследници феодали ли-виж снимката на захариев-това са сегашните бизнесмени-а ти какво ще кажеш на тези дечица утре-защо живееме като роби как ще им обясниш че не могат да имат достойнство защото са се родили крепостници.

42

!

преди 12 години

Проблемът няма да се реши. Във всички развити държави, раждаемостта спада. Причини има и в жените и в мъжете. Ама не обвинявайте държавата - ние си избираме ръководителите, а и ние сме държавата!

41

Анонимен

преди 12 години

Цитат: ...ИЛИ ЕГИСТИЧНИЯ МОРАЛ?...1000 пъти браво. Точно!

40

ПАРИТЕ ЛИ СА

преди 12 години

ВИНОВНИ ЗА РАЖДАЕМОСТТА ИЛИ ЕГИСТИЧНИЯ МОРАЛ?ПРА БАБИТЕ НИ СА БИЛИ С ПО 7 ДЕЦА И НЕ СА ЧАКАЛИ ДЪРАВАТА ДА ГИ ПОДПОМАГА В ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ. ТРУД ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО БЕЗ УИКЕНД. Животът ни е такъв какъвто сами си го направим ВЗАИМНО!

39

антиЕС

преди 12 години

държавата не заслужава децата ни

38

антиЕС

преди 12 години

всички правителства през последните 22 години направиха всичко възможно българите да нямат деца

37

Анонимен

преди 12 години

кой ще плаща данъци след 20-30 години? режат тотално разходите за възпроизводство на реалните данъкоплатци и стимулират *** раждаемост. имам 3 деца и трите ги виждам как ще плащат данъци по на запад от Балканите

36

до 39

преди 12 години

Не ме интересува къде си намрил дипломата. Никой не ти казва да работиш без пари, но да придаваш фасони на млади български семейства и да се чудят откъде да спастрят някой лев децата, за да умилостивят "височайшото" внимание на "дофтора" - тоя бъг трябва да се изчисти от системата на държавата.

35

бат Тони

преди 12 години

аз пък си имам две прекрасни малки юначета.съвсем скоро ще си направим още едно/божа работа какво ще е/,защото няма нищо по хубаво от дечицата.те са бъдещето ни.пожелавам на всички,да усетят това щастие.много ми е трудно с финансите,но какво пък.ако чакам,да забогатея като повечето хора,щях да съм си самичък бог знае до кога:)да са ми живи и здрави:)

34

до 44

преди 12 години

Дори не знаеш как да ядосаш хората. *** в ъгъла и чопли семки, ***.1/10