101

Бг

преди 12 години

Темите за *** все повече ---преобладават ,защото стават мнозинство,за радост на ПОЛИТИЦИТЕ !

100

една българка

преди 12 години

Това не са хора, а излишна ***! Вън от БЪЛГАРИЯ!

99

възмутен

преди 12 години

"Общият размер на безвъзмездната помощ е 15 млн. лв., които ще бъдат изразходвани за интеграцията на около 850 социално слаби." това се пада по близо 18000 лева за един *** ???? това е безобразие, направо се провежда геноцид спрямо белите хора...

98

Анонимен

преди 12 години

До ***: Абе ще задушиш дедовия. Като сте много ще овършеете всичко и тогава какво - то с тази простотия до никъде не се стига. Виждаш че който откъдето ви хване само ви лъже. Май е време да хващаме пищовите и на месо. Влезете ли вътре и хайде. Няма друг начин- *** на бой не държи.

97

ХА

преди 12 години

АЗ ЩЕ ВЗЕМАМ 80 ЕВРО ,АТИЯ *** НАГОТОВО С ЖИЛИЩА!!!!!!ДА ВИ ...... И ИНТЕГРАЦИЯТА И *** ДА ВИ ........!!!!*** ДЪРЖАВА!!!!!

96

Ура-а-а-а

преди 12 години

Да живее първата *** държава на Земята! /бивша БГ/

95

Анонимен

преди 12 години

ИНИЦИАТИВА : ДА ВКАРАМЕ ДЕПУТАТИТЕ В ЦИГАНСИКТЕ ЖИЛИЩА ТА ДА ИНТЕГРИРАТ ***. ТЪКМО ЩЕ ОСТАНАТ КОЛКОТО ТРЯБВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА. ИСКАМ ДА ВИДЯ ДОГАН В МАХАЛАТА ПРИ ''БРАТЯТА'' МУ!

94

НФБ

преди 12 години

интеграция без труд няма! Жилища само срещу положен обществено полезен труд18ч на ден при 22работни дни и децата на училище!някога имаше по тошово време строителни бригади от учители инженери доктори по 3м в годината,,,само това не са въвели пак тези от Герб!Ние ще даваме на някой нещо наготово...това нито е честно нито полезно , нито възпитателно, а само нагнетява напрежение и неприязън от дискриминацията!безплатен ток , детски... лечение...

93

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига сте им давали на тези готованковци. Да вземат да си купят жилища, както прави всеки обикновен българин!

92

Ужас

преди 12 години

Тази новина аз я чета така Бягай, махай се! Няма живот за теб и децата ти тук! Цял живот ще бачкаш като луд да поддържаш жилище, семейство и да образоваш децата си, но за сметка на това ще плащаш ток, данъци и жилища на ***! Ти ще си винаги тъпкан от полтици, *** и мутри!Така го чета аз... Грозна картинка. На 29 години съм, скъсвам се от работа и се чудя как да поддържам семейство, а такива новини направо ме вбесяват и се чудя какво търся тук! *** не искат да се интегрират! Да сте чули някъде *** да иска да се интегрира? Да се образова? Да бъде полезен с нещо? Те искат само да плюскат и да се множат, без да плащат нищо и да допринасят с каквото и да е, където и да е! Срам ме е, че допускаме такава подигравка с нас! Трябва спешно да направим нещо! Или правим нещо да защитим правата си, или да се махаме всички от тук!

91

На оръжие

преди 12 години

Само да посмеят да им построят блокове. Мамицата им жална на всичкото манагава ту, което се засели в Бургас!!!

90

Анонимен

преди 12 години

Когато *** се бяха цивилизовали до някъде ,не им направиха къщи а окрадоха парите . Сега искат от нас да приемем диваците които ТЕ съзададоха! България над ВСИЧКО! ДОМ ЗА БЕЗДОМНИТЕ БЪЛГАРИ, ТУРЦИ И ДР. ЗАЩО ДИСКРИМИНИРАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НО НЕ И *** ,ЗАЩО БЪЛГАРИ,ТУРЦИ,ПОМАЦИ,АРМЕНЦИ,ЕВРЕЙ И ДР ДА НЯМАТ ЖИЛИЩА И ДА ПРОСЯТ ПО УЛИЦИТЕ ,А НА *** КОЙТО ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ ОСТАНАЛИТЕ ДА ИМА КЪЩИ. АБЕ БРАТЯ ВИЕ *** ЛИ СТЕ ,ИСКАМЕ ДЕПУТАТИТЕ В ТЕЗИ ЖИЛИЩА ДА ДАДЪТ ПРИМЕР!

89

до 86

преди 12 години

Колега, за какви каравани говориш?! Нали трябва основно образование за да придобиеш свидетелство за правоуправлене на МПС, иначе казано - шофьорска книжка!Последните "образовани" **нгали са най-малко на 35 години-преклонна възраст за тях.Само тези и по-дъртите, биха могли да имат книжки ЗАКОННО! всичко друго-с купени!Държавооо, държаво!Що спиш?, ако те има изобщоСекс и разплод с малолетни, неходене на училище, ТЪРГОВИЯ с "булки" в детска възраст - кого окошарихте? Къде сте журналисти, юристи?

88

ivaylo

преди 12 години

Баси държавата. Завършил съм СУ, плащам данъци, сега уча с УНСС-магистратура, без криминално минало... и нямам жилище. Сега кажете, кой е по-важен за България... Аз? или Ромите?

87

Касандра

преди 12 години

Нека спонсорираме 1 автобус *** за едноседмична екскурзия до Брюксел. И после ще питам всички лецемери от тези скапани организации, настояващи за интеграцията им, дали са още на това мнение като ги видят какво представляват.

86

Анонимен

преди 12 години

Щом Франция, която е интегрирала арабели, ***, китайци, италианци ни върна *** - сами си правете сметка. Това няма интегриране, всеки лев похарчен все едно е хварлен на вятъра.

85

Анонимен

преди 12 години

Май има нужда от нова партия .Но не срещу *** ,а за интеграция и равенство на българите. Неща от рода : " И аз съм ***". Щом държавата вади толкова пари за тях ,а дискриминира всички останали ,то е време да се потърси отговорност. И аз искам безплатен ток ,вода и помощи повече от три минимални заплати. И аз искам чисто нова къща с наем 20-30 лева. Не е редно за едни да има и Закона да не важи за тях , а други да опъват каиша и да се дере от гърба им до кокал.

84

мепи

преди 12 години

*ядат

83

Ели

преди 12 години

Ами ние българите, дето плащаме по 300-400лв квартири и после се чудим с какво да си храним децата.....за нас няма ли къщи и комплекси. Или да взема да опъна една палатка пред общината....може и на мен да ми постоят къща.

82

Анонимен

преди 12 години

После да не се сърдим пак като ни нарекат *** държава , в подобни инвестиции се превръщаме точно в такава. А *** ще се разможават прогресивно , докато ни задушат.