47

Анонимен

преди 12 години

Така нареченото "българско" правителство с така наречение "български" премиер, окончателно се самозабравиха.България е член на Европейския съюз, Турция - на група ислямски държави. Какво дири "нашата" делегация в Турция, само тя си знае и може би Уорлик. Това е все едно при социализъма бай Тошо да провежда съвместно заседание в Германия.Каква трагедия са нашите управници!

46

Ердоган

преди 12 години

На Турция са й необходими пазарите на Евросвинската зона.Най-лесният достъп до това е като изкупим България.Турция има тази мощ.

45

Анонимен

преди 12 години

55 - Жалко е че има такива, като теб, които живеят в бъдещето! Ние обаче за разлика от теб живеем в настоящето!

44

турк

преди 12 години

Аз съм турчин и имам много пари. Само БСП и ДПС. Цялата ми фамилия за тях гласува и догодина пак ше гласуваме и ше спечелиме и пак ше сме богати а вие пак ще сте бедни

43

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БАЦКО ПЕХЛИВАН БАБАИТ ШАЛВАР БУДАЛА НА КАНДАРМА КЬОШЕ...ХИХИ...!

42

Анонимен

преди 12 години

50Тъй ами! Хайде взимай възелина и ти там бегай ПАТРИОТИНО! И като си такъв патриот какво мислиш за обезщетенията на българските бежанци! Дали ще се обсъждат или проблемите на българите с Турция не те интересуват, а само интересите на Турция!

41

Анонимен

преди 12 години

Министър Рашидов обеща Г.Димитрова да пее в Москва.Нека сега да включи Т.Живков в делегацията ,отиваща вТурция!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Една от темите,които ще се обсъждат ще е премахването на визовия режим за турския бизнес.Ще има фабрика до фабрика,деца.Ще дойдат хубави дни деца.Турците ще ползват България като терен да наводняват със стоки педерастите от Евросвинската зона.

39

Аман!

преди 12 години

Винаги сме продавали интересите си на силния на деня и винаги сме губели. Човек пък и държавата трябва да държи на културата, и на традициите си. Сега е време да правим правителствени заседания с Гърция, Македония, Сърбия. Това са нашите хора, за турците сме били и винаги ще си останем ***. С тях можем да правим бизнес, но културни институти, както и турчин министър на българската култура е прекалено, поне защото нашата държава има културни традиции от 1300 години.

38

де са коментарите ве

преди 12 години

................

37

Лисан

преди 12 години

Дано да си вземат достатъчно вазелин.

36

Анонимен

преди 12 години

Тиквата на отчет на червеното миндерче.

35

до 42

преди 12 години

Познаваш българите разбира се! Нали си българин:) Или си изключението от българите:))))

34

еееееееее

преди 12 години

това е ............................................. !!! МАЙ , МАЙ НАИСТИНА БЪЛГАРИНА СЕ Е ПРЕДАЛ - ЩОМ ДО ТАКИВА НОВИНИ Я ДОКАРАХМЕ ......................... АРЕ БОКО СЛУГА НА ДЯНКОВ А ТОЙ НА САТАНАТА , БУТАЙТЕ ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ И ТОАЛЕТНА ПОСТРОЙТЕ - ЗАЩОТО ТОВА ПОСТРОИХТЕ ВИЕ И ВСИЧКИ ПРЕДИ ВАС - ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!! ПЛЮЯ ПО-ВАЗИ И ХРАЧА НАЙ ГНУСНО ПО ТУЙ ЩО СТЕ НАЙ ГНУСНО НЕЩО ВЪВ УМЪТ МИ !!!!!!!!!!!!!!!

33

ПРОТЕСТТ

преди 12 години

аз ако бях на местото на Ердоган щях да изплатя 10 милярда, няма проблеми, ГЕРБ за 3 години профукаха 6 миялрда от държавния резерв, значи още един мандат и тях няма да ги има. ЕРДОГАН ще ги даде но чака истинските хора дето ще направят нещо полезно за рази държава с тези пари. *** народ, ДОЛУ МУТРО, ДОЛУ ! ПРОТЕСТ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОРГАНИЗИРА БЕ ???

32

Анонимен

преди 12 години

АЗ НЕ ИСКАМ ФИДОСОФА ДА СИ ПЕЧЕ СВИНСКИЯ *** НА МОЙ ГРЪБ ! ДОГАН: ОЦЕНКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО "ПЪЛЕН ПРОВАЛ" ПЪЛЕННН ПРОВАЛЛЛЛЛЛЛЛ

31

???

преди 12 години

Борисов на инструктаж в метрополията?! А аз смятах,че от 1908 г. сме независими. Явно съм в грешка...

30

Анонимен

преди 12 години

Хайде честито на Турция! Явно вече сме новият вилает техен щом съвместни заседания ще правят! При соца не станахме нова република на СССР, но при "демокрацията" явно вече сме нов вилает на Турция!

29

mariin

преди 12 години

мишоци стойте там и не се връщайте

28

San

преди 12 години

Такова управление не сме имали досега никога през последните 22 години-разруха, разсипия и продажничество.