36

спатията

преди 12 години

каква параноя, какви пет лева бе !! ако не спрат Иран ,ще се наложи да режеш пушкалото/освен ако не си отдавна рязана бургия/ и се наложи да слагаш зелен пешкир на празната ти глава !!

35

Анонимен

преди 12 години

Обичам мириса на *** сутрин

34

До Nikolla

преди 12 години

Остави ги, пич, на комунистите не им обръщай внимание. Те могат само да кажат "не е вярно" като не им изнася. Аз почти не им обръщам внимание, но понякога ги храня доста :))

33

до 35

преди 12 години

Като ти чета творението маи още се надяваш ,че тука из зад песька ще изкочи на Будьони конницата и ще опатка белите ! Трябва да ти е напьлно ясно ,че воина се започва само при пьлна увереност в краината победа и при решително превьзходство ,още повече ,че Израел ще води боя далеч от дома си...идеята ми е ,че на Израел е ясно с кои ще води боя ,кои стои зад неиния грьб ,кои стои зад гьрба на Иран и с какво разполагат противниците и . Имаи на предвид ,че всяка баба в Израел си е командос !!

32

Анонимен

преди 12 години

3 млн прости евреи срещу милиард *** - вълнуващо.

31

хахаха

преди 12 години

Абе, момчета и момичета, читатели на сайта,вие сериозно ли вземате написаното от "запознатите" в преговорите?Хмърлят ви прах в очите :) Точно пък военните няма да вземат да си коментират плановете в Интернет!Това е "информация" за балъци!

30

Анонимен

преди 12 години

3 млн евреи срещу милиард *** - вълнуващо.

29

Nikolla

преди 12 години

Страшно сте надъхани срещу USA и Израел.Само питам:В ирански сайт ще може ли да коментирате свободно такава тема?Ще можете ли да си пуснете мнението свободно(без значение какво е то)?Помислете само по този въпрос.И после може да продължите да лаете.

28

ФАКТ

преди 12 години

В тези дни, уж цивилизовани държави подтискат други дъежави. САЩ, Русия, Китай и повече от половината от Европа имат ядренна енергия. Но иранците не могат да имат. Заради параноята на Израел.

27

до Жоро-бг

преди 12 години

Абе, малкия къде си тръгнал за Америка при положение, че не умееш на роден език да пишеш правилно. Хаха. Върви зади Америката и дай Боже никога да се не върнеш тук!

26

Жорко, мама,

преди 12 години

пак ли бос на плочките?Ами какво да правиме, Жоренце, с ортодоксалните евреи, миличък мой? Кажи, гълъбче, за тях и ти и аз сме животни, слънчице, които ако те убият и ограбят е добро дело, пиленце сладко?Кажи с тях какво да првим, слънчице?

25

Оп-са

преди 12 години

Жорка, какво припомняш, та ти по това време не си бил и в на баща си мадурите, щото и той не е бил плануван! Хайде не се изказвай толкова категорично по въпроси, по които и хал хабер си нямаш. Залягай над уроците, учи, че скоро *** няма да ти готви и да те слага да спиш, а ти по цял ден да пишеш по форумите. Живота ще те удари със страшна сила. Като ти гледам мисленето обаче, а и си вече на 18, май няма спасение за теб. Ще си останеш природно *** ***!

24

Анонимен

преди 12 години

Арабите и иранците не пречат на свободния човек с нищо. На мен лично не ми пречат да си слушам кавото си искам и да си чета каквото си искам. Пречат само на еврейте да се правят на велики.

23

Жорка...

преди 12 години

тоя ЕгипеД къде се намира, за сефте чувам такава държава... Ама както вече казах, *** си и необразован.

22

Анонимен

преди 12 години

Хаха ама там некъде в тая пустош се крие цяла ескадрила руски Ту-22 дето прелетяха на Черно Море преди седмица и турклетата си сраха в гащите тогава. Ще стане интересно, много интересно ...

21

Пърдел

преди 12 години

Жорето си мисли, че всичко, което хвърчи се яде. Казват му нещо по ВЕФ-а и го приема за истина. Жорка, въобразяваш си, че няма да изгорим, ако нападнат Иран. Целият свят ще пламне

20

Нов Световен Ред

преди 12 години

Илюминати ще запалят нова война.Те искат да контролират целия свят. Те искат ТОТАЛЕН КОНТРОЛ !!!Те размътиха водата на арабската пролет чрез платени агенти.Те използват естественото желание на хората за свобода и демокрация, за да клатят неудобни режими като този на Путин в Русия.Те обещават демокрация, но дават фасадна такава. Демократичната държава бива заменена с полицейска, а надеждите на хората остават излъгани.Така стана и в цяла Източна Европа след 89-та.Ние също бяхме излъгани !!!

19

АБЕ...

преди 12 години

...да вземат руснаците да им дадат на Иран 2-3 комплекса Топол-М и да се приключва с военните страсти, копнежи и еврейски блянове

18

Анонимен

преди 12 години

ДАНО ИРАН ОТЪРВЕ СВЕТА ОТ ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА МРЪСНИТЕ ЕВРЕИ.

17

Жорка...

преди 12 години

Жорка, ами както ти не искаш да ги гледаш, така и те тебе, кво праим тогава? Гледам тъпо парче си, блестиш с мозъчния си недоимък, иранците наричаш араби - значи си необразован навсичкото отгоре... Същевременно Иранците имат история над 6000 години - откъде накъде необразован *** като тебе ще им казва как да живеят?