172

Анонимен

преди 12 години

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО ,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТОЗИ ХАОС ОТ 22 ГОДИНИ ,ВЪРНАТ ЛИ СЕ *** ЩЕ БЪДЕ СЪЩАТАТА ГАВРА

171

хаха

преди 12 години

Така де,Дянков отемни 13-та пенсия за пенсионерите,но за сметка на тях въведе 24-та заплата за верните нему,хаха...Защото пак лъже,не всики служители в министерството сап олучили бонуси или като сега е модерно ДМС,а само лоялни на ГЕРБ.Пък вие си вярвайте на вожда ви Тиквов,че ги накарал да върнат парите...

170

Анонимен

преди 12 години

Да ви таковам мамиците.Аз на тази държава данъци повече няма да плащам.

169

Шок,шок,шок,шок

преди 12 години

Бре Дянков пед..л долен тия 11 556 чиновника да ни си ги докарал заедно със тебе от америката ,та те вземат колкото американците бре. И като ги пускаш тия мухи дето ги приказваш ,че всеки е вземал по 397 лв ти самия вярвашли си на приказките има няма 10 % са усвоили тези пари, сега ще се искефя разликата от 90 % да си търсят бонусите които си обявил за 1 чиновник защото това прави 4764 лв за цяла една година и да те питам тогава какво ***..о ще исе..еш.

168

работещ

преди 12 години

Спомняте ли си сърцераздирателните циркове на ГЕРБ по "връзването" на годишните държавни бюджети, как се "търсеха" по няколко милиона оттук и оттам и накрая "недостигащите" десетки и стотици милиони бяха взети пак от джоба на работещите, НЕ администрацията им. Сега, май само за 2011 г. финансовото министерство си раздали 55 МИЛИОНА, МВР - 20 МИЛИОНА, а общо, ДОКУМЕНТИРАНИ към 100 МИЛИОНА СА СИ РАЗДАЛИ ГЕРБавата АДМИНИСТРАЦИЯ.Морал ли, икономика ли? ГЕРБ ли? Не ГЕРБ, Пиночет трябва, АМА НЯМА!

167

Анонимен

преди 12 години

11555 ДУШИ АДМИНИСТРАЦИЯ МЕДУ КОИТО СА ХОРА ОТ ВСИЧКИ ВЛАСТИ ,ВСИЧКИ ВЗЕЛИ ,ЯЛИ ,ПИЛИ ,СЕГА ГЕРБ ПЛАЩА С ИМЕТО СИ ,НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ,НЕКА ВСИЧКИ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ

166

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин по НОВА тв премиера призна,че са раздадени 120 000 000 лв.бонуси.От тях само в м-во на финансите-над 50 000 000.Също така премиера твърди,че не е знаел за бонусите.Обаче м-ра на финансите не само е знаел,но дори ги е разрешил.При това положение не трябва ли премиера незабавно да уволни м-р Дянков за укриване на информация,което си е престъпление в особено големи размери.И не трябва ли прокуратурата да се самосезира за случая.А факта,че и другите са вземали не е оправдание.

165

Анонимен

преди 12 години

Друго не остава освен да благодарим на Синята коалиция, че разрови гюбрето ГЕРБАВА БОНУСНА КРАЖБА! От три седмици Тиквуняка лъже и маже, за да потуши скандалните разкрития, но днес вече не издържа и си призна, че е ПОПУЛИСТ И КОМУНИСТ, и като такъв е истински другар на Станишев. И двамата са бозали от червеното виме и вижте ги какви юнаци са станали, такива, че *** разгониха...

164

jitan

преди 12 години

Тоя на снимката горе *** ли е или просто така си гледа?????????????

163

Rionel

преди 12 години

Ами ти си в грешка, защото средно МЕСЕЧНО си е 397 лева.

162

Анонимен

преди 12 години

Тези пари са дадени на хората, които работят в администрацията - на средно и ниско ниво. Въпросът е министрите и зам.-министрите да си върнат парите, а не обикновените служители.

161

до 177

преди 12 години

Само че Тройката даваха бонуси и на пенсионерите. Крадяха, но даваха и на хората. А тези в момента крадат , а на хората казват да стягат коланите, че било криза. Къде е солидарността в случая?

160

до 177

преди 12 години

оле ле ле ле ... все едно че не ги е раздал Борисов ами предишните.

159

ТТ

преди 12 години

До 170Да ти обясня: 397 е средна месечна сума. Онова 4,5 млн. трябва да умножиш още по 12.

158

Житан

преди 12 години

Ние се сдобихме с БОНУС-ПРАВИТЕЛСТВО

157

Vani BG

преди 12 години

Като са прибрали над 60 милиона бонуси, защо да не си направят акция с под 10% от тях? Много прах в очите хвърлиха този път, много прах. Дано не хванем конюнктивит и трайно да престанем да виждаме истината.

156

до 170

преди 12 години

и го умножи по 12 месеца

155

Анонимен

преди 12 години

СЕГА ИСКАМ И СЛУЖИТЕЛИТЕ ДА ВЪРНАТ БОНУСИТЕ ,ТАКА МИ С Е СТРУВА СПРАВЕДЛИВО

154

всяка прилика с ББ е

преди 12 години

случайна.Психоаналитик към НЕГО:- Поздравявам Ви! При Вас се забелязва голям напредък!- Какъв напредък?! Преди половин година бях ББ! А сега кой съм? Някакъв си Тодор Живков!

153

възмутен

преди 12 години

Министър-председателят Бойко Борисов разкри, че представители на правителството на Тройната коалиция са го заплашили със съд, ако изнесе поименно размера на взетите от тях суми над заплатите им. Именно затова той все още не е посочил всички суми, с които са се облажили както представители на БСП, ДПС и НДСВ, така и експерти в кабинета СтанишевБойко, какви са тези глупости бе - плашели го със съд! Уплаши ли се от цифрите на раздаваните премии? Лъснаха ви огромните кражби! Долу ГЕРБ! Само БСП!