17

Анонимен

преди 12 години

нали кметицата е ваша бе..............какво мрънкате. То цялата ви политика е такава...........какво да кажат обикновенните хора дето ги клатят всеки ден. Вие сте свикнали всичко да ви е безплатно,

16

Дядо Петър

преди 12 години

С което искат да докажат, че ГЕРБерите и те са хора.Да, ама са ченгета и лапачи, мутирали комуноиди.Лъжци, крадци и разбойници.Като класическите комуниоди.

15

do 16

преди 12 години

Законът ще го махнат, когато поребителските организации наисина започна да защиават правата на потреителите, а не само да се оправдават. Досега този зкон трябваше да е махнат, променен, ако трябва и до ЕК да стигне, ама тези организации защитават всичко друго, но не и потребителите. Има евродиректива и въпреки това никоя организация и федерация не е направила постълки реално този закон и член да отпадната

14

пфу

преди 12 години

не бе, доскоро тоя е бил на село и незнае какво точно е парно. Сега ГЕРБ го довлякъл от Горно *** и на този му се сторило скъпо. Ами слънчице, всички в София плащат такива сметки от 10 г., защото вие сте приели закони, които позволяват на монополна компания като Топлофикация да разпределя всички загуби върху потребителите, нищо че те не са виновни за това. Сега най-много на този да му намалят сметката и да я разпределят върху съседите му, които не са депутати.

13

wiktor

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

12

Toplo mi e

преди 12 години

И сега какво, на депутата съседите крадат топло и хоп проблем. Сякаш моите съседи не сменят всяка есен и пролет радиатори. Вместо да се възмущаваш, почвай с промени в закона а криминализиране на кражбите на топлоенергия! Това е като за начало.

11

Анонимен

преди 12 години

Това с парното трябваше да се случи преди много години.Според мен ако се премахне таксата сградна инсталация ГЕРБ ще спечелят много.Винаги съм се потрисал как е възможно да не мога да се откажа от парното?!?! Пуснали са през моята собственост некви грозни студени тръби които струват около 30-100 лева всеки месец!И няма тва онова искаш не искаш -плащаш щото било топло!Ама аз не искам да ми топлите със 30 градусови тръби аз използвам ток на конвекторни печки.Кога ще го махнат тоя *** закон?!

10

безпартиен

преди 12 години

Думата "мрънка" ги издава...

9

bolka

преди 12 години

до 5 - депутатът не е от света на простосмъртните, а от този на богоизбраните. За неговите доходи сумата от 480 лв. не е висока в сравнение с един обикновен човек от народа.Малко популизъм не е лошо за неговото самочувствие. Не че ще се лиши от нещо, за да изкара месеца.

8

БГ Съдия

преди 12 години

Щом се жалва за 480 лв. значи не е чак толкова корумпиран. Да не мислите, че Доган ще се оплаква за 480 лв. :)

7

ee

преди 12 години

Много грубо заглавие бе, пичове! Публика ли си търсите?

6

123

преди 12 години

Mи, то като се е топлил на дърва до сега.. Иначе не си обяснявам как се сети сега, при условие, че вече сумати години крадат от хората!?

5

Анонимен

преди 12 години

Хаха, гербаджията, както винаги нагъл до последно. Не стига, че прибрал една камара премийки, бонусчета, а сега не иска и парно да плаща.

4

:)

преди 12 години

Вчера глобиха министър, днес депутат на ГЕРБ реве, че няма пари за парно. Явно това е новата стратегия на герберската пропаганда. Стил "човек от народа" :) Едно време Тошко Живков от село Правец я практикуваше с успех, защо да не я практикуват и новите комунисти :)

3

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Тенденциозно заглавие... - ако беше комунист заглавието щеше да бъде:"Съвестен гражданин от БСП заподозря високи сметки на парното"...

2

Анонимен

преди 12 години

Трябва някой депутат да се опари от безпардонното надписване от монополистите,че да си размърдат задниците.

1

Федаин

преди 12 години

И един мармот завива шоколада в станиол. Хайде хайде. Вчера КАТ глобили няк'во си министърче, днес реват от сметки. Няма просто такъв долен ПР като на ДЕРП.