116

Ралф

преди 12 години

Бойкотирайте холандските стоки и услуги, не говорете с холандци, но нека да разбера защо! Каквото почукало, такова се обадило. Гласувайте с портфейла си!

115

Дядо Ви

преди 12 години

Вместо да рипаме и се драчиме помежду си по-добре би намерил място на емоциите ни спрямо "новите колонизатори" един сайт в интернет "Вижте си въпитаниците какви ги вършат в България" и всеки да пейства клиповете с гадното и пияно поведение на тези хубостници!

114

немо

преди 12 години

Лицемери .Мразят нелегалните ама икономиката им се крепи на труда на нелегалните емигранти и емигантите от източна европа.

113

до 122

преди 12 години

ФАКТ, гърците и италианците са най на север по твоята логика.

112

ot tur4in do 132

преди 12 години

ne, tova sa bulgari, ne zigani, ne turzi a bulgari koito kradat v evropa !

111

USMC

преди 12 години

Мазно *** е този на снимката, мрази българите, но не казва нищо за мазния негърски пищак дето го смуче вечер.

110

jitan

преди 12 години

Нормално е да ги е яд мелезите от Холандия,щото се оказва че ние можем да работим кога искаме много по-добре от тях и за по-малко... всеки като му бъкнат в охолството почва да подскача,ама ако не бяха вкарали *** да ги оплождат сега щяха да са ГМО нация!

109

Анонимен

преди 12 години

А защо не работят както трябва пристанияата във Варна и Бургас? Защото сме мързеливи, корумпирани егоисти, за които е важно само техния *** да дебелее. Защото вкъяи ни е чисто и подредено, а не ни дреме как е на тротоара, щото "кметът е виновен"

108

Kalin

преди 12 години

Това е холандският вариант на Болен Сидеров. Не трябва да се поддаваме на провокации.

107

:)

преди 12 години

това е техният Сидеров, ама си и приличат :)

106

Анонимен

преди 12 години

сайтът е meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl

105

:)

преди 12 години

НА ви евросъюз! Саркози изгони ***? Нали всички сме равноправни граждани? Затворихме АЕЦ-а за да ни приемат,а сега да духаме супата! Всичко е мижи да те лъжа! Не ни искат западняците,колкото по-бързо се разпадне този съюз,толкова по-добре!

104

проф. Българан

преди 12 години

Пичове, стегнете се, просто някакъв кариерист търси трамплин за политическа кариера и вие взехте да се впрягате. Бъдете на ниво!Булгариен юбер алес!

103

gtf

преди 12 години

ми напълнете се с *** бе, докато не си изберат парламент- и сте до там.

102

цигани и турци ни зл

преди 12 години

Холандците са пропищели от золумите и маймунджулъците на турци/някои от Турция/ и *** с български паспорти. Те са клиентите на социалните служби и те работят нелегално в строителството.Холандците , като кажат българин нямат представа от това какъв е българинът.лицето и реномето пред света го изграждат горе посочените групи. Защо се сърдим на хората , като и ние сме пропищели и страдаме от културните им особености ?

101

ori

преди 12 години

Като го гледам си мисля, само да го гепна тоя чиляк ще му вкарам сайта в дупето. *** скапаните колониялисти.

100

дан

преди 12 години

не знам от каква партия е този Вилдерс, но да говориш, че българи и румънци пият при положение, че в Холандия гъмжи от *** и ***, за наркотиците изобщо няма да говорим...по-скоро ние трябва да протестираме срещу *** им държава..ако някой знае кой е този сайт нека го даде...нали може всеки да си каже мнението...на чист фламандски ще им *** в устата

99

Мария

преди 12 години

Не знам вече колко лета работя в Слънчев бряг и ако този г-н Вилдерс види поне половината от свинщината на неговите холандци, нямаше така да говори! И аз искам сайт за оплакване от смотаните холандци идващи тук и така се напиват , че с лопата не можеш да ги изринеш от тротоарите! Айде, ще ви се и не знае бозавите простаци!!!

98

Хеерт Вилдерс

преди 12 години

Свобода за Андерш Брайвик!

97

хох лебен!

преди 12 години

Това не е холадски сайт, а на шепа ***.Все едно няколко *** да напрвят сайт и да кажат, Германия вън от ЕС, щото разбираш ли, Хитлер е смятал *** за ***.Това български сайт ли ще бъде, или ***!?