88

Н

преди 12 години

Като се калкулират : 176 са взели всеки един средно по 1300лв.-колко пенсии са 1300лв?....Без коментар!!!

87

kik

преди 12 години

Чудесна снимка по темата!Хората в градчетата като Карнобат(от където е снимката) работят за 300 лв. заплата за местния феодал Миньо Стайков, градовете им умират бавно(виж на заден план), а 5% баровци се возят в лимузини на цената на бюджета на едно българско село!

86

така е

преди 12 години

Простия народ пак ще ги избере- защото "ББ е мъжкар", а "Дянков мачка. Това е резултатът е комбинацията- беднотия+чалга+турски сериали, на промоция, всеки ден, гарантирано от ГЕРБ. Уууууууу!!!! --Простият народ пак ще ги избере - защото "СерГей носи червени прашки", а "Агент Гоце е млад милиардер". Това е резултатът е комбинацията - празноглавие, старческа сенилност, дебилност, зомбиране, беднотия+чалга+турски сериали, на промоция, всеки ден, гарантирано от ДПС и БСП. Уууууууу!!!!

85

Хм

преди 12 години

гербави ***!!!

84

Матей

преди 12 години

Питам тук всиЧкИ във форума нещо да се Е променило от както ГЕРБ -са на власт??ДА+НЕ-

83

Анонимен

преди 12 години

"Тука нещата се случват или с голяма доза закъснение, или изобщо не се случват. Виждате ли, навсякъде около вас ври и кипи, светът се променя. Свидетели сме на революции и протести, като започнем от арабския свят, минем през Щатите, Европа и стигнем до Русия. Хората се обединяват в опит да задават въпроси, да търсят отговори и да предизвикват промени. България е една от малкото в които някак си тези неща остават извън кадър и обществото не реагира или, ако го прави, то е вяло и апатично"

82

Анонимен

преди 12 години

115 а пък на мен ми дреме за твоите торенти.Деца умират и се събират паари с смс-и защото няма пари за лечението им, а ти си ревнал за торенти, и в тема която няма нищо общо с това!Можеше с тези пари да спасят един -два детски живота!п.с. аз вече съм се прежалила!Ама като ти се натрупат години работа във вредно производство -тогава ми говори за пазене!Но явно и ти си клатиш краката някъде за заплата.

81

Паралиева

преди 12 години

Знаех си аз, че Дянков е добра душица и много щедър, подозирах го от месеци и това излезе на яве.:)

80

аз

преди 12 години

не мога да си обясня след като всичкичте *** от тези са един дол дренки, ЗАЩО по дяволите е толковч чудно че и най - големи мишок е ***

79

@

преди 12 години

Дянков доиде да съсипе тотално България по поръ4ка на запада КОЛКО ПО -РАНО СИ ОТИДЕ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!ХОДИ СИ МЛЯ ТЕ

78

Анонимен

преди 12 години

***, ако не беше Дянков ни чакаше гладната и студена зима по времето на Луканов и Виденов - заплати по 7 долара! Това ли пак искате, *** червено-турски?!

77

хм

преди 12 години

Простия народ пак ще ги избере- защото "ББ е мъжкар", а "Дянков мачка". Това е резултатът е комбинацията- беднотия+чалга+турски сериали, на промоция, всеки ден, гарантирано от ГЕРБ. Уууууууу!!!!

76

а за това какво?

преди 12 години

Ха, ха, ха! Само Доган взе 2 милиона лева за едно хонораче, при това за работа, която не е свършил. Кобурга задигна стотици милиони лева, като присвои земи и гори, които са държавни, обърна външния дълг, от което БГ загуби един милиарди лева, взе огромни комисионни от продажбна на държавни предприятия, пр. БТК. Станишев - живеел на гости при приятел, в чуждо жилище и приятелят му го хранел. Първанов - млад милиардер. Това са бандитите!! А тия пари са дадени на 176 служители за извънреден труд.

75

ЕМИГРАНТ

преди 12 години

Планът РА- НЪТ ДЕЙСТВА ВИЕ СИ ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗНЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ ОПРАВИЯ НЯМА ..СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ......!

74

Анонимен

преди 12 години

Снимката е много показателна за българската реалност-на преден фон лъскави коли, на заден пълна разруха, а глупаците сами си ръкопляскат...

73

рави Маркузе

преди 12 години

Браво на ГЕРБ. Само така. Искам ОЩЕ повече бонуси да си дават, че да измрат колкото се може повече комунисти от завист и злоба. Те трудно приемат такива работи - друг да взима, пък на тях да не дава :)

72

Анонимен

преди 12 години

91 аз се сетих ама ти явно си проверил в речника! точно как се пише.

71

Анонимен

преди 12 години

Променил се Илия пак в тия.

70

Анонимен

преди 12 години

Нормално герберско двуличие - кризата е за народа,а нашите трябва да лапат....

69

яж ми к*ра

преди 12 години

"Освен коледните бонуси традиция във финансовото министерство е служителите да получават допълнително материално стимулиране всяко тримесечие. Чиновници от други администрации завистливо коментират, че понякога тези бонуси са четирицифрени суми."Да ви стимулират анадолските *** *** ***...за пенсионерите и за майките няма нищо налиаре тия дето работим нема проблем ще се оправим ама възрастните и майките, защо на тях не дадете бе цървъли