281

Анонимен

преди 12 години

ВСЪЩНОСТ.......НА КОЛКО ОТ ВАС СА ВЛИЗАЛИ БАРЕТИ ВКЪЩИ????ТЕ НЕ РАЗНАСЯТ ПИЦИ, ТЕ ХОДЯТ ПРИ ***.ДА, ***, КОИТО ВИЕ ЗАЩИТАВАТЕ.

280

ОТ АСИ ДО АЗ

преди 12 години

*** гладна си ти и мизерна на всичкото одгоре,пожелавам ти един ден децата ти да ядът бои с палки за да разберът че една *** ги е оставила да живеят в ***,защото е била многооо *** за да стигне по далеч от носа си.

279

до 357

преди 12 години

Тази журналистка си е получила хонорара или договорената сума, за да бърза да пише с такава страст за още несвършена работа, но ако наистина се окаже превратност в делото,би трябвало нея да съдят за клевета и непрофесионализъм.

278

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО КОРТЕЖА НА ПЪРВАНОВ ИЗХВЪРЛИ В КАНАВКАТА ЖЕНА С АВТОМОБИЛ, ЩОТО НЕ ИМ ДАЛА ПЪТ (МОЖЕ ДА Е СЛУШАЛА МУЗИКА СИЛНО) И ПОСЛЕ ТЯ ПОЧИНА, ЩО НЕ ЛАЕХТЕ БЕ?А БЕ РОБИ?ДРАСКАЧИ СМЕШНИ ЖАЛКИ.ЕДНО НЕДОКАЗАНО ЖЪЛТО ЗАГЛАВИЕ И ВСИЧКИ ГОЛЕЕЕЕМИ МЪЖЕ

277

Анонимен

преди 12 години

Да би мирно стояло-не би чудо видяло.

276

@

преди 12 години

разбира се, че ще ги бият бе даже им е малко. В тая страна тия *** нямат страх. Кво ги защитавате тия престъпници, какво им вярвате...бой и пак бой. Що не дойдат при мен по случайност полицаите, защото случайности няма ...запомнете го. След като чух, че оня *** Ванко 1 щял да съди държавата са ми ясни всичките, това е схемата.Съдебната система сама си е виновна, че тия успяват да се правят на жертви.

275

ssss

преди 12 години

Излиза,че нашата родна полиция,която ни пази,може да вкара който си поиска в затвора,без значение колко невинен е той.Как става така,че ония с делата за милиони винаги се измъкват поради липса на доказателства и свидетели,а някакъв псевдофалшификатор е вкаран в затвора само от показанията на полицаи?

274

Ran

преди 12 години

Интересни писаници. Само един айдук и този, който е нарушавал законите може да оплюва правозащитната с-*** на държавата си. Когато човек е чист и не нарушава законите-не би трябвало да се притеснява.

273

До 359

преди 12 години

Аз ли аз съм този, който се опитва да развива бизнес в тази *** и си плащам данъците и осигуровките и си гледам семейството. Аз съм този, от който явно ти зависи заплатата. Аз съм човека, който има избор в живота и свободата да си изразява словото и да си търси правата докрай. Аз съм този, който изчиства пред входа за да може да минеш без да си счупиш краката! Това съм аз, а ти кой си?!?!

272

Анонимен

преди 12 години

АМА ТЕ МОЖЕ ДА КАЖАТ И ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА СЪПРУГАТА МУ. АМА ИЛИ НЕ ИМ Е ДОШЛО НА АКЪЛА, ИЛИ БИ И ХАРЕСАЛО ХАХАХАХАХАХА

271

Анонимен

преди 12 години

РОБСКО "ГЯУРСКО" МИСЛЕНЕ :)))))))плюйте "роби".

270

Анонимен

преди 12 години

"Тоест - защитавате престъпника. Българска работа."Чакай да ти цитирам, че да схванеш, понеже си лек:"Изплашено от страшната сцена, детето започва да плаче. В този момент един от маскираните проявява мъжество и опира пистолет в главата на момиченцето, като му крещи да замълчи"

269

до 364

преди 12 години

След като са толкова опасни за обществото престъпници и биват задържани с тежко въоръжени барети защо съда ги пуска под гаранция няма ли да навредят на обществото !

268

"Макар че

преди 12 години

официалното решение на съда още не е излязло и правителството има възможност да обжалва". И ако след обжалването хепито няма да е за подсъдимия, какво ще стане с публикацията на напористия журналист ,който е разтегнал приказките си доста просторно, пригласяйки доста фалшиво но общия вой на надигналите се престъпници.Всичко е организирано, защото видяха дебелия край и че няма да си развява спокойно байраците и журналистите както винаги са на тяхна страна, но ,народът е умен.

267

Анонимен

преди 12 години

е как няма да го арестуват барети, като има оръжие в себе си.Кой да го арестува - накой от паспортна служба ли?Човека осъден, излежал си присъдата, никой не я оспорва присъдата, а разследването по правата на човека.Тоест - защитавате престъпника. Българска работа.

266

до 356

преди 12 години

НА ТОВА СЕ КАЗВА "РОБСКА ДУШИЦА"

265

гурбетчия

преди 12 години

Обезщетението е мноого малко за подобно насилие ,пресиране на семейството ,уронване авторитета на семейството пред съседите ,психически травми на детето ,заплахи с насочване на оръжие срещу хора ,които не са оказали съпротива ,ритане в главата на потърпевшия и пр.!Европейският съд просто се подиграва с тези хора ,аз ако съм на мястото на този човек бих осъдил и самият европейски съд !Спомням си случай,същият този съд наказа "сводник",който не е насилвал проститутката ,с 80 000 евро обезщетение!

264

До 356

преди 12 години

От мислещите хора тук получаваш адмирации и си прав, но когато произвола и некадърността минат границите, то вие какво сте свикнали всички да ви мълчат, като преди 22 години ли?!?! Абсурд! Дадохте ни демокрация и имаме свободи, бе хора!? Трябва да се научат полицаите, тук, че не хората трябва да се плашат от правителството си, а че правителството трябва да се страхува от хората си.

263

Анонимен

преди 12 години

Престъпник дава интервю и всички ,които мразят полицаите почват да плюят по ГЕРБ и Боко !Евтин сценарий ,ЕЛЕМЕНТАРНА СТАТИЯ !!!Кое ви дава основание да вярвате на думите на един ПРЕСТЪПНИК ,освободен заради полицейска некадърност ?

262

до 359

преди 12 години

Ти пък кои си бе плъх сам за нищо не ставаш