144

Kalina

преди 12 години

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА САЙТА!ДАМИ И ГОСПОДА, КОГАТО ИМА НАСТЪПИЛА ТРАГЕДИЯ - ЛИЧНА ИЛИ ОБЩЕСТВЕНА, ЗАЩОТО ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА СЕ ПИШАТ КОМЕНТАРИ! ГРОЗНО Е ВСЕКИ КОМЕНТИРАЩ, ДА ИЗЛИВА СОБСТВЕНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ!!!! ВСЕКИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ ПО НАЧИН, КОЙТО САМ ИЗБИРА! НАЙ-ЛОШО Е, КОГАТО ИМА ЗАГУБА! СМЕЛОСТ И СИЛИ ЗА БЛИЗКИТЕ!

143

Анонимен

преди 12 години

Калинке, а майка му, дето живее в Турция, дали и тя е българка, а? В нейния паспорт дали е записано турското и име или си е с рожденото, а? Калинке, дебилке, що не одиш да се переш?

142

...

преди 12 години

167я внимавай какви ги говориш.. Боклууукк

141

До 169

преди 12 години

Когато човек започне да обижда в даден спор, това само показва, че му липсват аргументи да защити тезата си и в признак на безсилие, започва да излива гнева си. Така че благодаря ти!

140

Анонимен

преди 12 години

цялата тъжна истина е, че ние нямаме никаква работа там. За какво участваме с контингент? За каква кауза? Това е още един безсмислено пропилян човешки живот.

139

Анонимен

преди 12 години

За хора който са отишли в чужда държава, с оръжие в ръка, за пари да убиват не жаля! Точка! Господ е решил неговата съдба!

138

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китай.

137

Калин

преди 12 години

ДАЛИ СЕ ПРЕДСТАВЯ .. ИЛИ ГО ПРИЕМАТ ЗА БЪЛГАРИН ? КАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАК СЕ КАЗВА .. ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ ГО.. УБЕДЕНИ ЛИ СТЕ КАК СЕ КАЗВА .. ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ.. КАКЪВ Е? ДА НЕ СИ ГО ИЗСЛЕДВАЛ.. ДА НЕ БИ ДА СИ ЖИВЯЛ С НЕГО.. ИЛИ СЕМЕЙСТВОТО ТА ДА ЗНАЕ, КАКВИ ОБИЧАИ ИМАТ!! ЩО ПЛЮЕШ ЧОВЕКА БЕ .. НИЩОЖЕСТВО !!

136

до 161

преди 12 години

Този е войник колкото аз съм бяла мечка. Не бъркайте нещата - войника защитава род и родина и воюва за отстояване на техните права. Този си е чист наемник отишъл да лее кръв за финансовите интереси на една държава срещу друга. А тези дето му свалят шапка, че бил истински мъж, о моля ви стига и вие с глупостите. Не е мъжко 100 човека въоръщени до зъби да влизат по домовете на цивилното население, мъжко е да си защитиш семейството когато влезат у вас наемнитци като този.

135

Анонимен

преди 12 години

До 161. А тебе като те чета какъв патриот си, ми се струва че даже и в казармата не си ходил. Лигльо!

134

До 163

преди 12 години

Какво и е смешното на бг армията в сравнение с тези на Унгария или Словакия например!? Щом даваш такова определение за армията на родината, значи си много деградирал човек.

133

Анонимен

преди 12 години

154,абе, ***, десет пъти ти се написа, че тоя е от село Раковски, община Разград, и е турчин. Името му е Танер Мехмедов Узунов. Майка му е в Турция, жена му живее в Разград. А резнякът е пътувал из света, представяйки се за българин.

132

ехо

преди 12 години

Това е наемник-какъв е проблема-много добре е знаел какво го чака....!!!

131

Анонимен

преди 12 години

152,не, на баща ми на сайта. Искаш да го четеш май...

130

До 159

преди 12 години

Помаците са толкова българи, колкото и теб празноглавецо!

129

Хитлер до 161

преди 12 години

Никой вече не иска да служи в смешната бг армия никой

128

Васо

преди 12 години

Жалко, един истински мъж по-малко. Пък тука пак някакви позитанци и антипозитанци. А коментирайте си в гейските форуми бре, мозъци промити.

127

Анонимен

преди 12 години

За мен е много недостойно и голямо предателство спрямо род и родина, да служиш на чужда армия, да пролееш кръвта са за чужда кауза! Не всичко е пари на този свят - дълг, чест, и патриотизъм, това е основата на която се гради една държава и едно богато и проспериращо общество, за съжаление те в България днес липсват! И още нещо този човек е ВОЙНИК, а войници воюват, техен ДЪЛГ е да дадат живота си в името на дадена кауза.

126

Хитлер

преди 12 години

Абсолютно *** сте всички

125

Анонимен

преди 12 години

До 144 backator a voinicite koito ne se smqtat za bilgari tormosese li gi v kazarmata ? Da znaes ce pomacite sa dolni hora i predateli ,i teb ste predadat edin den !