39

Анонимен

преди 12 години

Истината е че Борисов открадна много повече от България, отколкото всичките ни политици взети заедно за последните 22години..Това е чистата истина, дами и господа.

38

ЕЕБ

преди 12 години

И дедо Господ да дойде да управлява няма да има доволни.НЕ харесвам Боко,нито Гоце,още по малко Серго и Дюган.

37

истината

преди 12 години

Истината е че Борисов направи много повече за България, отколкото всичките ни политици взети заедно за последните 22години..Това е чистата истина, дами и господа.

36

Анонимен

преди 12 години

39Намали малко комисионните бе крадлив гербер! Ето затова взимаш повече!:))) Просто крадеш много!

35

Анонимен

преди 12 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕЙБ!

34

До 29

преди 12 години

Съгласен съм с теб! Какво искат тея хора - дошли от село - без образование, без опит и искат в София да живеят, щото е София. Почват да продават баници и дюнери, блъскат се в панелки по 100 човека и се оплакват, че ниски заплати, а скъп живот. Ами ходи си на село бачкай за 300 лева, но няма да имаш тея разходи, които са тук. Това са болни мозъци. Големият град е за успелите и пробивните - другите метат улици и носят ракиите по кръчмите, че и се оплакват. Тоя народ е *** - не учи, не чете!

33

Анонимен

преди 12 години

Нали вожда Боко Тиквата каза че сме за пример пред света но с какво с мизерията и безработицата от некадърното управление на ГРОБ.Така е като управляват мутренско милиционерската хунта и Тиквата от Банкя.Ще става и по зле смело държавата върви по стъпките на Северна Корея и техния тоталитарен режим.

32

До 16

преди 12 години

Защо не се запитай как така се получава, че аз взимам 4 пъти повече от теб, тук в България? Нали знаеш - не става само с ядене, трябва и АКЪЛ!

31

Анонимен

преди 12 години

ДО-29Ходи на лекар човече и си взимай лекарствата редовно че нещо не ми харесваш..

30

до 29

преди 12 години

а тебе някой да те пита *** такъв? И съм от София, ако изобщо някакво значение, но живея под наем, ***

29

Анонимен

преди 12 години

умните ни синдикати сега ли го констатирахте и все по бедни ще става ме

28

Луцифер

преди 12 години

Ние и без синдикатите знаем,че сме най-бедни,но сме скромни и не се хвалим.

27

До 29

преди 12 години

Не си прав! Но това не е важно, важното е да осъзнаеш, че не си прав!

26

pesho

преди 12 години

Кога бабичките са живеели добре? Ако са живеели добре - баба ми нямаше да ми казва - пести, пести, бабе. Щото тя цял живот е мизерувала при *** и не се е видяла в пари да отиде в чужбина, да си купи нови дрехи, да се обзаведе - все с лишения. А сега почиваме в Турция, пазаруваме като полудели, по 5 телефона имаме, цифрови телевизии и лични коли караме на 2.60 нафта. Ега'ти бедния народ аз. Комузъм и бабишкери не ща. Уважавам ги, но бъдещето е в мен - тоя на 23 години, който говори 2 езика

25

Анонимен

преди 12 години

когато фактите говорят умните мълчат , но това не се отнася за гърбавите тикви

24

Анонимен

преди 12 години

Da be 6ansa apak 4isto novite koli vse po-ve4e se sre6tat po ulicite.

23

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости! КНСБ отдавна е радикалното крило на партията майка БСП /БКП/ и е нормално да бращолеви глупости в опит да дестабилизира страната и да предизвика предсрочни избори! Аз предпочитам да се доверя на информация от далеч авторитетен източник като Евростат, които показва, че в последните 3 години няма промяна в покупателната способност на българина на фона на спада при много други страни членки на ЕС.

22

Анонимен

преди 12 години

ТЕРМИНАЛ .....

21

assyta

преди 12 години

А комисионерите от ГЕРБ са рекордно богати! Хайде сега, платени ***, започвайте да цъкате минусите

20

Българин

преди 12 години

17 - само дето в България за българите има див експлоататорски капитализъм, а за *** - комунизъм, в който всичко е безплатно... тоест плащаме го ние.