149

танкист

преди 12 години

калинчо истерията не е помогнала на никой *** пии едно малко да се успокоиш

148

Калин

преди 12 години

ИСЛЯМСКИТЕ КОМУНИ СВАЛИХА ШАХА .. И ИСКАХА ШЕРИАД В ЦЯЛА АРАБИЯ !ТОЛКОВА .. ИРАН КАК БИЛ НЕВИНЕН.. И ЖЕРТВА НА САДАМ :)

147

Анонимен

преди 12 години

квото и да пишете Русия се готви да защитава Иран, а ако не може, поне ще се опита да използва момента за да "анексира" няколко съседи както направи с Чечня

146

do 157

преди 12 години

Predi da se panikiosa6 totalno, 4e USA moje da napradne bg, si pomisli, za6to bi go naprawila? Nito sme miusulmani, nito imame strategi4eski resursi, koito da gi interesuwat. Taka che, "be cool". Prekaleno sme mizrni, za da ni brysne nqkoj za sliwa.

145

Калин

преди 12 години

АРАБИ ЛИ СА БЕ МУРУК ?ТИ СИ ТОЛКОВА ЗЛЕ .. С ПОЗНАНИЯТА ..МНЕНИЯ ТРЪГНАЛ ДА ФОРМУЛИРА .. НЕ ПРОБУТВАЙ НЕЩА КОЙТО НИ РАЗБИРАПШ.. НИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ.. !! ТРЪГНАЛ МОЗЪЦИ ДА ПРОМИВА .. БОЛШЕВИКА ! ЖАЛКО, ЧЕ ИМА ***..КОИТО НАИСТИНА ВИ СЕ ХВАЩАТ НА ЛЪЖИТЕ И ГЛУПОСТИТЕ!

144

танкист

преди 12 години

до калинчо, пич, писането с главни букви по форумите се приема се едно крещиш, крещи този дето не е сигурен във себе си и не го бръснат за слива много много, аре по спокоино, разбрахме че се кефиш на хамериканците и си за боко и компания, в карайна сметка сме тук да си изказваме мненията а не да крещим, колкото и да се пънеш няма да промениш факта ,ч е евреите са ***.

143

Новини

преди 12 години

Я стига с Иран и разните му войни, постнете някоя нова пикантерийка около Волен Сидеров и Атака. Май Капка е споменала че той не е от най-мъжко ориентираните???

142

прасчо

преди 12 години

Интересно ми е четейки неграмотните коментари на явни емигрантски личности...Като е толкова хубаво в Иран,Ирак,Турция,Сирия и други проспериращи правоверни нации,защо ви тъпчат като сардели в камиони и микробуси,под седалки и багажници.......за да преминети в гадната безверна Европейска общност....Някой ходжа или имам има ли да ми отговори......

141

До Калин

преди 12 години

Лелеее - колко бързо и колко мнения пишеш.... точно Ирак нападнаха Иран - тогава Щатите въоръжаваха Садам, защото им беше угоден. В последствие, след като той не се справи и Иран издържа, вече не им беше угоден.

140

Анонимен

преди 12 години

Калине, я ни разкажи нещо за Дарфур. Много ще ми е интересно. Нещо за административната структура на тази част от Судан и анализ на племенните структури. За съществуващите в момента военни формирования на официалната власт и за няколкото други милиции като JEM и SPLM. Ще ми е интересно позовавайки се на познанията си да ми илюстрираш причините за конфликтите там и как мюсюлманите избиват християни точно в Дарфур.

139

до 45

преди 12 години

По-спокойно, приятелю.Заглавието е "Русия се готви за война срещу Иран". Вярно, че е малко подвеждащо, но това не значи, че Русия ще напада Иран. Просто Русия се подготвя да има адекватна политика при евентуална агресия срещу Иран. Това не значи, че тя ще участва във войната. За съжаление хамериканците ще я направят тая война. Персите останаха едни от малкото в света, които не скланят глава пред американската арогантност. Това са те - Иран, С. Корея, Куба, Венецуела.НО ИРАН ИМА ПЕТРОЛ !!!!!!!

138

Анонимен

преди 12 години

До 109 - Споко, ние тука си имаме само една природа, която може да искат от нас, ама и нея я осрахме, така че няма за какво да идват.А ако Иран и щатите си бяха разменили мястото (като големина и сила), Славните ирански борци за правосъдие щяха да обявят война на екстремистите от САЩ. Нищо ново под слънцето, когато военната промишленост е толкова развита, следва някъде да се използват оръжията, иначе става нова криза ;)

137

До Калин

преди 12 години

Я провери Босненците и Албанците (Косовари) какви са?

136

Калин

преди 12 години

ИРАН НАПАДНА ИРАК.. ЗА ДА НАЛОЖИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИСЛЯМ.. КО ВИКАШ .. БИЛИ МИРНИ? НЕ ВОЮВАЛИ.. ДА БЕ .. И ТЕ КАТО СЪВЕТСКИТЕ МАЙМУНИ В АФГАНИСТАН.. БИЛИ САМО ТУРИСТИ А ..МОЖЕ ДА ОПРОСТАЧВАТЕ ТЪПАТА ПОПУЛАЦИЯ .. НО ФАКТИТЕ .. И УМНОСТА НЕ СА НА ВАША СТРАНА :)

135

танкист

преди 12 години

до 162, един го попитах ще те питам и тебе , ти бил ли си в иран някога или караш на писанията във весниците?

134

До всички

преди 12 години

Заблудени, бъдещето много ясно ще покаже, че Русия и Америка отново ще бъдат съюзници, както уроците на историята са ни учили, но ние българите бързо ги забравяме. Факт е че в момента Китай изяжда пазарите на Русия и ще подеме и Американските, същото важи за Индия която е най-бързо развиващата се икономика. Двете с Китай имат нужда от нови пазари, които в момента са запазени от САЩ и Русия... Останалото всеки разумен човек може да си отговори сам.

133

танкист

преди 12 години

до 160, за шимишлиики ми стига и мара с пете баджака, не се тревожи, по бъди загрижен за собственния си сексуален живот.

132

Анонимен

преди 12 години

това е всичко, заради анти-израелските настроения в Русия, какво са ви направили израелците, оставете ги намира и престанете да им завиждате за парите, а иранците ще е добре и те малко да се демократизират, че иран е станал синоним на несвобода. какво толкова трудно има да се живее в мир и разбипателство. въпрос на желание е това да се направи и харата да са спокойни от такива глупости

131

Калин

преди 12 години

В БИВША СОЦИААНАЛИСТИЧЕСКА ЮГОСЛАВИЯ ..АРАБИ НЯМА.. КАМО ЛИ ИСЛЯМИСТИ :) БОСНЕНЦИ И ХЪРВАТИ .. СИ ИСКАХА ОБРАТНО ДЪРЖАВИТЕ ОТ СРЪБСКИТЕ *** .. И СПЕЧЕЛИХА :)

130

До 157

преди 12 години

Ние и в момента сме ние - тихо и полечка.