49

Светльо

преди 12 години

Не знам да има някой човек, който да се съобразява със всяко нещо, което е чул зад гърба си... Нямам навика да плащам данък обществено мнение.А иначе как ще преценя? Ами много лесно - обикновено хората, които одобряват това, което правя, са повече от тези, които критикуват. А последните не могат да предложат нищо по-добро в замяна. Разбираш? Има и други начини, по които преценявам - като от сериозни и авторитетни предавания често получавам обаждания, за да се изказвам по различни въпроси.

48

Светльо

преди 12 години

Нито един от големите критикари не е успял да направи посещаван сайт за космически изследвания. Най-много са се пръснали по други сайтове, други форуми или по социалните мрежи, където могат с удоволствие да плюят по мен... Нито един, нито един не е създал нещо повече от това, което досега съм успял... Не претендирам, че разбирам от всичко... Но ако имаш смелост да критикуваш - съдай нещо по-добро. Интернет е голям... Имаш предостатъчно поле за изява.

47

Светльо

преди 12 години

А иначе не мисля, че ти си обективен критерий за да се уча от теб дали разбирам и дали имам капацитета да създавам сайт или нещо такова.До този момент е имало хора, които са ми казвали - ти не разбираш, зарежи това, което правиш. На това винаги съм отговарял по следния начин: бих се отказал само ако се намери някой, който прави същото, което правя аз, но го прави многократно по-добре. И знаеш ли кой от критиците ми успя да направи нещо по-добро и различно от мен? До този момент никой.

46

Светльо

преди 12 години

Благодарско към Велизар. Значи анонимни, не мисля, че си ти критерият, който може да ми определя дали съм специалист по нещо или не. Аз имам бакалавърска и магистърска степен в биологическите дисциплини. Образованието ми дава възможност да се изказвам по достатъчен набор от въпроси, сред които въпроси, свързани с живота на Марс, адаптация на живи организми в условия на безтегловност, за експерименти като "Биориск", Expose-R, за Phobos-LIFE ... Никога не съм се срамувал от образованието си.

45

Въпрос

преди 12 години

До "за 64"...Ако правя сайт ще бъде сайт за нещо от което разбирам...Ами то разбираш ли от нещо ?Като гледам какви ги пишеш. Май от нищо.

44

До 69

преди 12 години

Пък ти научи българския, че да знаеш как се пише материЯл.:) Бе ти да не си гербер? Само те са толкова ***.

43

Велизар

преди 12 години

С изненада виждам повърхностни и пошли думи срещу Светльо. Аз всеки ден посещавам Космос БГ и с удоволствие чета авторските и преводните материали. Светльо, благодаряти за това което правиш и ти пожелавам здраве и успехи.

42

Анонимен

преди 12 години

"Руснаците ни "освободиха", заради интересите на руския цар и имперската руска политика, ***!"Някак си по бойковски гениална мисъл. И така да бъде, все пак ако не го бяха направили по каквито и да е причини, сега щяхме да сме северните кюрди на светска Турция. Това при условие, че не ни е сполетяло нещо като арменците. " Българският народ е малък, но за сметка на това е невероятно ***! "

41

Анонимен

преди 12 години

България (кенефия )през 21 век !убииства отвличания изнасилвания безработица висока смъртност глад скъп живот

40

Светльо

преди 12 години

Както ти казах - направи един голям сайт, привлечи читатели, и нека да почнат да те канят да популяризираш - и тогава критикувай. То бива завистливци и плювалници, то затова няма да се оправим хора. Защото нали това е типичната българска черта, бай ***? Да наплюеш това, което другите правят.

39

Светльо

преди 12 години

Абе анонимнико, ти още ли киснеш тук? Въобще не чета само научно-популярни статии, неща като Скопус, Спрингърлинк да ти говорят нещо? Ако не - върви да си гледаш кравите във Фейсбук.

38

Евгени Георгиев

преди 12 години

Руснаците ни "освободиха", заради интересите на руския цар и имперската руска политика, ***!

37

Светльо

преди 12 години

Въобще - как очакват руснаците да стигнат до Марс, като не могат да комуникират със сондите си докато са още в околоземна орбита?

36

Светльо

преди 12 години

Ама вие сте като малките деца... Чувате ли се какво приказвате - САЩ саботирали руските космически сонди... Поповкин казва, че сондите се губят, когато се намират в обратната страна на Земята, където няма радиосигнал с тях... Като прочетох това се плеснах по лицето - е как така Русия не е осигурила антени за радиокомуникация в този участък? Когато гледах изстрелването на американския марсоход не е имало никакъв период на радиозатишие - от старта до отделянето на ракетата-носител!

35

Шмекерладзе

преди 12 години

До 42, Вярно си просто парче ..............

34

морски

преди 12 години

До 53....Не си прав че ни мразят руснаците,защо тогава ни освободиха от турско РОБСТВО?

33

морски

преди 12 години

Мисля че руснаците трябва да вземат мерки за защитата на космическите си обекти.Не е случайна загубата на толкова много техника.Някои страни,като САЩ,доста си пзволяват.

32

за 51

преди 12 години

саита е руски, а онез коментари са писани от руски пръчки затова...........най-много ни мразят руснаците от всички народи, след това са сърбите и македонците....

31

Анонимен

преди 12 години

Дано падне върху парламента.

30

Анонимен

преди 12 години

Защо не изтрихте 44-47 ???????????? Солидарни ли сте? За България ли работите?????