62

Анонимен

преди 12 години

Тъй като е мъртъв вече,могат да си приказват каквото си искат!ТИКВИ!

61

Европчанин

преди 12 години

А относно Чочо, много е възможно някой полицай или негов близък да го е закъсал с дългове към този безскрупулен лихвар, и да се е възползвал от случая да ги "изтрие". Ако беше хитра комбинация на МВР нямаше да обявяват своите "сведения" за бягството на Мирослава в чужбина, ако подозираха че тя е мъртва и трупът и е край Перник.

60

за 76

преди 12 години

На теб май мозъкът ти е изпаднал в безтегловност,толкова ли не можеш да схванеш,че полицията може да пусне такива версии които да заблудят престъпниците,филми поне да беше гледал щеше да схванеш,трикове и сцени колкото искаш,ама кой да помисли преди да пише,то изглежда мисленето не се удава на много хора вече.

59

Анонимен

преди 12 години

На мъжът ми близките се държат с мен като близки, само когато имат полза от мен, сигурно и за тях съм чужд човек, както Мирослаа е била за богатите роднини. Четете снахи и си правете изводите колко сме близки с родата на мъжете ни.

58

логика в Бг !

преди 12 години

Всички ---държавни институции в Бг са с/у ----НАРОДА !22 г,....далавера и търгаш .....,това са ЦЕННОСТИТЕ НА ПРЕХОДА !Следва ----***!*** израснаха на ----РОМИ ,а българите станаха /вече/ ---*** !

57

...?

преди 12 години

"Полицията не е замесена".....?----ОСОБЕНО В Бг ..........................,И ОСОБЕНО в ......Перник !

56

Някой

преди 12 години

Как може еее такова хубаво и невинно момиче.Какъв човек трябва да си да искаш смърта на това създание,а може ми не са хора тия ***.Сега като повечето ще го изкарат луд и ще го пуснат.

55

ДО 77

преди 12 години

Всички управници от 1989г,са кучета !Какъвто народа ,такива и ---управниците ,....*** до шия!

54

Студент

преди 12 години

ББ и ЦЦ са невменяеми .. Бог да прости това дете в разцвета на своя живот .. такива садистти и *** хванат ли ги - първо няколко въпроса за мотиви , поръчки и прочее информация за убийството , след което да го нарежат са бръснарски ножчета на парченца с които да нахранят кучетата на ЦЦ , за да гине тая гад в адски мъки .. да видим след това дали ще посмее някой друг *** да направи подобно нещо .. да горят в ада и двамата .. отново мирх на праха на Мирослава ! :(

53

Анонимен

преди 12 години

Мъртвия не говори! импровизациите на МВР вече може да се развихрят! А премиера-*** над непогребаното трупче на момиченцето пържолки раздава! Мутри!

52

do 74

преди 12 години

И какво толкова има гнило: по твоята логика, да. Но по човешката логика няма гнило: съпругът обича сестрата, сестрата пък своята по-малка сестра. За да е спокойна жена му, ще плати, човешко е. Но си прав, това е до човека, някои *** нямат духовен и морален багаж, та така разсъждават. Но е странно иначе, че престъпници са разсъждавали по човешкия начин.

51

друго мнение!

преди 12 години

Марио е убил ---Мирослава ,...добре !А кой "САМОУБИ "----ЧОЧО,за да не говори ...?Защото ,според "обаждането " на Мирослава ,...:ИМАЛО И ЗАМЕСЕНИ ---ПОЛИЦАИ !

50

realist

преди 12 години

Кучето - шеф на МВР!

49

Европчанин

преди 12 години

Тези милиционери нали имали сведения, че Мирослава сама е побегнала за чужбина. Сега ходи им вярвай кой е убиецът, и кой какво казал в техните ръце. Пълни измишльотини!

48

анонимен

преди 12 години

По-логично е сестрата, т.е. приятелката или братът на на този с парите, да бъдат отвлечени за откуп!Колкото и грубо да звучи, кой ще плати за чужд човек!Има нещо гнило в този случай!

47

Мимка

преди 12 години

Единия го самоубиха, другия невменяем.... Ясно! Поредния завършил очаквано случай...

46

Не е верно!

преди 12 години

Цецко, върни пържолите! Кучето не е открило нищо! Кучето е само протеже на тъпия ти шеф!

45

Анонимен

преди 12 години

Според мене сестрата е замесена в убийството....върти, сучи, фалшиви следи, кримита за френдове, ала бала, не й е чиста работата

44

Анонимен

преди 12 години

Като чета всичко , се сещам за речта на Мr. Smith от The matrix:Agent Smith: I'd like to share a revelation that I've had during my time here. It came to me when I tried to classify your species and I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment but you humans do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive..

43

анонимен

преди 12 години

Жалко е за детето!Но, няма логика да се отвлече човек, който няма нищо общо с този, който трябва да плати откупа!Има нещо мътно, което не казват разследващите!