8

Аз

преди 12 години

Бойко е мъжкар.Човек с чест и достойнство.Как да го обичат *** и брикчии??????Трябва паметник да му издигнат.Че се нае да оправя батаците на тазипомиярска държава

7

Анонимен

преди 12 години

"МИШОКА ЦВЕТАНОВ КЬДЕ Е ЗАЩО МЬЛЧИ "Бойко се беше загубил няколко дена и не се появяваше по медиите, за да не го питат за снежната блокада. Сега трябваше да излезе положителен герой, съобщавайки някаква добра новина - нали, виждате ли, хващаме лошите, справяме се, всичко е много добре. Затова Цветанов е на заден план тука, за да може да блесне Бойко.Ама Бойко така съобщи "добрата" новина(видите ли - полицията работи, България е сигурна държава), че предизвика обратен от очакваният ефект.

6

Анонимен

преди 12 години

Не е грешка че се е самоубил време е да се върне смъртното наказание дори.

5

Поради што

преди 12 години

Като си кучкар - ходи си при кучетата. Хората, които те избират не са кучета и не следва да се отнасяш като към такива. Вземи си 20 години отпуска и прочети пак Винету, пък белким нещо ти просветне.

4

Анонимен

преди 12 години

"Общественият натиск само пречи на разследването, отчете премиерът"Да, то общественият натиск пречеше и на ония с 60-те имота. Абе изобщо, това общество много натиск, много нещо бе! Ако може така, да ходим да копаме картофи и да ядем филии с мас, а?

3

valeri

преди 12 години

Грешката е съвсем умишлена. Време е да си стегнете любимите полицаи. Чакаме уволнения и присъди за некадърни и корумпирани полицаи. Ефективни присъди.

2

Яко

преди 12 години

"Мълчанието е злато!"

1

Анонимен

преди 12 години

Но комент!Станишев е виновен!